Jurist- og advokathjælp

Familiesammenføring | Find den rette advokat

Du får op til 3 tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

  1. Beskriv din sag om familiesammenføring
    Beskriv din sag om familiesammenføring
  2. Vi matcher dig med specialiserede advokater
    Vi matcher dig med specialiserede advokater
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger frit det bedste
    Du får maks. 3 tilbud og vælger frit det bedste

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Familiesammenføring — retten til at være sammen!

Når du finder kærligheden uden for landets grænser, eller er kommet hertil grundet arbejde og vil have resten familien til landet. Eller måske grundet ulykkelige omstændigheder, ja så er det vigtigt at processen bliver nem og overskueligt. Det nemlig et spørgsmål om følelser og den menneskelige ret til at være sammen. Sammenføring af en familie kan være en svær proces, men der er forskel på omstændighederne. Hvis du vil undersøge lidt på området selv, anbefaler Colego at læse om reglerne her eller kontakte Udlændingestyrelsen her

Regler og love, er ikke altid overskuelige i forhold til vores menneskelige behov. En advokat med speciale indenfor familiesammenføring, har den nødvendige juridiske viden, således du med mindst mulig smerte, kan komme igennem forløbet. Du får hjælp med den nødvendige dokumentation, så dit grundlag for opholdstilladelse, er så fyldestgørende som muligt.

Familiesammenføring nu og her

Kom hurtigt igang med din sag på colego.dk. Vi sørger for at din opgave bliver formidlet videre, med flest mulige detaljer. Hver sag med familiesammenføring, bliver manuelt gennemgået. Kundeservice vil måske kontakte dig, for at få yderligere information. Det bliver dit bedste grundlag for et godt tilbud. Derudover er du sikret at kompetente advokater kommer i gang med din sag – hurtigst muligt!

Hurtigt, nemt og gratis

Opret din sag om familiesammenføring på colego.dk. Du modtager herefter, gratis og uforpligtende, op til 3 tilbud. Ud fra de tilbud du får, kan du selv vælge den advokat der passer dig bedst.

Kom hurtigt i gang her

Få op til 3 tilbud og find din advokat til familiesammenføring

Start gratis her