Jurist- og advokathjælp

Inkasso

Få op til 3 tilbud på din inkassosag

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du tilbud fra inkassoadvokater

  1. Beskriv din sag om inkasso
    Beskriv din sag om inkasso
  2. Klik på send knappen
    Klik på send knappen
  3. Få tilbud fra inkassoadvokater
    Få tilbud fra inkassoadvokater

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Advokat til inkasso – få hurtig hjælp med din sag her

Har du brug for en inkasso advokat til dårlige betalere i din virksomhed eller som privatperson, kan Colego hjælpe dig. Det kan være svært og besværligt selv at finde en inkasso advokat. Du har brug for en, der kan hjælpe dig med dit problem nu og her, og det kan Colego hjælpe med. Om du har en konkret sag med behov for hjælp, eller om du som virksomhedsejer vil forespørge et kommende samarbejde, kan du oprette din opgave her. Få kontakt til vores dygtige samarbejdspartnere, som har mange års erfaring fra inkassofirmaer og som inkasso advokater her.

Undgå besvær med din inkassosag

Opret din sag nu. Beskriv kort hvad du skal bruge advokathjælp til og op til 3 advokater fra dit lokalområde vil tage kontakt til dig. Colego er til for at du undgår mindst muligt besvær med en svær sag. Så skal du ikke selv bruge energi på at lede efter den helt rigtige advokat – de kommer i stedet til dig med tilbud. Dermed slipper du for selv at skulle opsøge inkasso advokater i dit lokalområde. Her kommer firmaerne til dig med konkrete tilbud på din opgave!

Det er gratis og anonymt at oprette din sag her på Colego

Det er helt gratis at oprette din sag hos os. Du bliver præsenteret for op til 3 inkassofirmaer, der kan hjælpe dig med lige præcis din problemstilling. Vi har et stort netværk af inkasso advokater og inkassofirmaer, som kan hjælpe dig. Det står dig frit for, om du vil benytte dig af et af de tilbud du modtager. Er du ikke overbevist, er du derfor ikke forpligtet til at indgå et samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Brug 2 minutter på at oprette din sag her, og få hurtigt kontakt med inkassoadvokater og inkassofirmaer.

Advokater | Få op til 3 tilbud på inkasso

Start gratis her