Jurist- og advokathjælp

Juridisk rådgivning

Find en jurist til juridisk rådgivning

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

En god jurist finder du sådan her

  1. Beskriv din sag til juristen
    Beskriv din sag til juristen
  2. Klik på send knappen
    Klik på send knappen
  3. Modtag tilbud fra jurister der kan hjælpe
    Modtag tilbud fra jurister der kan hjælpe

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Skal du bruge en dygtig jurist?

Søger du efter en jurist, som kan hjælpe dig med din sag? Så findes hjælpen her på Colego.

Gør en svær beslutning nemmere, ved at oprette din opgave og få op til 3 tilbud gratis. På et eller flere tidspunkter i livet, kan man få brug for juridisk rådgivning. Det kan være i forbindelse med skilsmisse, gæld, afklaring omkring forældremyndighed eller arveforhold.  Jura kan være indviklet, så vi har gjort det nemmere for dig. Vi formidler din opgave videre til vores dygtige jurister, som vil tage hånd om din sag.

Sådan finder du en erfaren jurist til din sag

Når du har beskrevet din opgave, sørger vi for resten. Således får du en erfaren og dygtig jurist ved din side, som kan skabe tryghed og sørger for, at du ikke ender i en ubehagelig  situation rent juridisk. Uanset hvilke juridiske forhold din situation måtte dreje sig om, vil du kunne få den rette rådgivning samt sparring til din specifikke sag. Herved slipper du selv for at skulle opsøge jurister i dit lokalområde, og sætte dig ind i hvilke firmaer, der kan være med til at løse din opgave.

Vælg mellem tilbuddene fra juristerne

Det står dig frit for, om du vil benytte dig af de tilbud du modtager. Er du ikke tilfreds, er du ikke forpligtet til at indgå et samarbejde. Vi gør dog altid vores bedste for at finde de helt rigtige jurister til netop din opgave, så du får en fair behandling og ikke går forgæves. Det er smart at få tilbud igennem Colego, da det sikrer dig, at du får den bedst mulige løsning.

Vi vil gerne hjælpe dig, så opret din opgave nu på Colego, og få den rette juridiske bistand fra en dygtig jurist. Det er hurtigt og nemt, og 100 % uforpligtende og gratis.

Advokater | Få op til 3 tilbud på juridisk rådgivning

Start gratis her