Jurist- og advokathjælp

Salg af virksomhed

Få uforpligtende tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig med dit salg

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du hjælp til salg af din virksomhed

  1. Beskriv situationen
    Beskriv situationen
  2. Klik på send knappen
    Klik på send knappen
  3. Få tilbud fra advokater og virksomhedsmæglere
    Få tilbud fra advokater og virksomhedsmæglere

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Salg af virksomhed? Få nem og hurtig kontakt med en virksomhedsmægler eller en advokat

En advokat med speciale i virksomhedsoverdragelse kan rådgive både omkring køb og salg af virksomhed. Vil du sælge hele din virksomhed, eller blot særlige dele eller aktiviteter til en anden virksomhed, kan du få professionel rådgivning fra en advokat. Hvordan får du kontakt med en advokat eller virksomhedsmægler, hvis du ikke lige kender en eller har fået en anbefalet?

Få gratis henvendelser omkring dit salg af virksomhed 

Her på siden kan du gratis og uforpligtende oprette din opgave. Herefter vil op til 3 af vores samarbejdende advokater kontakte dig, for at finde den bedste løsning på din opgave. Dermed får du et bedre beslutningsgrundlag for at vurdere, hvordan du bedst kommer videre med din sag. Så kan du også tage stilling til, hvilken advokat eller virksomhedsmægler du vil starte et samarbejde med.

Uforpligtende og nemt

Det står dig frit for, om du vil benytte dig af et af de tilbud du modtager. Er du ikke tilfreds, er du derfor ikke forpligtet til at indgå med en af vores samarbejdspartnere. Men vi gør vores absolut bedste for at finde de helt rigtige advokater til din specifikke opgave.

Brug små 2 minutter på at oprette din opgave her, og få hurtigt tilbud med advokater til salg af virksomhed og virksomhedsoverdragelse!

Salg eller køb af virksomhed? Få op til 3 gratis tilbud fra advokater

Start gratis her