Jurist- og advokathjælp

Testamente

Mangler du en advokat til testamente, arveret eller arveregler?

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du hjælp til dit testamente

  1. Beskriv kort dine ønsker
    Beskriv kort dine ønsker
  2. Klik på send knappen
    Klik på send knappen
  3. Få op til 3 tilbud fra advokater
    Få op til 3 tilbud fra advokater

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Testamente og arveregler kan en advokat hjælpe med 

Når der skal udarbejdes testamenter, kan der være mange forbehold og faldgruber, som du ofte ikke selv har tænkt på. Reglerne for arv kan være lidt forvirrende og kræver ofte hjælp fra en advokat. Specielt hvis der er tale om større formuer. En advokat med speciale i testamente og arveret sikrer, at alle dokumenter er gyldige i forhold til arveregler. Derudover sikrer det dig, at dokumenterne oprettes korrekt i forhold til de formelle krav i arveret.

Colego kan være din genvej til et fuldendt testamente

Det kan være noget af en opgave i sig selv, at skulle finde den rigtige advokat til sager om testamenter, arveret og arveregler. Heldigvis kan Colego hjælpe! Her på siden beskriver du kort, hvad du har brug for hjælp til fra en advokat. Herefter inviterer vi vores samarbejdende advokater til at kontakte dig. Advokaterne kontakter dig med henblik på, at løse din opgave bedst muligt. Dermed slipper du for det besvær, der kan være med selv at opsøge advokater. Hvorfor bruge værdifuld tid på at finde det rette match, når henvendelserne kan komme til dig? Lad advokaterne komme til dig med deres bedste bud, på en løsning af din opgave.

Det står dig frit for, om du vil benytte dig af de tilbud du modtager. Hvis ikke du er tilfreds, er du derfor ikke forpligtet til at indgå et samarbejde.
Brug 2 minutter og beskriv hvad du har brug for hjælp til. Så kan du hurtigt få kontakt med op til 3 dygtige advokater – helt gratis igennem Colego!

Få ro i maven og få dit testamente på plads

Start her