Jurist- og advokathjælp

Virksomhedsrådgivning

Så du kan vækste din virksomhed med en god strategi

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Få hurtig hjælp til virksomhedsrådgivning

 1. Beskriv din virksomhed og udfordringer
  Beskriv din virksomhed og udfordringer
 2. Klik på send knappen
  Klik på send knappen
 3. Modtag op til 3 tilbud fra konsulenter
  Modtag op til 3 tilbud fra konsulenter

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Få virksomhedsrådgivning af professionelle konsulenter

Har din virksomhed brug for en konsulent til virksomhedsrådgivning i forbindelse med forretningsudvikling og strategisk udvikling? Så kan du få hjælp fra et advokatfirma, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, inden for forskellige juridiske områder. Det kan for eksempel være i forbindelse med virksomhedens forretningsbetingelser og forretningsudvikling.

Det kan også være vedr.:

 • Inkasso
 • Samarbejder
 • Kontrakter og øvrige aftaler
 • Ejerstruktur
 • Ejerskifte
  eller
 • Generationsskifte i virksomheden

Find den rette advokat

Hvordan finder du så den helt rigtige advokat til din virksomhed? Det kan være besværligt og tidskrævende at skulle stå for det selv. Her på siden sparer du alt besværet! Når du opretter din opgave her på Colego, formidler vi den ud til vores samarbejdende virksomhedskonsulenter og erhvervsrådgivere. Dermed slipper du for selv at skulle opsøge advokater til bodeling i dit lokalområde – her kommer advokaterne til dig med tilbud på din opgave! Du får kontakt med seriøse virksomheder som har sat sig ind i dine behov, og derfor kan komme med et konkret tilbud ud fra de oplysninger du har givet.

Det er helt gratis for dig at oprette en opgave, så du nemt kan få kontakt til kompetent virksomhedsrådgivning. Du bestemmer helt selv, om du vil gøre brug af de kontakter der opstår. Med Colego får du gratis og nemt, et bedre beslutningsgrundlag, så du hurtigt kan komme videre med, at skabe gode resultater for din virksomhed.

Det tager kun 2 minutter at beskrive din opgave her på Colego, så får du hurtigt kontakt til seriøse firmaer, der vil hjælpe med virksomhedsrådgivning.

Gør det for din virksomhed - få professionel rådgivning

Start gratis her