Alarm og tyverisikring

Afskræk ubudne gæster med et godt alarmsystem

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du tilbud på alarm-og-tyverisikring

  1. Beskriv dit behov for en alarmservice
    Beskriv dit behov for en alarmservice
  2. Klik på send knappen
    Klik på send knappen
  3. Få op til 3 tilbud på alarm og tyverisikring
    Få op til 3 tilbud på alarm og tyverisikring

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Hos Colego har du mulighed for at få op til 3 tilbud på tyverisikring

Har du værdifulde genstande eller ting, der har en særlig affektionsværdi, så er det en kæmpe fordel at investere i tyverisikring. Ved tilfælde af tyveri, kan de forskellige alarmsystemer skræmme tyven væk og advare dig om, at der er en person, der prøver at bryde ind. Der findes et hav af alarmer, som har forskellige tekniske muligheder og features. Det betyder, at du kan få en alarm, som lige nøjagtigt dækker dine behov.

Hvilke alarmsystemer skal du vælge?

Du kan få alarmer til privat og erhverv. Heriblandt kan du vælge mellem alarmer der er trådløse, alarmer med og uden skærm, alarmer til porte og meget andet. Langt de fleste udbydere af tyverialarmer har også tilknyttet vagter til deres services. Det betyder, at hvis alarmen går, rykker der en eller flere vagter ud på stedet. Vagterne vil inspicere, om der har været indbrud, gjort forsøg på indbrud, eller om alarmen er gået i gang ved en fejl.

Hvad er prisen for alarmsystemer?

De fleste udbydere af alarmsystemer tilbyder, at man kan få en alarm uden abonnement. Det vil sige, at man ikke behøver at betale dyrere abonnementspriser bare for at have en alarm. Derfor er der mulighed for, at man kun betaler for den service man får.

Colego hjælper dig med at finde den helt rigtige udbyder af alarmsystemer, så du kan føle dig mere tryg

Vi er eksperter i at formidle kontakten mellem servicevirksomheder og dig, som har brug for en serviceydelse. Når du gratis og uforpligtende har oprettet din opgave i vores system, gennemgår vi den for eventuelle spørgsmål inden vi sender den i udbud. Opgaven ender hos de mest kvalificerede og seriøse tyverisikrings firmaer, som kan varetage din opgave. De kontakter dig herefter med op til 3 gode tilbud på en løsning af netop din opgave. Du behøver derfor kun at bruge 1 minut på at oprette din opgave og så vente på at blive kontaktet.

Få op til 3 tilbud på tyverisikring

Start gratis her  

Vi forenkler hele processen for dig

Vi sørger for at firmaerne kommer til dig, efter de har læst din opgave igennem. Så ved de lige hvad der skal til, for at imødekomme dit behov. Du kan derfor bruge din tid på noget mere fornuftigt, og lade os tage det sure arbejde. Når du har modtaget dine 3 tilbud, står du tilbage med et bedre overblik og får det bedste beslutningsgrundlag. Så kan du nemt og hurtigt beslutte, hvem der skal gå videre med din opgave. Det er helt gratis og uforpligtende at oprette en opgave på Colego. Samtidig er du ikke forpligtet til at skulle benytte dig af et af de tilbud du modtager. Nemmere bliver det ikke!