Ny indkørsel?

Få op til 3 tilbud fra brolæggere - helt gratis

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Få kontakt med professionelle brolæggere

  1. Beskriv dine ønsker vedr. din indkørsel
    Beskriv dine ønsker vedr. din indkørsel
  2. Vi sender opgaven ud til vores fagpartnere
    Vi sender opgaven ud til vores fagpartnere
  3. Du modtager op til 3 tilbud fra brolæggere
    Du modtager op til 3 tilbud fra brolæggere

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Ny indkørsel? Så læs med her

Hos Colego kan du gratis indhente op til 3 tilbud på belægning, fliser eller reparation af din indkørsel. Vi har kontakt til de bedste brolæggerfirmaer i hele Danmark og kan dermed nemt og hurtigt skaffe op til 3 tilbud på netop din opgave.

Vælg den korrekte belægning af din indkørsel

Når du skal have lagt brosten, er det vigtigt at være opmærksom på omgivelserne. For at opnå de bedste resultater på leret jord, er man ofte nødt til at erstatte jorden med 40 til 60 cm grus. Underlaget kan desuden isoleres med styrofoam. Man kan også bruge et forstærkende net til at styrke overfladen og undgå hjulspor. Nederst skal der være en vis hældning, så vandet i jorden under indkørslen kan drænes ud naturligt. Dette er noget en brolægger har helt styr på.

Design af fliser og sten til indkørslen

Før man lægger naturskifer fliser, må man bestemme sig for hvilket mønster man vil have – specielt typen og farven. Alle typer har brug for et sættelag på ca. 5-10 cm. Sættelaget må ikke være for tykt, da stenene eller fliserne så bliver ustabile. Samtidig skal man samtidig have lidt at arbejde med, da skifertykkelsen og overfladen kan variere.

Få op til 3 tilbud på en ny indkørsel

Start gratis her  

Sådan kommer du i gang

Det eneste du skal gøre er at indtaste dine ønsker – dvs. hvilken slags belægning du ønsker og ca. kvadratmeter. Derefter vil Colego tage fat i brolæggerfirmaer i nærheden af dig, så du kan få den rigtige pris på belægning af din indkørsel. Send din opgave ind allerede i dag.