Byggetilsyn

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Kom sikkert i hus med byggetilsyn

Du går med drømmen om at bygge eget hus. Nu har du fundet grunden, har fået OK fra banken og er parat til første spadestik. Ud over dygtige håndværkere eller en erfaren entreprenør, bør du gøre dig selv den kæmpe tjeneste at inddrage en uvildig byggesagkyndig, der kan føre byggetilsyn med dit projekt.  

Hvad? Hvorfor kan min entreprenør ikke selv føre byggetilsyn?, tænker du måske.  

Det kan han sådan set også godt. Han har kvalifikationerne og erfaringen. Og han ønsker at løse din opgave på bedste vis. Men først og fremmest tjener han penge på byggeriet, og har derfor lidt andre interesser, end du har. Han kan også have byggeprojekter i gang flere steder. Det kan få indflydelse på din tidsplan og økonomi.

Det får du ud af et uvildigt byggetilsyn

Det kan godt være, du selv kan kvalitetssikre projektet, fordi du ved en masse om byggeri. Men har du også tid og lyst til at fungere som den effektive tovholder, så alle retningslinjer bliver overholdt?

Med en uvildig byggesagkyndig til at føre byggetilsyn for dig, slipper du for en masse besvær og eventuelle ekstraregninger. Byggetilsynet sikrer, at eventuelle fejl og mangler bliver opdaget i tide og kan udbedres undervejs. Tilsynsførende koordinerer og leder de forskellige håndværkere eller afholder byggemøder med entreprenøren.

Derfor har han også en positiv effekt på at tidsplanen bliver overholdt og er rimelig. Det uvildige byggetilsyn understreger, at byggeriet skal holde en høj standard. Det i sig selv bliver en præventiv retningslinje for at leve op til kvalitetskravet for håndværkerne.

Få op til 3 tilbud på byggetilsyn her

Start gratis her  

Byggetilsyn bliver planlagt efter dine ønsker

Byggetilsynet strækker sig fra byggeriet sættes igang, til den dag du overtager nøglen til dit nye hus. Og du og den byggesagkyndige aftaler, hvad der skal indgå i din tilsynspakke, så byggetilsynet bliver individuelt tilpasset dine behov. Det kan være, at du ønsker en mand, der ofte kan besøge byggepladsen, og som har fingeren på pulsen med alt, hvad der foregår.

Det kan også være, at det er rigeligt med stikprøvebesøg. Så vil der falde byggetilsyn på de tidspunkter i løbet af byggeriet, hvor der er størst risiko for, at der opstår fejl. Det kan f.eks. ske i forbindelse med, at fundamentet skal støbes og armeres. Det kan være, når murerarbejdet skal startes op, så der samtidig bliver afstemt forventninger og kontrolleret fugtsikring. Det kan også være, at der skal føres tilsyn med tagkonstruktionen eller kontrolleres vådrumssikring og fald på badeværelserne.  

Meningen med at have en samarbejdspartner, der kan føre byggetilsyn, er, at du får en sikker og tryg byggeperiode. Jo før i processen fagmanden bliver inddraget i projektet, jo bedre. Hvis du allerede har besluttet dig for at få bygget nyt, så skynd dig at finde dit uvildige byggetilsyn hos Colego. Så kan du læne dig tilbage og komme godt i hus, mens fagmanden arbejder.