Catering til enhver begivenhed

Få op til 3 tilbud på catering nær dig

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Catering ganske nemt og bekvemt

  1. Beskriv dit arrangement og ønsker
    Beskriv dit arrangement og ønsker
  2. Colego behandler din forespørgsel
    Colego behandler din forespørgsel
  3. Du modtager tilbud på catering
    Du modtager tilbud på catering

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Catering – når dagen skal være mindeværdig

En virksomhed med speciale indenfor catering kan være behjælpelig, især når du skal have besøg af mange gæster. Hvis du selv skal stå for at sammensætte en menu, så kan det være en omstændig proces.

Umiddelbart er dette meget tidskrævende, hvilket er en af mange grunde til at det er en god idé at få hjælp fra et firma der tilbyder catering.  

Cater til ethvert arrangement

Om menuen er til en konfirmation, bryllup eller jubilæum, så skal en cateringvirksomhed normalvis stå for at lave maden. At holde arrangementer vil altid være en stor og ofte stressende opgave, som generelt kræver en hel del planlægning.

Hvad maden angår, så skal der først findes en menu. Derefter skal der handles ind og til sidst skal maden laves. Hvorfor ikke få en cater til at stå for denne del? Du slipper for indkøb af råvarer, tilberedning af maden samt for at stå i et køkken når dine gæster er ankommet.

Få op til 3 tilbud på catering

Start gratis her  

 

I stedet for at bruge mange timer i køkkenet både inden og under dit arrangement, så kan en cater mindske den tid, du skal bruge i køkkenet. Maden vil blive leveret så klar til servering som muligt, hvilket giver dig tid og overskud til at hygge dig med dine gæster og bare nyde dit arrangement fuldt ud.

Sådan kan Colego hjælpe dig

Colego kan hjælpe dig med at få op til 3 tilbud fra lokale virksomheder, der tilbyder den bedste cateringservice. Vi samarbejder kun med professionelle virksomheder, og vi sørger for at finde en virksomhed i netop dit lokalområde. Dette gør vi for at hjælpe med at skabe vækst og arbejdspladser for lokale cateringfirmaer samtidig med at det mindsker transportomkostninger til din cateringbestilling.