Caterer | Få op til 3 tilbud på billig catering

Beskriv din opgave
0/500
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En caterer står for menuen til dit arrangement

Om menuen er til en konfirmation, bryllup, jubilæum er underordnet, en cateringvirksomhed kan stå for at lave maden. At holde arrangementer vil altid være en stor og ofte stressende opgave, som generelt kræver en hel del planlægning.

Hvad angår maden, så skal der først findes en menu, efterfølgende handles for til sidst at lave maden. Hvorfor ikke få en caterer til at stå for denne del? Du slipper for indkøb af råvarer, tilberedning af maden samt for at stå i et køkken når dine gæster er ankommet.

 

En caterer kan stå for alt

Alt efter arrangementet, så kan en cateringvirksomhed være behjælpelig især når mange gæster kommer på besøg. Hvis du selv skal stå for at sammensætte en menu, så skal du først finde på de forskellige retter, efterfølgende skal råvarerne indkøbes og du skal til sidst bruge flere timer på at bakse rundt i køkkenet. Umiddelbart er dette meget tidskrævende, hvilket er en af mange grunde til at det er en god idé at få hjælp til udenbys.  

 

Hvad skal menuen stå på?

At finde en menu kan være svært, især hvis man ikke selv kender til mulighederne i gastronomien. Mulighederne er uendelige, og finde ud af lige netop hvad du skal lave og hvordan det skal laves kan være udfordrende.

Et cateringfirma har oftest sammensat menuer men kan derudover sagtens hjælpe med specifikke ønsker. Cateringvirksomheden vil samtidigt stå for alt indkøb af råvarerne samt lave maden. Dette betyder at alt du skal gøre er at åbne døren når maden ankommer. Maden vil komme så tæt på færdiglavet som overhovedet muligt, hvilket naturligvis minimerer den tid du skal bruge.

 

Ikke en haj i et køkken?

Mange danskere kan lave mad, men at lave mad til en stor fest er noget helt andet. I dagligdagen kan aftensmaden til familien oftest laves på en halv time og det kan indeholde diverse færdigpakkede hjælpemidler. Når man inviterer sine nærmeste til fest, så er den generelle holdning nok at man ikke serverer præfabrikeret mad, men at man laver velsmagende mad fra bunden. Hvis dette er et problem for dig, så er en cateringvirksomhed højest sandsynligt løsningen.

 

Brug tiden på at hygge dig med dine gæster  

I stedet for at bruge mange timer i køkkenet både inden og under dit arrangement, så kan en caterer mindske tiden du skal bruge i køkkenet. Maden vil blive leveret så klar til servering som muligt, hvilket giver dig tid og overskud til at hygge dig med dine gæster samt nyde dit arrangement fuldt ud.

 

Hvordan Colego kan hjælpe

I Colego kan vi hjælpe dig med at få tre tilbud fra de bedste lokale cateringfirmaer. Vi samarbejder kun med de bedste virksomheder og vi sørger for at have en virksomhed i netop dit lokalområde. Dette gør vi for at hjælpe med at skabe vækst og arbejdspladser for lokale cateringfirmaer samtidigt med at det mindsker transportomkostninger til din cateringopgave.