Tagrens af professionelle fagfolk

Få op til 3 tilbud så dit tag kan se flot ud igen

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Tagrens | Sådan får du op til 3 gode tilbud

  1. Du beskriver nemt din opgave
    Du beskriver nemt din opgave
  2. Vi sender opgaven til fagfolk der ved alt om tagrens
    Vi sender opgaven til fagfolk der ved alt om tagrens
  3. Du får op til 3 tilbud som du frit kan vælge mellem
    Du får op til 3 tilbud som du frit kan vælge mellem

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Tagrens udføres af professionelle fagfolk

Når taget skal renses, er der mange virksomheder der byder ind. Men tagrens er ikke blot ‘rengøring af taget’. En ordentlig tagrens kræver god erfaring og de rette materialer. Derudover kan det blive en god idé at få udført den rette algebehandling, så dit tag står flot resten af året. Derfor er det vigtigt de rette fagfolk byder ind på din opgave. Colego har over 2500 fagfolk tilknyttet, så du får det bedste udgangpunkt for et godt tilbud på din opgave.

Et flot og rent tag i solens skær

Et tag der lige er blevet renset, kan stå så flot i solens skær, at huset næsten kan fremstå som nyt. Så skal du sidde i haven og nyde dit hus udefra, er det en god idé at bestille tagrensning, min. hver 10. år – eller oftere. Skal du sælge huset, kan det også være en god investering at få renset taget. En god tagrensning øger også levetiden på taget og minimere den øvrige vedligeholdelse.

Opret din opgave og få 3 gratis tilbud på tagrens

Start her  

Over 2500 fagpartnere giver gode muligheder for tilbud

Du har sikkert fundet os på Google, og det var heldigt. Colego har nemlig over 2500 professionelle fagfolk klar til at byde ind på opgaver. Derfor har du her, de bedste muligheder for et godt tilbud. Når du har beskrevet dine ønsker i opgaveformularen, sender vi straks opgaven ud til relevante fagfolk, der kan byde ind på din opgave. Du modtager derfor hurtigt op til 3 tilbud vedrørende tagrens. Ud fra de tilbud du modtager, kan du helt frit og uforpligtende, vælge lige det tilbud der passer dig bedst. Ofte giver samme fagfolk dig muligheden for en grundig rens af facaden på huset også.