Find din fotograf her

Gem dine minder ved at modtage op til 3 gratis tilbud fra professionelle fotografer

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette fotograf

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til fotograferingen
    Du beskriver nemt dine ønsker til fotograferingen
  2. Vi matcher dig med dygtige fotografer nær dig
    Vi matcher dig med dygtige fotografer nær dig
  3. Du får tilbud og vælger frit det rette for dig
    Du får tilbud og vælger frit det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Hyr en fotograf til din store fest

Det er forår og tid for store fester. Måske skal I holde førstefødtes konfirmation, eller et stort kirkebryllup? Det kan også være, I er gået efter et mindre prangende rådhusbryllup. Eller måske er det den årlige familefest, der skal fejres? Under alle omstændigheder er det alle pengene værd at få begivenheden foreviget af en fotograf.

Du kan sikkert få onkel Arne til at tage sit spejlreflekskamera med. Og det er faktisk et rigtigt fint supplement til billedserien. For når en af festens gæster tager ansvar for fotograferingen, kan han eller hun sandsynligvis komme lidt tættere på festlighederne. Og når man selv er festdeltager, har man ofte øje for nogle andre detaljer, end den professionelle fotograf har.

En fotograf giver dig kvalitetsbilleder og smukke set-ups

Men du bør alligevel overveje, om den vigtige begivenhed også skal fotograferes af en professionel fotograf. På den måde kan du være sikker på at få et lækkert resultat. En fotograf har andre og ofte meget bedre muligheder for at lege med lys og opstilling. Du bliver glad for et resultat, der er smukt komponeret – måske endda kreativt opstillet. Et billede der helt præcist fanger de vigtige øjeblikke for altid.

Genoplev din fantastiske fest

Der er en meget væsentlig grund til, at du skal få en fotograf til at fotografere til din fest. Det være sig den runde fødselsdag, til sommerfesten på arbejdet, under vielsen, til receptionen, til konfirmationen eller til studenterfesten. For lige meget hvad går dagen utrolig hurtigt. Hvis du er vært for festlighederne, vil der sandsynligvis være stort fokus på dig hele tiden. Og selvom du har valgt at uddelegere opgaver, vil du alligevel skulle have en smule administrativ kontrol med, om det hele kører, som det skal.

Find dygtige fotografer med Colego og få gode tilbud

Giv det en skud her  

Du kan umuligt nå at fastholde alle de fine detaljer eller sjove øjeblikke i hukommelsen. Ligesom du under alle omstændigheder ikke kan være alle steder. Du når ikke at få en fornemmelse af, hvordan gæsterne har det rundt omkring i hjørnerne. Men det kan din fotograf.

Fotografen kan ikke nå at deltage i festen og skåle ved forretten, og er ikke på toilettet under din tale, eller skal huske at småsnakke med borddamen. Den eneste agenda, din professionelle fotograf har, er at skyde en masse fantastiske billeder.

Når du ser fotografens billeder, vil du sikkert få en masse aha-oplevelser om din egen fest. Der vil også være gode og glade billeder af onkel Arne, som ellers aldrig bliver fotograferet. Og du har fået et evigt minde, hvor du kan opleve festen igen og igen.