Anlægsgartner priser – indhent 3 tilbud på anlægsarbejde

Opret din opgave her og bliv kontaktet af professionelle anlægsgartnere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette anlægsgartner

 1. Du beskriver kort dine ønsker
  Du beskriver kort dine ønsker
 2. Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
  Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
 3. Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig
  Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Anlægsgartner priser – hvad får jeg for mine penge?

Anlægsgartnere kan i dag løse stort set alle opgaver, der omhandler omlægning eller anlægning af udendørs områder. Men selvom om- eller anlægsarbejde kan lyde som store og uoverskuelige opgaver, kan anlægsgartnere også løse de samme opgaver, som en gartner måske ville tage sig af.

Det vil sige, at du får en kompetent fagpartner, der kan klare både renovering eller anlægning af en ny indkørsel, og der kan laves aftale om løbende vedligeholdelse af udendørsarealer – men en anlægsgartner kan også klare mindre opgaver, som for eksempel at fjerne mos i din græsplæne eller klipning af hæk.

Alle anlægsgartnere har et dybdegående kendskab til beplantning og har et sprøjtecertifikat. Det vil sige, at fagpartneren har lov til at benytte sig af sprøjtemidler og ved hvordan de skal håndteres korrekt – både i forhold til miljøet, men også din sundhed.

Deres store kendskab til beplantning gør anlægsgartnere oplagte til haveanlæg, vedligehold af dette, og havearbejde generelt. Men mange af vores fagpartnere har specialiserede anlægsgartnere tilknyttet, hvilket sikrer at du får den mest kompetente anlægsgartner til dit anlægsarbejde.

Anlægsgartnere eller “almindelige” gartnere?

Generelt er grænsen mellem anlægsgartnere og en “almindelig” gartner hårfin. Det, der adskiller de to betegnelser er, at anlægsgartnere har en specialisering inden for anlægsteknik, mens en gartner har speciale i plejeteknik samt vedligehold og renhold af grønne områder.

Man kan lidt groft dele anlægsgartnere i to fagspecialiserede grupper. En grøn anlægsgartner, som minder meget om en gartner og den grå anlægsgartner.

Grønne anlægsgartnere

De grønne anlægsgartnere beskæftiger sig primært med opgaver som:

 • Etablering af planter
 • Haveanlæg
 • Generel havearbejde

Grå anlægsgartnere

De grå anlægsgartnere beskæftiger sig primært med opgaver som:

 • Opbygning af læhegn
 • Anlæggelse af fliser
 • Udføring af trækonstruktioner (fx. terrasse)
 • Etablering af springvand

“Almindelige” gartnere

De såkaldte “almindelige” gartnere overlapper med de grønne anlægsgartnere og beskæftiger sig primært med opgaver som:

 • Vedligeholdelse af grønne områder
 • Træfældning
 • Hækkeklipning
 • Såning af græs eller planter

Hos Colego gør vi det meget nemmere at komme i kontakt med professionelle anlægsgartnere, men vi har også tilknyttet flere gartnere, hvis det passer bedre til netop dit behov. Læs mere om gartnere her og se, hvad der passer bedst til din opgave – det er helt gratis og uforpligtende at indhente op til 3 tilbud.

Anlægsarbejde – kan jeg ikke bare klare det selv?

Med de storme og skybrud, der har hærget i Danmark de senere år, er det i stigende grad vigtigt, at få lagt fliserne i indkørslen ordentligt og at terrassen er af ordentlig kvalitet, så vandet kan løbe af. På den måde undgår du, at der står vand i indkørslen og at terrassen ikke skal renoveres eller bygges om efter et regnskyl.

Anlægsarbejde strækker sig fra de store byfornyelsesprojekter, man ser rundt omkring i landet, til en mindre anlæggelse af for eksempel et springvand i baghaven. Det er en stor fordel, da det sikrer dig, at en anlægsopgave i din for- eller baghave ikke er for uoverskuelig, idet vores fagpartnere som regel har erfaring med noget større opgaver, på større arealer.

Fordi selvom din opgave, måske, er mindre end de store projekter, skal arbejdet stadig gøres ordentligt. Med vores fagpartnere er du sikker på at opgaven bliver udført professionelt. Titlen ‘anlægsgartner’ er ikke beskyttet, hvorfor enhver reelt set kan kalde sig anlægsgartner. Hos Colego har vi kun tilknyttet professionelle og uddannede anlægsgartnere.

Hvis du ønsker at få en helt ny have, giver anlægsgartnerens erfaring med større projekter og koordinationen dig mulighed for at lægge meget ansvar fra dig. Hvis du har bygget nyt hus, og der skal etableres en ny baghave, kan det være en idé at bruge anlægsgartneren som en del af en totalentreprise.

Haveanlæg og havearbejde priser

Hvis der er tale om en mindre opgave i forbindelse med havearbejde eller haveanlæg, kan det være en god idé at overveje om en anlægsgartner er den rette løsning for dig. Hos Colego har vi også fagpartnere, der har specialiseret sig i haveservice, som indeholder vedligehold af allerede etablerede haver og beplantning.

For at sikre de bedste havearbejde priser og anlægsgartner priser, anbefaler vi, at du undersøger alle dine muligheder. Vi giver dig muligheden for at indhente tilbud på både anlægsgartnere, gartnere og på almindelig haveservice – helt gratis og uforpligtende.

Udnyt ekspertisen fra anlægsgartnere

Det kan være dyrt at hyre en anlægsgartner til at udføre sin opgave og det kunne sandsynligvis gøres billigere selv. Men der er visse fordele ved at hyre en professionel til at klare jobbet – hvis du, for eksempel, skal have lavet en ny terrasse.

Når du vælger at samarbejde med anlægsgartnere, vil du få professionel vejledning allerede inden byggeprocessen er påbegyndt. Her har du fantastisk ekspertise i forbindelse med valg af materialer, planlægning af det endelige resultat og en perfekt koordineret tidsplan, så dit byggeprojekt ikke går over tid.

Når byggearbejdet går i gang, er du sikker på at det udføres ordentligt – første gang. På den måde kommer der ikke ekstra omkostninger på grund af fejl eller ekstra timeløn, på grund af langsomt udført arbejde. Derudover slipper du for bekymringer i mange år, da materialerne på forhånd er udvalgt af højeste kvalitet og den anlægges helt korrekt.

Pengene er altså godt givet ud, hvis du er den mindste smule usikker på at gøre det selv. Selve processen med at få planlagt projektet, indkøbt materialerne, lejet det rette værktøj og til sidst gøre opgaven til en realitet er enormt tidskrævende og kan virke meget uoverskuelig, hvis man ikke har erfaring fra lignende projekter.

Hvis du skal have lagt en terrasse eller indkørsel af sten, kan det også være en god idé at få en brolægger til at udføre opgaven. Du kan læse mere om brolæggere her.

Sådan får du de bedste anlægsgartner priser

Priserne for anlægsgartnere varierer meget, da fagpartnerne selv styre deres timepris og vurderer hvor lang tid det vil tage at udføre en opgave. Samtidig, er det også forskelligt hvor meget en fagpartner tager for transport, hvorfor vi altid vil sætte dig i kontakt med lokale anlægsgartnere. Således sikrer vi, at du kan spare lidt penge, som kan bruges andetsteds.

Derfor anbefaler vi, at du indhenter 3 tilbud fra anlægsgartnere. På den måde, kan du sammenligne anlægsgartnere og anlægsgartner priser og få det tilbud, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos Colego ønsker vi at hjælpe dig videre med din byggeopgave. Det gør vi ved at sende din opgave ud til forskellige, lokale anlægsgartnere, som så kan læse din korte beskrivelse af opgaven og give et tilbud til dig.

Det eneste du skal gøre er:

 1. Skriv en kort beskrivelse af din opgave
 2. Angive hvornår du ønsker at opgaven skal udføres
 3. Udfylde dine kontaktoplysninger

Derefter går vi i gang med at finde tilbud blandt vores fagpartnere, som derefter kontakter dig direkte. Vær opmærksom på, at nogle anlægsgartnere gerne vil se området hvor der skal bygges, for at de kan give et realistisk tilbud til dig. Start din byggedrøm lige nedenfor!

Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere

Beskriv din opgave her