En anlægsgartner skaber din drømmehave

Opret din opgave her og bliv kontaktet af professionelle anlægsgartnere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette gartner

 1. Du beskriver hurtigt dine ønsker til gartnerne
  Du beskriver hurtigt dine ønsker til gartnerne
 2. Vi matcher dig med de rette gartnere nær dig
  Vi matcher dig med de rette gartnere nær dig
 3. Du får tilbud fra gartnere og vælger frit det rette
  Du får tilbud fra gartnere og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En anlægsgartner kan hjælpe dig

Hvis du overvejer en større omlægning af din have, er det anlægsgartneren, du skal have fat på. En anlægsgartner kan både påtage sig de helt almindelige gartneropgaver, som at fjerne mos i græsplænen og sætte et raftehegn. Men han arbejder også med større haveanlæg, konstruktionen af vand i haven, belægning med fliser, sten og Granit og helt almindelig opbygning af græsplæner.   

Skal haven være en enkel oase eller en smuk park

Du kan sagtens ændre en lille haves udseende, så den bliver en smuk og hyggelig oase. Anlægsgartneren designer haven så den bliver udnyttet bedst muligt. Men en anlægsgartner kan f.eks. også opføre bassiner og levende vand. Selv en lille have kan sagtens rumme en rislende kilde. Eller hvad med et lille springvand med lys i, så haven også tager sig godt ud i aftentimerne?

Anlægsgartneren har også stor indflydelse på forskellige byfornyelsesprojekter. Det er nemlig en anlægsgartner, der konstruerer store offentlige parker og nogle af de smukke rundkørsler, som bl.a. kongehuset har fået i gaver til store mindedage.

De opfører også diverse anlæg med alt, hvad dertil hører af brolægning, skelhække, beplantning og eventuelle springvand eller opsætning af statuer. Ligesom en anlægsgartner både er med til at etablere private haver helt fra bunden, hvis du f.eks. er ved at bygge et nyt hus. Og de er også med, når der skal etableres helt store sports stadioner eller lægges nyt rullegræs.

En anlægsgartner kan som udgangspunkt det meste

En dygtig anlægsgartner kan således arbejde med både skuffejern og skovl til almindelige små opgaver, men bruger større materiel som traktor og minigraver, når store projekter bliver rullet ud.  

Man kan lidt groft dele anlægsgartnere i to fagspecialiserede grupper:

 1. En grøn anlægsgartner der primært beskæftiger sig med sammensætningen og etableringen af planter og grønne vækster. Hans arbejde består både i at få ting til at gro og at vedligeholde dem.
 2. Den grå anlægsgartner arbejder  f.eks. med belægning af fliser, brosten og stensætninger, samt opbygning af støttemure, trapper o.l.

Find din anlægsgartner gennem Colego

Hvis du drømmer om en privat oase, en smuk terrasse, eller skal have opført et endnu større anlæg, så opret opgaven her. Colego hjælper dig med at finde gode lokale anlægsgartnere til projektet. Skal du bruge en gartner til andre opgaver eksempelvis haveservice, kan du bruge linket her.

Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere

Beskriv din opgave her