Anlægsgartner priser – indhent 3 tilbud på anlægsarbejde

Opret din opgave her og bliv kontaktet af professionelle anlægsgartnere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette anlægsgartner

  1. Du beskriver kort dine ønsker
    Du beskriver kort dine ønsker
  2. Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
    Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
  3. Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig
    Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find en dygtig anlægsgartner nær dig

Hos Colego samarbejder vi med kompetente fagpersoner fordelt over hele Danmark, så alle kan finde uddannede håndværkere til deres projekter. Vores professionelle anlægsgartnere er naturligvis også at finde i hele landet, så du kan indskrænke din søgning til kun at omfatte de firmaer, der arbejder i dit område.

Anlægsgartnere til store og små projekter

Anlægsgartnere kan i dag løse stort set alle opgaver, der omhandler omlægning eller anlægning af udendørsområder. Men selvom om- eller anlægsarbejde kan lyde som store og uoverskuelige opgaver, kan anlægsgartnere også løse de samme opgaver, som en gartner måske ville tage sig af.

Det vil sige, at du får en kompetent fagpartner, der kan klare både renovering eller anlægning af en ny indkørsel, og der kan laves aftale om løbende vedligeholdelse af udendørsarealer.

En anlægsgartner kan også klare mindre opgaver som for eksempel at fjerne mos i din græsplæne eller klipning af hæk.

Alle anlægsgartnere har et dybdegående kendskab til beplantning og har et sprøjtecertifikat. Det vil sige, at fagpartneren har lov til at benytte sig af sprøjtemidler og ved, hvordan de skal håndteres korrekt – både i forhold til miljøet, men også i forhold til din sundhed.

Deres store kendskab til beplantning gør anlægsgartnere oplagte til anlægning og vedligehold af haver samt havearbejde generelt. Mange af vores fagpartnere har specialiserede anlægsgartnere tilknyttet, hvilket sikrer, at du får den mest kompetente anlægsgartner til dit projekt.

Anlægsgartnere eller “almindelige” gartnere?

Generelt er grænsen mellem anlægsgartnere og en “almindelig” gartner hårfin. Det, der adskiller de to betegnelser, er, at anlægsgartnere har en specialisering inden for anlægsteknik, mens en gartner har speciale i plejeteknik samt vedligehold og renhold af grønne områder.

Man kan lidt groft dele anlægsgartnere i to fagspecialiserede grupper: grønne anlægsgartnere, som minder meget om en gartner, og grå anlægsgartnere.

Grønne anlægsgartnere

En grøn anlægsgartner beskæftiger sig primært med opgaver som:

  • Etablering af planter
  • Haveanlæg
  • Generelt havearbejde

Grå anlægsgartnere

En grå anlægsgartner beskæftiger sig primært med opgaver som:

  • Opbygning af læhegn
  • Anlæggelse af fliser
  • Udføring af trækonstruktioner (fx. terrasse)
  • Etablering af springvand

“Almindelige” gartnere

De såkaldte “almindelige” gartnere overlapper med de grønne anlægsgartnere og beskæftiger sig primært med opgaver som:

  • Vedligeholdelse af grønne områder
  • Træfældning
  • Hækkeklipning
  • Såning af græs eller planter

Hos Colego gør vi det meget nemmere at komme i kontakt med professionelle anlægsgartnere, men vi har også tilknyttet flere gartnere, hvis det passer bedre til netop dit behov.

Anlægsarbejde – kan jeg ikke bare klare det selv?

Med de storme og skybrud der har hærget i Danmark de senere år, er det i stigende grad vigtigt, at fliserne i indkørslen er lagt ordentligt, og at terrassen er af ordentlig kvalitet, så vandet kan løbe af. På den måde undgår du, at der står vand i indkørslen, og at terrassen skal renoveres eller bygges om efter et regnskyl.

Anlægsarbejde strækker sig fra de store byfornyelsesprojekter, man ser rundt omkring i landet, til en mindre anlæggelse af for eksempel et springvand i baghaven. Det er en stor fordel, da det sikrer dig, at en anlægsopgave i din for- eller baghave ikke er for uoverskuelig, idet vores fagpartnere som regel har erfaring med både privatprojekter og store opgaver på større offentlige arealer.

Med vores fagpartnere er du sikker på at opgaven bliver udført professionelt. Titlen ‘anlægsgartner’ er ikke beskyttet, hvorfor enhver reelt set kan kalde sig anlægsgartner. Hos Colego har vi kun tilknyttet professionelle og uddannede anlægsgartnere, så du er sikker på godt håndværk, der udføres korrekt.

Priser på haveanlæg og havearbejde

Hvis der er tale om en mindre opgave i forbindelse med havearbejde eller haveanlæg, kan det være en god idé at overveje, om ikke en anlægsgartner er den rette løsning for dig. Hos Colego har vi også fagpartnere, der har specialiseret sig i generel haveservice, som indeholder vedligehold af allerede etablerede haver og beplantning.

For at sikre de bedste priser på havearbejde og anlægsgartnere, anbefaler vi, at du undersøger alle dine muligheder. Vi giver dig muligheden for at indhente tilbud på både anlægsgartnere, gartnere og på almindelig haveservice – helt gratis og uforpligtende.

Udnyt ekspertisen fra anlægsgartnere

Når du vælger at samarbejde med anlægsgartnere, vil du få professionel vejledning allerede inden byggeprocessen er påbegyndt. Her har du fantastisk ekspertise i forbindelse med valg af materialer, planlægning af det overordnede projekt og en perfekt koordineret tidsplan, så dit byggeprojekt ikke går over tid.

Når byggearbejdet går i gang, er du sikker på, at det udføres ordentligt – fra starten. På den måde kommer der ikke ekstra omkostninger på grund af fejl eller dårlige materialer.

Pengene er altså godt givet ud, hvis du er den mindste smule usikker på at gøre det selv. Selve processen med at få planlagt projektet, indkøbt materialerne, lejet det rette værktøj og til sidst gøre opgaven til en realitet er enormt tidskrævende og kan virke meget uoverskuelig, hvis man ikke har erfaring fra lignende projekter.

Sådan får du de bedste priser på anlægsgartnere

Priserne for anlægsgartnere varierer meget, da fagpartnerne selv styrer deres timepris, og vurderer hvor lang tid det vil tage at udføre en opgave. Samtidig er det også forskelligt, hvor meget en fagpartner tager for transport, hvorfor vi altid vil sætte dig i kontakt med lokale anlægsgartnere. Således sikrer vi, at du kan spare lidt penge, som kan bruges andetsteds.

Når du indsender en opgave til Colego, modtager du op til tre tilbud fra forskellige anlægsgartnere. På den måde kan du sammenligne indhold og priser og acceptere det tilbud, der passer bedst til dig og dine behov. Det er helt uforpligtende at modtage tilbud, så du behøver ikke benytte dig af nogle af de tilsendte tilbud, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Det eneste du skal gøre for at få tre tilbud fra anlægsgartnere er:

  1. Skriv en kort beskrivelse af din opgave
  2. Angive hvornår du ønsker at opgaven skal udføres
  3. Udfylde dine kontaktoplysninger

Derefter går vi i gang med at finde tilbud blandt vores fagpartnere, som derefter kontakter dig direkte. Vær opmærksom på, at nogle anlægsgartnere gerne vil se området, hvor der skal bygges, for at de kan give et realistisk tilbud til dig.