Anlægsgartnere på Fyn - Indhent 3 tilbud på anlægsarbejde

Opret din opgave her og bliv kontaktet af lokale professionelle anlægsgartnere

Start gratis her  

De fleste af os kan godt lide at tilbringe tid udendørs, og særligt hen over sommeren vil vi gerne være ude så mange timer som muligt hver eneste dag. For at du virkelig kan nyde en masse gode stunder udenfor, er der brug for gode udendørsarealer, der er indbyder til leg, hygge og hvad du kunne tænke dig.

Vil du have hjælp til at gøre dine udearealer skønnere eller mere brugbare, skal du alliere dig med en dygtig anlægsgartner. Med hjælp fra Colego kommer du nemt i kontakt med den helt rigtige.

Hvilke opgaver kan en anlægsgartner hjælpe med?

En anlægsgartner kan varetage en lang række forskellige opgaver inden for anlægs- og omlægningsarbejde. Vil du gerne have lavet din have helt om, eller drømmer du om at få anlagt en ny indkørsel, kan du få hjælp af en dygtig anlægsgartner på Fyn.

Grundlæggende skelner man mellem det, der kaldes ”grønne” anlægsgartnere, og det, der kaldes ”grå” anlægsgartnere. De grønne anlægsgartnere beskæftiger sig hovedsageligt med beplantning. Det er altså sådan en, du skal have fat i, hvis du for eksempel vil have indrettet haven på ny eller har brug for hjælp til at etablere nye bede i haven.

En grå anlægsgartner kan for eksempel hjælpe dig med at lægge fliser i indkørslen eller på terrassen og kan derudover være behjælpelig med at bygge læhegn og konstruktioner i træ.

Der er ikke en helt skarp opdeling imellem grønne og grå anlægsgartnere, og mange anlægsgartnere på Fyn vil således kunne klare mange forskelligartede opgaver. Ligeledes kan ”almindelige” gartnere typisk også klare visse af de opgaver, en anlægsgartner også varetager. Har du et større projekt i tankerne, er det dog fortsat en anlægsgartner, du skal opsøge.

Hvorfor bør jeg vælge en professionel anlægsgartner til mit projekt?

Titlen ”anlægsgartner” er ikke beskyttet, og enhver kan derfor også starte virksomhed som anlægsgartner. Man kan imidlertid også uddanne sig som anlægsgartner, og det har alle vores samarbejdspartnere gjort. Det vil sige, at du udelukkende bliver sat i kontakt med professionelle anlægsgartnere, når du indhenter tilbud via vores platform.

Fordelen ved at få en professionel anlægsgartner til at hjælpe dig med at optimere dine udearealer er naturligvis, at vedkommende har en masse fagekspertise og erfaring at trække på. Det vil sige, at du med hjælp fra en professionel anlægsgartner kan være sikker på, at du kommer godt i mål med dit projekt – hver gang.

Vil du for eksempel gerne have bygget en terrasse, er der naturligvis en vis sandsynlighed for, at du godt kunne klare opgaven selv. Med den mængde nedbør, der gerne falder i Danmark, er det imidlertid umådeligt vigtigt, at vandet kan glide af terrassen, hvis denne skal holde i mange år. Dette kan en anlægsgartner sikre, og det er ikke sikkert, du selv har de samme kompetencer på dette område.

Find nemt en anlægsgartner med Colego

Tanken bag Colego er, at det skal være nemt for dig at komme i kontakt med dygtige fagfolk. Vi ved godt, at det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige anlægsgartnere på Fyn, og derfor tilbyder vi at klare grovsorteringen for dig, så du ikke behøver at forholde dig til dem alle sammen.

Colego fungerer således, at du udfylder vores formular, hvorefter de anlægsgartnere, der kan udføre opgaven, kan kontakte dig. I formularen skal du blot beskrive dit projekt og angive, hvornår du gerne vil have opgaven klaret.

De relevante anlægsgartner kontakter herefter dig direkte, så I kan få en snak om dine tanker og idéer. På den måde kommer du nemt i kontakt med relevante og kompetente anlægsgartnere i Odense eller et andet sted på Fyn, og du slipper selv for alt bøvlet med at skulle researche og kontakte de forskellige firmaer.

“Hurtig ekspedition. Dagen efter opgavesøgningen modtog jeg tre henvendelser fra aktuelle håndværkere til opgaven.” – Mogens

Hvad koster en anlægsgartner på Fyn?

Det er umuligt at komme med konkrete priser på anlægsarbejde på Fyn. Priserne afhænger ganske enkelt af mange forskellige faktorer, og derfor kan man heller ikke komme med et entydigt svar på, hvad en anlægsgartner på Fyn koster.

Før en anlægsgartner kan komme med et tilbud på din opgave, kræver det som regel, at vedkommende har været ude og se de udearealer, der skal optimeres. Når vedkommende har set de pågældende udeområder og har fået indblik i dine idéer og tanker, kan du få et konkret tilbud.

Vil du gerne finde en billig anlægsgartner på Fyn, kræver det derfor typisk, at du får flere forskellige anlægsgartnere til at komme hjem til dig og derefter komme med tilbud. Ud fra deres priser og din kemi med de forskellige anlægsgartnere kan du træffe en beslutning om, hvem der skal varetage dit projekt.

Andre services på Fyn:

Hvis du bor i Odense kan du læse mere om Anlægsgartnere i Odense her.

Få udført professionelt anlægsarbejde på Fyn:

Fyns Havedesign

Tingkærvej 183, 5220 Odense SØ

Mail: post@fynshavedesign.dk

Tlf: 40797187

Vestfyns Haveservice ApS

Fruerhøjvej 30, 5467 Brederup

Mail: vestfynshaveservice@gmail.com

Tlf: 60601829

Egelund anlægsgartner

Ahornvej 66, 5250 Odense SV

Mail: egelund.anlaegsgartner@gmail.com

Tlf: 61658444

E’ handymand fra Ketting v/ Morten Christensen

Ramserl 7, 6440 Augustenborg

Mail: ketting.handymand@gmail.com

Tlf: 41202182

Anlæg & Pleje Odense

Munkerodgyden 10, 5200 Odense V

Mail: mj@aopfyn.dk

Tlf: 40805159

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette anlægsgartner på Fyn

  1. Du beskriver kort dine ønsker
    Du beskriver kort dine ønsker
  2. Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
    Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
  3. Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig
    Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.