Tilbud fra anlægsgartnere til firmaer og private i Nordsjælland

Få tilbud fra professionelle anlægsgartnere i Nordsjælland – gratis og uforpligtende!

Start gratis her  

Med Colego kan du nemt finde en god anlægsgartner i Nordsjælland, så du kan få opfrisket terassen, anlagt ny have eller noget helt tredje. Der findes masser af dygtige anlægsgartnere i Nordsjælland og ved hjælp af vores enkle system, kan du hurtigt få tre gode tilbud på dit projekt – gratis og uforpligtende. Læs mere om anlægsgartnere her.

Find nemt en anlægsgartner i Nordsjælland med Colego

Hvis du har brug for en anlægsgartner i Nordsjælland, eller et andet sted på Sjælland, skal du blot udfylde vores formular, så den kan blive sendt ud til vores professionelle samarbejdspartnere. I formularen skal du naturligvis beskrive din arbejdsopgave, og derudover skal du angive, hvornår du gerne vil have jobbet klaret og hvis du eventuelt har andre krav eller særlige ønsker.

Når vi modtager din forespørgsel, tjekker vi den manuelt for at sikre, at alle nødvendige oplysninger er der, før den kommer videre i systemet. Herefter vil anlægsgartnerne kontakte dig direkte, så I kan tage en snak om projektet, og du kan få et uforpligtende tilbud fra en eller flere firmaer.

Ved at overlade kontakten til os er du fri for selv at skulle ringe til alverdens forskellige anlægsgartnere for at finde ud af, om de kan klare din opgave. Du slipper ganske enkelt for at skulle sortere mellem de mange forskellige anlægsgartnere, du kan finde i Nordsjælland, da vi klarer sorteringen for dig.

”Venlig og professionel betjening. Fik kontakt til mulige firmaer 3 timer efter min kontakt til Colego.” – Lisbeth

Sådan får du tilbud fra anlægsgartnere i Nordsjælland

Rigtig mange anlægsgartnere foretrækker selv at komme ud at se dine udearealer og få et grundigt indblik i dine tanker og idéer, inden de kommer med et tilbud. Da der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen på en opgave, er det svært at komme med et tilbud uden at have dybdegående informationer om projektet.

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Når en eller flere anlægsgartnere har set dine udeområder og har fået en snak med dig om dine planer, kan du få dit eller dine tilbud. På baggrund af disse kan du vælge den anlægsgartner, der giver bedst mening for dig. Du er naturligvis ikke tvunget til at vælge nogle af tilbuddene, hvis de ikke lever op til dine forventninger – dette er dog sjældent tilfældet.

På vores platform har vi udelukkende professionelle anlægsgartnere, der gør en dyd ud af at levere et godt resultat hver gang. Vi har løbende kontakt med både samarbejdspartnere og opgavestillere for at sikre kvaliteten af både arbejdsudførelsen og virksomhedernes service.

Du kan også få tilbud fra andre fagfolk på Nordsjælland:

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe mig med?

Man skelner grundlæggende imellem to forskellige typer anlægsgartnere. Der er den ”grå” anlægsgartner og den ”grønne” anlægsgartner.

De grå anlægsgartnere kan for eksempel være behjælpelige med at bygge læhegn, lægge fliser i indkørslen eller på en terrasse. En grøn anlægsgartner beskæftiger sig som regel med at etablere nye haveanlæg samt vedligeholde udeområder og beplantning. I de fleste tilfælde varetager den samme anlægsgartner begge dele, så du skal ikke ud og finde to forskellige, hvis du for eksempel skal have lagt fliser og anlagt bede i samme ombæring.

Nogle har dog valgt at specialisere sig inden for særlige områder, hvilket du kan benytte dig af, hvis du vil have særlige detaljer på terrassen, eller du ønsker en helt unik udformning af din have. Hvis du beskriver opgaven så grundigt som muligt, når du sender den ind, kan vi finde de anlægsgartnere i Nordsjælland, der passer bedst til lige netop dit projekt.

Hvordan adskiller en anlægsgartner sig fra en “almindelig” gartner?

En anlægsgartner er naturligvis en slags gartner, men der er alligevel lidt forskel i arbejdsopgaverne for en anlægsgartner og en traditionel gartner.

En anlægsgartner beskæftiger sig med eksempelvis større omlægninger af haveanlæg samt etablering af alt lige fra bede til fiskedamme, læhegn og terrasser.

En gartner beskæftiger sig som regel ikke i så høj grad med de store anlægsprojekter. Derimod er det ofte en gartner – eller en havemand – du skal have fat i, hvis du leder efter en, der kan varetage den regelmæssige pleje af din have, herunder beskæring af buske og træer, græsslåning og lugning i bedene.

Det er ligeledes muligt at finde firmaer, hvor du kan få både anlægsgartner og traditionel gartner enten i samme person eller i hvert fald inden for samme firma, så uanset hvad dine udearealer har brug for, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en kompetent fagperson i Nordsjælland med hjælp fra Colego.

Professionelle anlægsgartnere til opgaver i Nordsjælland:

Aarstidernes haveservice

Bjergesøvej 20, 4534 Hørve

Mail: aarstiderneshaveservice@gmail.com


Tlf: 20651122


Nordkystens Fliselægning IVS

Harreshøjvej 46, 3080 Tilkøb

Mail: Info@granitoggrus.dk

Tlf: 23614933

RGTM

Dalkærvej 48, 4760 Vordingborg

Mail: mkm-rgtm@outlook.dk


Tlf: 61413940


A.E. Skovservice v/Asger Eriksen

Påstrupvej 3, 3550 Slangerup

Mail: aeskovservice@gmail.com

Tlf: 20333027

PMH-Træfældning

Hybenvej 8, 4000 Roskilde

Mail: pmhtraefaeldning@gmail.com 

Tlf: 30642072

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette anlægsgartner i Nordsjælland

  1. Du beskriver kort dine ønsker
    Du beskriver kort dine ønsker
  2. Vi matcher dig med en anlægsgartner på Nordsjælland
    Vi matcher dig med en anlægsgartner på Nordsjælland
  3. Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig
    Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.