Anlægsgartnere i Odense - indhent 3 tilbud på anlægsarbejde

Opret din opgave her og bliv kontaktet af lokale professionelle anlægsgartnere

Start gratis her  

Det kan være en temmelig uoverskuelig opgave at skulle bygge en terrasse. At lægge fliser i indkørslen er måske heller ikke en ting, du føler, du har vanvittig meget tid til, og det samme gælder, når havedammen endelig skal blive en realitet. Så er det en anlægsgartner, du skal have fat i.

Her hos Colego gør vi det nemt for dig at komme i kontakt med dygtige anlægsgartnere i Odense, som kan hjælpe dig med alverdens projekter på dine udearealer.

Hvad kan en anlægsgartner være behjælpelig med?

En anlægsgartner kan klare alverdens former for større projekter omhandlende omlægning eller anlægning af dine udearealer. Opgaverne kan spænde bredt, men det kan for eksempel være at sætte læhegn op, anlægge have i forbindelse med et nybyggeri, planlægning og eksekvering af grønne områder på offentlige arealer og meget meget mere.

Kort sagt kan en anlægsgartner i Odense hjælpe dig med at optimere dine udeområder – privat såvel som i erhvervsøjemed – så du kan få mest muligt glæde af dem. Uanset du gerne vil have hjælp til at gøre haven hyggeligere, eller du altid har drømt om at få en terrasse, kan en anlægsgartner i Odense være behjælpelig med at komme godt i mål med projektet.

En anlægsgartner kan hjælpe dig med at optimere dine udearealer set ud fra et praktisk perspektiv, men kan naturligvis også være medvirkende til, at du får den have, du altid har drømt om rent visuelt. Læs mere om anlægsgartnere her.

Colego skaber nem kontakt med professionelle anlægsgartnere i Odense

På vores platform har vi samlet en lang række anlægsgartnere, hvoraf en stor del udfører deres arbejde i Odense og omegn. Med vores system slipper du for at kontakte og holde styr på en masse virksomheder – du udfylder blot vores onlineformular, hvorefter du bliver kontaktet af op til tre virksomheder, der er klar til at afgive tilbud på dit projekt.

Når du skal beskrive din opgave, gælder det om at være så detaljeret som muligt. Det giver nemlig anlægsgartnerne de bedste forudsætninger for at komme med et konkret og præcist tilbud på projektet. Det har både betydning, hvor du bor, hvilken konkret opgave du skal have udført, om du har en deadline eller et specielt tidsrum, hvor du gerne vil have opgaven udført. Jo flere detaljer du kan give, des bedre tilbud kan du få retur.

Vi tjekker altid din opgaveforespørgsel manuelt, før den bliver sendt ud på vores platform. Det sikrer, at de mange anlægsgartnere har tilstrækkeligt med oplysninger.

Vil du have et tilbud, er det som regel nødvendigt for anlægsgartneren at komme ud at se dine udearealer. På baggrund af dette kan vedkommende give dig et præcist overslag over, hvad det kommer til at koste.

I samme ombæring kan du også mærke, om du har god kemi med vedkommende, så du føler dig tryk ved, at han eller hun varetager dit projekt.

”Har stillet en opgave, og der var hurtig respons og en meget sød betjening, et sted, der er værd at have i sin mappe” – Putte Åberg

Selvom du måske bor i Odense NV, V eller SV, kan du sagtens modtage tilbud fra anlægsgartnere i andre områder. Det er forskelligt fra firma til firma, hvor langt de kører for at udføre opgaver, men du modtager selvfølgelig kun tilbud fra dem, der vil komme ud til din adresse.

Få også tilbud fra andre fagfolk i Odense vi samarbejder med :

Hvorfor vælge en professionel anlægsgartner?

Hos Colego samarbejder vi udelukkende med professionelle fagfolk. Anlægsgartner er ikke en beskyttet titel, og enhver kan derfor også starte en forretning som anlægsgartner. Du kan imidlertid også uddanne dig til anlægsgartner, og det har alle vores samarbejdspartnere gjort, så vi er sikre på, at vores opgavestillere modtager tilbud på professionelt og fagligt underbygget arbejde.

Når du får en professionel anlægsgartner i Odense til at varetage dit projekt, kan du være sikker på, det bliver gjort ordentligt i første forsøg. Selvom du måske tænker, at du snildt selv kunne bygge din nye terrasse, kan man ikke komme uden om, at en anlægsgartner har en helt anden ekspertise, end du sandsynligvis har. Derfor kan du også være sikker på, at du får bygget en solid og gennemført terrasse, som du kan få glæde af i mange år frem, når du får en professionel anlægsgartner til at lave den.

Hvad er forskellen på en anlægsgartner og en gartner?

En anlægsgartner beskæftiger sig som regel med større omlægnings- eller anlægningsprojekter, mens en traditionel gartner typisk sørger for vedligehold og pleje af udeområderne.

Der er dog en del af opgaverne, der overlapper, og mange firmaer varetager begge erhverv. Hvis du bliver rigtig glad for din anlægsgartner, kan du derfor i nogle tilfælde fortsætte samarbejdet efter din nye have er blevet anlagt.

Når ”det grove” anlægsarbejde er overstået, skal haven naturligvis vedligeholdes, så den bliver ved med at indbyde til hyggelige aktiviteter. Du kan derfor med fordel lave en fast aftale med en gartner, som kommer og vedligeholder bede, buske, græsplæne, osv.

Det fungerer på samme måde, som du måske kender det fra vinduespudsere, hvor man også laver en fast aftale om, at de kommer med jævne mellemrum. På den måde skal du ikke bruge tid og energi på at vedligeholde eller huske at få andre til det – det sker helt automatisk på de præmisser, som du aftaler med firmaet.

Så er der kun tilbage at indsende din opgaveforespørgsel, så du kan komme i gang med dit projekt! Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud via Colego, så hvad venter du på?

Professionelle anlægsgartnere til opgaver i Odense:

Vestfyns Haveservice Aps

Fruerhøjvej 30, 5467 Brederup

Mail: vestfynshaveservice@gmail.com

Tlf: 60601829

Anlæg & Pleje Odense

Munkerodgyden 10, 5200 Odense V

Mail: mj@aopfyn.dk

Tlf: 40805159

Fyns Havedesign

Tingkærvej 183, 5220 Odense SØ

Mail: post@fynshavedesign.dk

Tlf: 40797187

M.S arbejdskraft

Odensevej 24, 5550 Langeskov

Mail: hugo86@live.dk

Tlf: 30219876

Egelund anlægsgartner

Ahornvej 66, 5250 Odense SV

Mail: egelund.anlaegsgartner@gmail.com

Tlf: 61658444

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette anlægsgartner i Odense

  1. Du beskriver kort dine ønsker
    Du beskriver kort dine ønsker
  2. Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
    Vi matcher dig med lokale anlægsgartnere
  3. Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig
    Du modtager op til 3 tilbud og vælger det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.