Haveservice | Mangler du en hjælpende hånd i haven?

Få nemt og gratis, op til 3 tilbud på haveservice, i dit nærområde

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

  1. Beskriv dine ønsker til haveservice
    Beskriv dine ønsker til haveservice
  2. Vi matcher dig med dygtige fagfolk der kan hjælpe
    Vi matcher dig med dygtige fagfolk der kan hjælpe
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv den rette havemand
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv den rette havemand

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Haveservice – effektivt og på dine præmisser

Mangler du en hjælpende hånd til havearbejdet, er en professionel haveservice en oplagt mulighed. Her vil din have blive passet og plejet af en professionel, så du selv kan bruge din tid på at læne dig tilbage og nyde din smukke have. Her på siden har du mulighed for at finde lige præcist den service, som kan leve op til dine ønsker og forventninger. Det eneste du skal gøre, er at beskrive dine behov for haveservice. Det er helt gratis at oprette opgaven. Herefter vil din opgave blive udsendt til vores samarbejdspartnere blandt gartnere i netop dit lokalområde. Alle vores tilknyttede firmaer er CVR-registrerede. Du kan derfor trygt vælge mellem de firmaer, der efterfølgende kontakter dig.

Modtag op til 3 tilbud på haveservice – Helt gratis!

Det er fuldstændigt uforpligtende og gratis at benytte sig af siden her, og du vil til gengæld få et væld af fordele. Du vil spare tid på at lokalisere og tjekke op på fagfolk i dit nærområde. Ved at oprette din opgave her på siden, vil du automatisk få serveret de gode kontakter og firmaer. Derudover er det fuldstændigt på dine præmisser. De gartnere der kontakter dig, vil alle være målrettet netop din opgave indenfor haveservice. Du er derfor sikker på at dit havearbejde bliver udført præcist, som du ønsker. Samtidigt er det sikret, at din haveservice er kvalificeret til netop det stykke arbejde, du ønsker udført. Her behøver du kun gå ét sted hen for at få det rigtige beslutningsgrundlag og finde det rette firma. Søger du en decideret anlægsgartner kan du bruge linket her.

Mangler du hjælp til dit havearbejde? Få 3 gratis tilbud

Beskriv din opgave her