Glarmester priser fra professionelle glarmestre

Du får det bedste tilbud fra glarmester nær dig – nemt og uforpligtende

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette glarmester

 1. Beskriv den opgave som glamesteren skal udføre
  Beskriv den opgave som glamesteren skal udføre
 2. Vi matcher dig derefter med glarmestre nær dig
  Vi matcher dig derefter med glarmestre nær dig
 3. Du får op til 3 tilbud og vælger selv den rette til opgaven
  Du får op til 3 tilbud og vælger selv den rette til opgaven

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Find de bedste glarmester priser med Colego.dk

Har du brug for en dygtig og erfaren glarmester til at udføre din glarmester opgave, så er Colego det rette værktøj for dig. Her kan du modtage op til 3 tilbud fra forskellige glarmestre nær dig og derefter vælge hvilket tilbud, der passer bedst til dine behov.

Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud med Colego – så vores fagpartnere kommer med deres bedste tilbud allerede første gang, da de konkurrerer med andre fagpartnere om samme glarmester opgave. Det sikrer dig de bedste glarmester priser og gør, at du kan spare penge.

Hvad er en glarmester?

Glarmesterfaget er den gren af håndværksfaget, der arbejder med glas. Glas kommer i mange forskellige typer, størrelser og farver og det er ikke nemt for en ufaglært, at arbejde korrekt og optimalt med dette materiale.

Som udgangspunkt udfører en glarmester alle opgaver, der involverer glasarbejde – uanset om der er tale om mindre opgaver eller om glasarbejdet er en del af en totalentreprise. Ligeledes kan vores fagpartnere udføre opgaver for private eller erhvervskunder.

De fleste glarmestre specialiserer sig i enkelte områder af glasarbejdet, men kan udføre stort set alle opgaver. Eksempelvis løser en såkaldt kommerciel glarmester ofte opgaver for private eller virksomheder, mens dekorative glarmestre løser opgaver i større kreative projekter i samarbejde med en arkitekt. Derudover er der eksperter inden for sikkerhedsopgaver. De har specialiseret sig i arbejde med sikkerhedsglas, der giver sikkerhed i forbindelse med brand, skyderi eller indbrud.

Det vil altså sige at vi, hos Colego, har fagpartnere til enhver situation og vi kan være behjælpelige med enhver opgave, du måtte have.

Hvilke opgaver udfører en glarmester?

Glarmester opgaver spænder meget vidt. Vores fagpartnere løser opgaver både indvendigt og udvendigt, så uanset hvor du har brug for en løsning, kan vi hjælpe. Nogle af de indvendige opgaver en glarmester løser er:

 • Brusekabiner
 • Stænkplader til komfur eller håndvask
 • Glasskillevæg
 • New Yorker glasvæg
 • Spejle

Udvendigt vil en glarmester kunne løse opgaver som:

 • Sikringsglas
 • Glasværn
 • Rigilit/profilitglas
 • Facadeglas

Foruden disse løsninger, kan vores fagpartnere også være behjælpelig i forbindelse med installation og montering af termoruder eller almindelige vinduer. Det vil sige at, jo bedre du beskriver dine ønsker til os, desto bedre og mere præcist kan vi hjælpe dig og finde det rette tilbud fra glarmester til dig. Ligeledes, vil fagpartneren kunne hjælpe dig med at vælge de rette materialer og bistå i udvælgelsen af kreative løsninger, hvis det skulle være nødvendigt.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel glarmester?

Alle disse opgaver er nogle, der kræver særlig ekspertise. Samtidig kræver det, til sådanne løsninger, at det udføres korrekt, for ikke at komme i problemer senere. Hvis man selv kaster sig ud i at isætte nye ruder, vil der eksempelvis være en risiko for at det ikke er tæt nok, hvorfor ruderne kan punktere. Det vil give problemer i fremtiden, hvis det ikke gøres ordentligt fra start og det vil give en ekstra, irriterende omkostning.

Der er altså penge at spare, ved at investere i en glarmester til at klare en glarmester opgave. Det er en sikring mod ekstra omkostninger senere og det er samtidig en garanti for at du ikke fyrer for fuglene, når du tænder for varmen. Der kommer altså ikke træk fra dine vinduer og varmen holdes indenfor. Denne tætte type rude hedder energiruder og der kan være mange penge at spare på varmeregningen med denne type vinduer.

En glarmester kan også sætte et drivhus eller et anneks op for dig – eller hvis du skal have en tilbygning til huset, kan du gøre brug af en glarmester i forbindelse med en udestue. Så er du sikker på at du ikke får en utæt og kold udestue, hvor man ikke kan holde ud at opholde sig.

Få 3 gratis tilbud og find din glarmester

Start gratis her  

Hvad koster en glarmester?

En glarmester varierer meget i pris alt efter materialepriser, transport og lignende. Der er mange variable udgifter, der skal regnes på før du kan modtage et realistisk og godt tilbud fra en fagpartner. Som udgangspunkt koster en glarmester ca. 350 kroner i timen, men det kan variere meget fra fagpartner til fagpartner. Derfor er det altid en god idé at indhente 3 tilbud og sammenligne de forskellige udbydere.

På den måde, er du sikker på at sikre dig de bedste glarmester priser og at din fagpartner har kompetencer til at udføre netop din opgave efter dine ønsker og behov.

Som nævnt, kan det virke som en nem og overkommelig opgave at skifte vinduer eller skifte tætning på et vindue, men hvis det ikke bliver gjort godt nok, fosser pengene ud af vinduet, så at sige. Det er altså en rigtig god investering, at få professionel hjælp til at skifte vinduer – enten delvist i boligen eller alle vinduer.

Få tilbud fra glarmestre tæt på dig

Netop fordi transporten kan være en variabel omkostning for dig, bestræber vi os på at finde lokale fagpartnere til dig. Således skal du ikke betale ekstra for at glarmesteren skal transportere sig langt hver dag – det er der ingen grund til!

Det er vores fornemmeste opgave at gøre det så let og gennemskueligt for dig. Derfor får du mulighed for helt gratis og uforpligtende at indhente 3 forskellige tilbud, så du selv kan vurdere, hvad der passer bedst til dine behov.

Hvis ingen af de tre tilbud er gode nok eller indfrier dine ønsker, smider du dem blot ud eller tager dem med til en anden glarmester, så du kan presse dem lidt ned i pris. Vi forventer naturligvis, at minimum 1 af de 3 tilbud kan indfri dine forventninger og ønsker – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du skulle være i tvivl om.

Colego kan hjælpe med dine glarmester opgaver

Så skal du have ny udestue, et nyt drivhus eller have skiftet vinduer, kan vi, hos Colego, hjælpe dig godt på vej mod at indfri dine drømme. Det er utroligt simpelt, nemt og hurtigt at modtage 3 tilbud fra Colego. Det eneste du skal gøre er at…

… beskrive din opgave, så vores fagpartnere ved hvad de skal løse

… vælge hvornår du ønsker at få udført denne opgave, så glarmestrene kan lave en tidsplan og passe det ind i deres kalender

… indtaste dine kontaktoplysninger, så vores fagpartnere kan komme i kontakt med dig og sende dig deres tilbud.

Derefter vil vi sende dine oplysninger ud til alle vores relevante fagpartnere og de vil byde ind på opgaven, med deres bedste tilbud og den bedste pris. Du kan starte allerede i dag, ved at udfylde denne formular – det er gratis, nemt og helt uforpligtende!