Indhent tilbud på malerarbejde i Aarhus

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle malere i Aarhus

Start gratis her  

Colego hjælper dig med at finde de bedste malere i Århus og omegn, så du bliver sikret en fair pris, et solidt stykke håndværk og et pænt resultat, når du står over for et større eller mindre malerprojekt. Læs mere om malere generelt på denne side.

Colego: din genvej til malerarbejde i Aarhus

Colego arbejder sammen med en lang række danske malermestre i Aarhus, og hvis du benytter dig af en af vores fagpartnere, opnår du store fordele på både tid og pris.

Du skal blot udfylde formularen på vores side, hvor du skal beskrive dit malerprojekt og inkludere adressen på det sted, det skal foregå. Derefter sender vi formularen ud til alle vores fagpartnere i dit nærområde. Vores fagpartnere byder derefter ind på din opgave, så vi kan matche dig med de op til tre malerfirmaer, der passer bedst til dit specifikke projekt. Herefter er det op til dig at vælge den maler ud af de tre, du helst vil arbejde sammen med – hvilket er en meget mere overskuelig opgave for dig, end at skulle vælge mellem samtlige malerfirmaer i hele Aarhus fra start.

Det er helt gratis og uforpligtende at modtage op til tre tilbud, så du binder dig ikke til noget og kan takke nej, hvis der – mod forventning – ikke er nogen af tilbuddene, der lever op til dine behov.

“Fik tilbud på malerarbejde. Super nemt at få tilbud, hurtig og venlig service. Kan bestemt anbefales.” – Dennis

Vi har kontakt til et stort antal malerfirmaer, så du kan benytte dig af vores fagpartnere, uanset om du bor i et af Aarhus postnumrene såsom C, V eller N, eller i området omkring, herunder for eksempel Viby eller Risskov.

Når vores fagpartnere selv byder ind på dit projekt, tilbyder de dig deres mest konkurrencedygtig pris, fordi de er klar over, at de konkurrerer direkte med hinanden om din opgave. På den måde kan du også spare penge ved at finde en malermester gennem vores platform.

Fordelene ved at bruge professionelle malere

Måske tænker du, at du sagtens kan male din stue selv – det ser måske nemt ud at svinge penslen og malerullen. Malerarbejdet er dog et meget undervurderet stykke håndværk, der på ingen måde er nemt – og slet ikke, hvis resultatet skal være både holdbart og pænt. Malerfaget kræver en utroligt stor viden om ikke blot maling, men også om forskellige overfladetyper og fugt. Denne viden har de professionelle malere, og de ved lige præcis, hvordan de skal dampe gammelt tapet af væggen først, rengøre og afdække, så du får det bedst mulige resultat.

Malerarbejde er således meget krævende både fysisk og tidsmæssigt. Når du får et professionelt malerfirma til at klare opgaven, opnår du et pænt resultat, hvor malingen er jævn og holdbar – og hvor gulvet, gulvlister og stikkontakter er blevet dækkede ordentligt af inden, så der ikke er unødig rengøring efterfølgende. Når du skal have foretaget malerarbejde i Aarhus, er det derfor vores klare anbefaling, at du får en professionel maler til at gøre det.

Få også tilbud fra andre fagolk i Aarhus :

Malere hjælper dig også, når du skal flytte

Malere er relevante i mange forskellige sammenhænge. Måske skal du have shinet din spisestue op med en renere hvid, måske skal den ene væg i soveværelset males dyb lilla for at give rummet noget spil – eller måske står du over for en flytning, hvor det er en nødvendighed at få malet hele boligen, før en ny lejer kan overtage.

I forhold til flytninger er det altid en stor fordel at hyre en professionel maler, hvad end du skal have malet den bolig, du flytter ind i eller ud af.

Mange steder er det for eksempel et krav, at du maler din bolig, inden du flytter ud, så den står skarp og klar til den næste indflytter.

Omvendt er der også tilfælde, hvor du selv skal stå for maling og istandsættelse, når du flytter ind. Uanset hvilken aftale du har, er der mange andre ting at holde styr på når du står over for en flytning. En professionel maler kan derfor være en kærkommen investering, så du har en (stor) opgave mindre at bekymre dig om!

Vi samarbejder som sagt med malerfirmaer i hele Aarhus og omegn, og derudover består vores kartotek af fagpartnere også af rengøringsfirmaer. I forbindelse med en flytning giver det også god mening at kigge på vores muligheder for rengøring i Aarhus, så du kan få gjort din bolig indflytning- eller udflytningsklar på en så nem og overskuelig måde som muligt.

Hvad koster en maler i Aarhus?

Vi støder ofte på bekymringer fra folk angående prisen for en maler i Aarhus – men det behøver ikke være en dyr affære at få besøg af en professionel maler. For det første har malerne selv alt det nødvendige udstyr som pensler, ruller, arbejdslys, osv. For det andet kan malerne skaffe maling til en langt bedre pris, end hvad du som privatperson kan få fat i.

For det tredje får du områdets bedste priser ved at benytte dig af Colegos fagpartnere, fordi de konkurrerer med hinanden om din opgave. Gennem os har du derfor en enestående mulighed for at finde billig malerservice i Aarhus, samtidig med at du er sikker på at få kontakt med professionelle og erfarne malere.

Få udført professionelt malerarbejde i Aarhus

Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler

Vesterled 33, 8600 Silkeborg
Mail: ivanjacobsen69@gmail.com
Tlf: 25306037

AH Malerfirma ApS

Oktobervej 51, 8210 Aarhus V
Mail: kontakt@ahmalerfirma.dk
Tlf: 26230937

Malermester Simon Kristensen

Pilevej 26, 8500 Grenaa
Mail: malermester@hotmail.dk
Tlf: 26344113

GH Malerfirma

Klakring Stationsvej 22, 7130 Juelsminde
Mail: ghmalerfirma@gmail.com
Tlf: 26197650

Malerfirma Rune Kristensen ApS

Galgehøj 114, 8700 Horsens
Mail: mail@rkmaler.dk
Tlf: 28184341

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.