Indhent tilbud på malerarbejde på Fyn

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle malere på Fyn

Start gratis her  

Står du over for dit næste malerprojekt på Fyn, men er i tvivl om, hvilket malerfirma du skal vælge? Colego kommer dig til undsætning, da vi samarbejder med en lang række malermestre på hele Fyn, der alle har ekspertisen og priserne i orden.

For at indhente tilbud gennem Colego skal du blot udfylde den formular, du finder på vores side. Her beskriver du dit specifikke malerprojekt og inkluderer dine kontaktoplysninger. Herefter kan du slappe af og bruge tiden på noget andet, mens vi sender din opgave ud til alle vores fagpartnere i dit område. Vores fagpartnere byder derefter ind på din opgave med deres mest konkurrencedygtig tilbud, hvorefter vi sender dig de bedste og mest relevante tilbud.

”Det gik rigtig hurtigt, fra jeg slog min opgave op, til jeg fik nogle tilbud. Det var super let, og jeg vil da også bruge det næste gang, jeg skal have fundet en håndværker.” – René Damholdt

Det er nu helt op til dig at vælge den maler, du helst vil arbejde sammen med. Det er gratis og uforpligtende at modtage op til tre tilbud, men de fleste af vores kunder plejer at benytte sig af et af de firmaer, vi sætter dem i kontakt med. Det er nemlig en nem og hurtig måde at finde en billig malermester på Fyn, som samtidig sikrer dig, at du får udført et professionelt stykke arbejde!

Hvad koster en maler på Fyn?

Prisen på fynske malere kommer først og fremmest an på, hvor mange timer de skal bruge på malerarbejdet. Timelønnen fastsætter de enkelte malere og malerfirmaer selv, og derfor kan du først få et realistisk indblik i prisen, når du har modtaget de tre tilbud.

Antallet af arbejdstimer kommer an på dit projekt, og derfor er det også vigtigt, at du inkluderer så mange detaljer som muligt i din beskrivelse i formularen. Malerne kommer for eksempel til at bruge mere tid på at skulle male hele indersiden af en stor villa, end hvis de blot skulle male et enkelt værelse eller to. Dertil kommer antallet af arbejdstimer og derved prisen også an på, hvilken type design du har i tankerne. Ønsker du hvide vægge i alle rum – eller skal der være farverige og unikke mønstre på skråvæggene? Begge dele kan en professionel maler naturligvis hjælpe dig med og rådgive dig om, men arbejdstimerne kommer naturligvis til at variere.

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Hvis du ikke er nået så langt i dine planer endnu, men blot ved, at du ønsker at friske din bolig op, kan du også altid rådføre dig med en professionel maler. De har helt styr på design, farvekombinationer, osv. og fungerer derfor også som nyttige sparringspartnere i den kreative proces!

Vores fagpartere kommer gerne ud til både private boliger og kontorbygninger, og de maler også både udvendigt og indvendigt, de skal blot have disse oplysninger, inden de kan sende dig et tilbud.

Se også hvad andre fagolk koster på Fyn :

En professionel maler contra ”hjemmemaling”

Mange bliver fristet til at kaste sig ud i et malerprojekt selv, fordi de er bekymrede for, om det bliver for dyrt at hyre en professionel maler. Til dette anbefaler vi dog klart, at du altid benytter dig af en professionel maler, også selvom opgaven umiddelbart virker simpel. Der er utroligt mange faktorer at tage højde for, hvis malingen både skal være holdbar og pæn at se på.

En professionel maler har en unik viden om alverdens typer overflader og ikke mindst fugt, og uden denne ekspertise kan det blive en dyr og besværlig affære at male sine vægge selv. I værste fald kommer du til at stå med afskallede vægge, der alligevel skal males over igen. De professionelle malere ved for eksempel, hvordan de skal dampe gammelt tapet af, hvordan de skal rengøre og aftørre væggen inden de maler, og hvordan de skal sætte filt op og rette alle ujævnheder med spartel. En professionel maler sørger derudover også for, at der bliver malet pænt og skarpt rundt om stikkontakter og lignende, ligesom de er grundige med at afdække gulv og andre overflader, så der kun kommer maling, hvor det er meningen.

En anden vigtig faktor er, at du ikke har garanti på dit malerarbejde, hvis du selv står for det. Med en professionel maler har du til gengæld altid garanti, og hvis resultatet ikke lever op til aftalen, kommer maleren selvfølgelig og retter op på det uden beregning.

Selvstændig maler eller totalentreprise – hvor stort er dit projekt?

Skal du blot have malet, eller er det et større renoveringsprojekt, du står over for?

Det kan ofte betale sig at hyre en totalentreprenør, hvis projektet er stort og kræver flere forskellige typer håndværkere. Vi samarbejder også med totalentrepriser på Fyn, så her er du ligeledes dækket godt ind. Fremgangsmåden er den samme: udfyld formularen og modtag op til tre relevante tilbud.

Fordelen ved totalentreprise er, at du får hjælp til at holde det store overblik, og at du kan nøjes med at holde kontakten til én person (totalentreprenøren). Det gør ofte processen mere overskuelig, hvis det er et stort projekt, du står med.

Få udført professionelt på malerarbejde på Fyn

Øbro Malerfirma

Odensevej 112A, 5500 Middelfart

Mail: odensevej112@gmail.com

Tlf: 21705131

Molanders Malerfirma v/ Tommy Gösta Molander

Porthusvej 121, 5700 Svendborg

Mail: molandersmalerfirma@gmail.com

Tlf: 42466061

PIT Design

Odensevej 75, 5500 Middelfart

Mail: borgem1165@gmail.com

Tlf: 42721220

E’ handyman fra Ketting v/ Morten Christensen

Ramserl 7, 6440 Augustenborg

Mail: mr.macjoy@gmail.com

Tlf: 33117043

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.