Indhent tilbud på malerarbejde i København

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle malere i København

Start gratis her  

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at der er et væld af malerfirmaer at forholde sig til, når man skal bruge en maler i København. Hvor finder du en både god og billig maler i København, og hvordan ved du, hvem der bedst kan varetage dit projekt?

En god start på jagten efter den rigtige malermester er at undersøge Københavns forskellige malerservices gennem kundeanmeldelser, hvor andre forsyner dig med deres anbefaling. En anden (og endnu nemmere) måde at finde et dygtigt og billigt malerfirma i København er ved at benytte dig af Colegos platform. Uanset hvad dit malerprojekt går ud på, opnår du store fordele både penge- og tidsmæssigt ved at benytte dig af vores fagpartnere, der befinder sig i hele Københavnsområdet. Læs mere om malere i danmark her.

Colego: de bedste malertilbud i hele København

Vores service fungerer på den måde, at du indsender en formular til os med en grundig beskrivelse af dit malerprojekt, hvorefter vi matcher dig med op til tre relevante malermestre i dit nærområde. På den måde slipper du for besværet med at vælge mellem samtlige malere i København. I stedet kan du nøjes med at forholde dig til dem, der passer bedst fra start.

Vi videresender din formular til vores fagpartnere, hvorefter de kigger på dine oplysninger og din beskrivelse af malerprojektet. Derefter byder de hver især byder ind på din opgave. Eftersom malerne byder ind på din opgave op imod hinanden, tilbyder de dig deres absolut bedste pris, da det er klart, at de konkurrerer om din opgave som et ekstra job. På den måde kan du spare både tid og penge ved at indhente tilbud gennem Colego.

Det er desuden gratis og uforpligtende at modtage op til tre tilbud fra os, men de fleste ender med at vælge en af dem, fordi det ganske enkelt er den nemmeste og mest rentable løsning.

“Jeg bad om hjælp til en – for mig selv – uoverskuelig opgave. Der blev relativt hurtigt oprettet kontakt til tre håndværkere, og opgaven er snart fuldført. Legende let og overskueligt.” – Brian Kjær Andersen, Valby

Vi samarbejder med malerfirmaer og malermestre i hele København og omegn. Du kan derfor benytte dig af vores fagpartnere, uanset om du skal have malet i København K, S, Ø eller andet, og uanset om det gælder din private bolig, dit sommerhus, din butik eller din kontorbygning.

Det vigtigste er, at du i din beskrivelse af dit malerprojekt angiver så meget relevant information som muligt, så de forskellige malere kan byde ind på din opgave med en realistisk og fair pris fra start.

Det er utroligt nemt og tager kun få minutter for dig at udfylde formularen– så klarer vi den indledende kontakt til de forskellige malere!

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Hvad kan en professionel maler hjælpe dig med?

Malerkunsten er et alsidigt håndværk, og en maler kan for eksempel stå for maling af udvendige mure, indvendige vægge, lofter, døre, vindueskarme og meget mere. En professionel maler har desuden en stor viden om fugt og forskellige overflader, eftersom det ikke er ligegyldigt, om du skal have malet vægge i tv-stuen eller i et vådrum såsom badeværelset.

Derudover kan en professionel maler rådgive dig om design, farvekombinationer, osv. hvis du skal have shinet dit hjem op.

Generelt er malerarbejde et meget undervurderet håndværk, da mange tænker, at de bare selv kan male deres hjem. I princippet er det også rigtigt – men resultatet bliver altid pænere og mere holdbart, når man får en professionel maler til at udføre arbejdet.

Hvad koster en maler i København?

Malerarbejde i København lyder måske dyrt, men faktisk er det helt fornuftige priser, når man tager alting i betragtning. De forskellige malere fastsætter selv deres timepris, så den endelige udgift kommer an på, hvor mange timer dit specifikke malerprojekt kommer til at tage. Du kan derfor først få et realistisk bud på omkostningerne, når du har indsendt formularen og modtaget de forskellige tilbud.

Grunden til, at det godt kan betale sig at hyre en professionel maler, er, at du kan spare mange penge på sigt. Som enhver anden håndværker giver malere dig garanti på deres arbejde. Det vil sige, hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kommer de naturligvis tilbage og retter op på det.

Derudover har en professionel maler både ekspertisen og udstyret i orden på forhånd. Du sparer således penge ved, at du ikke selv skal ud at investere i en masse dyrt udstyr (de rigtige pensler, ruller, arbejdslys mv.). Desuden risikerer du heller ikke, at du kort tid efter skal male det hele om, fordi du ikke havde helt styr på teknikken, overfladetypen eller fugten i rummet.

Malerne har også mulighed for at skaffe maling langt billigere, end privatpersoner har, så i selve materialet er der ligeledes store besparelser at hente.

En sidste grund til, at det godt kan betale sig, er, at de professionelle malere kan udføre arbejdet langt hurtigere, så dit projekt står klar kort tid efter.

Når du skal flytte ind eller ud af din bolig

Et malerfirma kan også være en stor fordel at samarbejde med, hvis man står over for en flytning. Alt afhængig af din boligkontrakt skal du måske male hele boligen, inden du flytter ud, så den står klar til de nye beboere. I andre tilfælde trænger den bolig, du flytter ind i, til en grunding opfriskning. I begge tilfælde kan et malerfirma hjælpe dig.

Alle ved, at flytninger i forvejen er tidskrævende og stressende, hvor der er nok at bekymre sig om og planlægge – og derfor kan det være en stor hjælp at få et malerfirma til at tage sig af alt malerelateret.

Vores fagpartnere befinder sig som sagt i hele København og omegn, så du har rig mulighed for at finde et malerfirma, der kan hjælpe dig i forbindelse med en flytning. Til det kan vi også anbefale dig at kontakte et rengøringsfirma, da det vil fjerne endnu en stor opgave fra dine skuldre. Vi samarbejder nemlig også med rengøringsfirmaer på helt samme måde, som vi samarbejder med malere. Du kan derfor gå ind på vores side om rengøring i København og læse mere om, hvordan du ligeledes kan modtage op til tre gratis og uforpligtende tilbud på netop rengøring.

FInd også tilbud fra andre fagfolk i København:

Få tilbud på malerarbejde i København

Artsee Malerfirma

Fjenneslevvej 18, 2700 Brønshøj

Mail: artseemaler@gmail.com

Tlf: 22996416

Esp Dk ApS

Hedekæret 40, 1. th, 2640 Hedehusene

Mail: espdk@yahoo.com

Tlf: 91677754

Hasselstrøm malerservice IVS

Hovedgaden 110, 3630 Jægerspris

Mail: hasselstrommalerservice@gmail.com

Tlf: 20671868

NS Gruppen IVS

Okavangovej 14, 3600 Frederikssund

Mail: ns-gruppen@hotmail.com

Tlf: 26218129

GF BYG ApS

Præstevænget 45, 2750 Ballerup

Mail: gm-maler@hotmail.com

Tlf: 60483549

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.