Indhent tilbud på malerarbejde i Roskilde

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle malere i Roskilde

Start gratis her  

Colego samarbejder med en lang række malermestre og gennem vores platform får du mulighed for at få markedets bedste priser, så du kan finde en dygtig og billig maler i Roskilde og omegn. Du kan også læse mere om malere i Danmark her.

Vores service fungerer på den simple måde, at du blot skal udfylde og indsende en online formular til os, hvori du beskriver dit malerprojekt. Når vi har modtaget formularen fra dig, sender vi din opgave ud til vores fagpartnere, og herefter kan du læne dig tilbage, mens vi matcher dig med op til tre af de mest relevante malerfirmaer i dit nærområde.

Du kan således bruge din tid på andre ting, mens vores fagpartnere hver især byder ind på din opgave – og hvorefter vi sætter dig sammen med de malere, der passer bedst til dit specifikke projekt. Det er nu helt op til dig at vælge en af dem, og her kan du for eksempel vælge den, der tilbyder dig den bedste pris, den hurtigste deadline, eller hvad der er vigtigst for dig. Du kan også vælge at takke nej til alle tilbud.

“Colego leverer en fantastisk service igennem deres simple og nemme platform. Jeg skulle have min lejlighed malet, lagde opgaven på Colego og blev kontaktet omkring 1-2 timer efter. Det var super nemt, og jeg fik en super skarp pris på opgaven.” – Søren Bay

Som udgangspunkt er alle priserne fra vores fagpartnere yderst konkurrencedygtige. Det skyldes, at malerne byder ind på din opgave i direkte konkurrence mod hinanden. På den måde får du således en enestående mulighed for at finde en billig maler i Roskilde.

Det er helt gratis og uforpligtende for dig at indhente op til tre tilbud, så send bare din formular afsted til os med det samme.

Dit malerprojekt – hvad kan en professionel maler hjælpe dig med?

En professionel maler kan som udgangspunkt hjælpe dig med alle typer maleropgaver store som små. De skal blot vide på forhånd, hvilket udstyr de skal have med, hvilken type maling de skal skaffe, og hvor mange arbejdstimer de kommer til at bruge.

Når du udfylder formularen, er det derfor vigtigt, at du beskriver dit malerprojekt så detaljeret som muligt. Det er for eksempel relevant information for vores fagpartnere, om du skal have malet udvendigt eller indvendigt, og om du skal have malet tv-stuen eller et vådrum såsom badeværelset. Det er også vigtig information, hvor omfattende dit projekt er – er der tale om ét værelse med fire vægge eller samtlige rum i din store villa? Det er også en god idé at inkludere i din beskrivelse, hvis du allerede nu har ideer til design og farver.

Professionelle malere kan også hjælpe dig i idéfasen, da deres mange års erfaring gør, at de har set alverdens kreative og smarte løsninger. De ved en masse om farvekombinationer og design – og selvfølgelig også om de forskellige typer overflader og fugt, som ligeledes er en utrolig vigtig viden at have, når man skal male.

Apropos erfaring og viden er det vigtigt at fremhæve, at vi klart anbefaler dig at hyre en professionel maler til dit malerprojekt, selvom du måske tænker, at du sagtens selv kan svinge penslen. Det ser måske nemt ud at male en væg, men i virkeligheden kræver det netop ekspertise og specialiseret værktøj, hvis resultatet skal blive pænt og holdbart.

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Hvad koster en maler i Roskilde?

Antallet af arbejdstimer er den mest afgørende faktor for prisen på en malermester i Roskilde. Malerne fastsætter selv deres timeløn, og derfor kan vi ikke sige på forhånd, hvad det kommer til at koste for dit specifikke projekt. Prisen fremgår derfor først, når du modtager tilbuddene, som du kan sammenligne og vælge det, der giver mest mening for dig og dit budget.

Mange tror, at det er dyrt at hyre en professionel maler, men faktisk er det ikke dyrt, hvis du medregner alle de forskellige faktorer. For eksempel kan en professionel maler klare opgaven langt hurtigere, end du selv kan. En maler kan også skaffe maling langt billigere, end en privatperson, ligesom de professionelle malere selvfølgelig har alt udstyr i forvejen, og du skal derfor ikke først ud at købe en masse dyre pensler og ruller eller skaffe det helt rigtige arbejdslys.

Alt i alt kan det derfor godt betale sig at få en professionel maler til at udføre arbejdet for dig, og det bliver sjældent dyrere, end hvis du selv skulle stå for det – tværtimod. Desuden bliver det endelige resultat ofte bedre, både i forhold til en jævn overflade og holdbarheden på arbejdet i det hele taget.

Grundig rengøring før malerarbejdet

En af de væsentligste ting, du skal have styr på forud for dit malerprojekt, er, at alle overflader er gjort grundigt rent. Hvis du springer dette trin over, er der stor risiko for, at malingen slipper og bliver grumset at se på. Et professionelt malerfirma kan selvfølgelig stå for denne del af arbejdet, men du kan også booke et rengøringsfirma til at gøre rent, inden du får besøg af maleren.

Hvis du og maleren aftaler, at der skal være gjort rent på forhånd, kan du med fordel benytte dig af en af vores samarbejdspartnere fra rengøringsfaget. Vi samarbejder med en lang række firmaer, der udfører rengøring på Sjælland, og det fungerer helt på samme måde som malere: udfyld formularen med din opgave og modtag op til tre uforpligtende tilbud i løbet af få dage.

Det er dog meget individuelt fra maler til maler, hvad de foretrækker. Nogle vil foretrække, at der er blevet gjort grundigt rent, inden de går i gang, mens andre foretrækker at klare rengøringen selv, så de har 100 % styr på, hvordan væggene er blevet rengjorte. Du aftaler selv med den enkelte malermester, hvordan I gør i din situation.

Få også tilbud fra andre fagfolk i Roskilde:

Find en dygtig malermester i Roskilde

MJ-Kvalitet

Avderødvej 50A, 2980 Kokkedal

Mail: mjkvalitet@gmail.com

Tlf: 31324897

Malermester Jan Seneberg

Olesmindevej 2, 4460 Snertinge

Mail: jan@seneberg.dk

Tlf: 27122526

Malerfirmaet Villao

Bagerstræde 1, 4690 Haslev

Mail: mvillao@outlook.dk

Tlf: 29731169

Malermester Jan Lillemose A/S

Blommevænge 2, 4600 Køge

Mail: jan@janlillemose.dk

Tlf: 40734844

CONSTRUCTION COPENHAGEN A/S

Gammel Jernbanevej 39, kl. tv, 2500 Valby

Mail: kontakt@concph.dk

Tlf: 51884894

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.