Indhent tilbud på malerarbejde i Vejle

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle malere i Vejle

Start gratis her  

Hvis du har brug for en maler i Vejle eller omegn, er Colego klar til at hjælpe dig med at finde en billig, men dygtig malermester, så du nemmere kan overskue dine muligheder og komme i gang med dit projekt. Læs mere om malere i danmark her.

Vi samarbejder med mange malerfirmaer i Vejle, og vores fagpartnere kan tilbyde dig maling af din private bolig, dit sommerhus, dine erhvervslokaler, osv. samt både indvendige rum og udvendige facader. Alt er muligt, du skal blot informere os om dit specifikke malerprojekt, så vi kan sætte dig sammen med de mest relevante malerfirmaer i dit område. Skal haven også friskes op, kan du ligeledes indhente tilbud fra anlægsgartnere i Vejle, så både hus og have kan komme i topform.

Få de bedste priser på malere i Vejle

Når du vil indhente tilbud via vores platform, skal du først udfylde vores onlineformular. Her beskriver du dit malerprojekt så detaljeret som muligt og inkluderer dine kontaktoplysninger og adressen på det sted, hvor malerarbejdet skal udføres. Herefter kan du læne dig tilbage og bruge din tid på andre ting, mens vi sender din opgave ud til vores fagpartnere i området, som herefter byder ind på din opgave. Når de byder ind på din opgave, byder de ind med deres bedste priser, fordi de er klar over, at de er i direkte konkurrence med hinanden. Det giver dig en billigere pris for dit projekt, i forhold til hvis du selv skal indhente tilbud hos de enkelte malerfirmaer.

“Skulle have malet mit hus, og da jeg lige var flyttet til byen, kendte jeg ingen malere. Skrev min opgave inde på Colegos hjemmeside og blev herefter kontaktet af tre malere. Valgte en af dem, efter de havde givet tilbud på opgaven […]. Det gik uden problemer og kan klart anbefales. På den måde får man kontakt med de små selvstændige firmaer, som værdsætter en god dialog med kunden.” – Karen

I løbet af få dage modtager du de mest relevante tilbud. Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud gennem Colego, så hvis ingen af tilbuddene lever op til dine forventninger, er du ikke tvunget til at vælg et af dem. Der er altså intet at tabe, men masser af vinde, da vi kun samarbejder med professionelle og erfarne malere i Vejle, og samtidig giver dig nogle af markedets bedste priser. Du kan derfor lige så godt få indsendt den formular, så du kan komme et skridt nærmere dit malerprojekt!

Hvad koster en maler i Vejle?

De enkelte malerfirmaer fastsætter selv deres timeløn, og prisen på din opgave kommer derfor helt an på, hvor mange timer malerne skal bruge. Det er derfor vigtigt, at du er grundig i din beskrivelse af dit malerprojekt, så de kan komme med en realistisk pris, når de afgiver deres tilbud.

I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt for maleren at komme ud til dig og se din bygning, inden de kan give dig et fast tilbud. Det kommer dog meget an på opgavens omfang. Hvis du for eksempel kun skal have malet døre og vindueskarme, kan de som regel give dig et realistisk tilbud uden at komme på besøg først, men hvis opgaven er stor, kan det være en fordel for både dig og maleren, hvis vedkommende kommer forbi først, så I undgår uforudsete udgifter senere. Nogle gange kan maleren for eksempel have brug for at måle op og tjekke, hvor meget rengøring der skal udføres forud for malerarbejdet, hvilket kommer til at påvirke antallet af arbejdstimer.

Alt dette aftaler du selvfølgelig med maleren selv, når I kommer så langt. Få også tilbud fra vores andre fagfolk i Vejle:

Er det billigere at male selv?

En almindelig bekymring fra folk er, at det er for dyrt at hyre en professional maler, når man sikkert selv kan svinge penslen. Men malerkunsten er et meget undervurderet håndværk, og det kan ende med at blive meget dyrere, hvis du kaster sig ud i et større malerprojekt selv. For eksempel risikerer du at stå med malede vægge, der begynder at skalle af, fordi du ikke fik afdampet det gamle tapet ordentligt, eller fordi du ikke havde 100 % styr på overfladetype og fugt i rummet. En del af malerarbejdet går også ud på at afdække gulv og stikkontakter grundigt, og det er ligeledes vigtigt, at du bruger den rigtige type pensel eller rulle til den specifikke overflade- og malingtype.

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Disse faktorer har en professionel maler naturligvis den nødvendige ekspertise til at varetage, så benyt dig af en af vores professionelle fagpartnere, så du er sikker på et godt og holdbart stykke håndværk.

Derudover kan en maler skaffe maling langt billigere, end du selv kan købe, da de ofte køber stort ind til deres eget lager og dermed kan opnå gode mængderabatter. Maleren har også alt det nødvendige udstyr, som du naturligvis selv skal købe, hvis du vil stå for malerprojektet selv.

Vi anbefaler altid at hyre en professionel maler til dit malerprojekt – stort som småt. På sigt bliver du også glad for, at du med en professionel maler får garanti med i købet. Hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, kommer maleren naturligvis tilbage og retter op på det, indtil det hele er, som I havde aftalt. Hertil vil vi nævne, at vi selvfølgelig kun arbejder sammen med pålidelige og dygtige malere, og vi holder løbende øje med kundetilfredsheden på alle vores fagpartnere, så du altid er sikret den bedst mulige service og et professionelt resultat.

Fordelene ved at bruge Colegos fagpartnere

Der er altså mange fordele ved at indhente op til tre gratis og uforpligtende tilbud på malere i Vejle, og efterfølgende bruge en af dem til at udføre dit malerprojekt. For det første slipper du for besværet med at skulle vælge mellem samtlige malerservices, da vi klarer grovsorteringen og kun præsenterer dig for de mest relevante malermestre. Derudover er der mange penge at spare i forhold til at skulle gøre det selv – inden du får indkøbt maling, afdækning, pensler, ruller, osv. er prisen hurtigt løbet op i det samme – eller mere – end hvis du hyrer en professionel maler til opgaven. Især fordi du får nogle af markedets bedste priser, når du indhenter tilbud gennem Colego.

En professionel maler er også en god kombination af en dygtig håndværker og en kreativ sparringspartner. Hvis du for eksempel er i tvivl om, hvordan dit drømmehjem helt præcist skal se ud, kan maleren rådgive dig om farvesammensætninger, alt efter hvilket lys og hvilken type overflade der er i rummet.

Der er altså, efter vores mening, kun fordele ved at indhente gratis og uforpligtende tilbud – og få en professionel maler til at stå for dit projekt.

Få udført professionelt malerarbejde i Vejle

AH Malerfirma ApS

Oktobervej 51, 8210 Aarhus V

Mail: kontakt@ahmalerfirma.dk

Tlf: 26230937

Syd- og Midtjysk Malerservice ApS

Jernbanegade 6, 2. tv, 6200 Aabenraa

Mail: somm@outlook.dk

Tlf: 41151029

PIT Design

Odensevej 75, 5500 Middelfart

Mail: borgem1165@gmail.com

Tlf: 42721220

Total Malerservice v/ Jesper Røn

Lyngvej 27, 6710 Esbjerg V

Mail: totaljesper@gmail.com

Tlf: 28100009

Malerfirmaet Jan Pedersen

Sattrupvej 21, 8752 Østbirk

Mail: jvpedersen@mail.tele.dk

Tlf: 60169767

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.