Tilbud på murerarbejde i København

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle murere i København

Start gratis her  

Når du skal lede efter en murer i København, er der for det første et hav at vælge mellem. Derefter er det en gængs anbefaling at undersøge kundeanmeldelserne af de forskellige firmaer. Det er et godt sted at starte, da det naturligvis er vigtigt, at du vælger en tillidsfuld murer, og at I får en god kommunikation gennem hele projektet. Læs mere om murere i danmark her.

Få flere tilbud fra fagfolk i København her :

Colego samarbejder med utrolig mange murerfirmaer i København, og vi hjælper dig gratis og uforpligtende med at finde det, der passer bedst til dit projekt. Vi samarbejder udelukkende med pålidelige og kompetente murere, fordi vi konstant holder øje med kunders feedback, så du er sikret kvalitetsarbejde. Vi har altså klaret grovsorteringen for dig, så du slipper for dårlige oplevelser med overskredne deadlines, for høje priser og dårligt udførte opgaver. De murere, vi samarbejder med, befinder sig i hele hovedstadsområdet, og du kan derfor finde en god murer, uanset om du skal bruge en murermester i København Ø, K, NV, på Amager eller andre steder i og omkring hovedstadsområdet.

”Rigtig fin service og god respons fra de håndværkere, der blev udplukket til den opgave, jeg havde. Kunne sagtens finde på at bruge Colego igen for at få flere tilbud på samme opgave.” – Brian Gøtche

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, hvor du skriver dine ønsker og forventninger til dit murerprojekt. Derefter finder vi murere i dit nærområde, hvorefter du selv kan vælge det tilbud, der passer dig bedst.

Colego: Din genvej til murere i hele København

I formularen skal du beskrive dit projekt så grundigt som muligt, så de forskellige murere har mulighed for at udfærdige et foreløbigt tilbud til dig. Det er en fordel for både dig og murerne, når de på forhånd kender så mange detaljer som muligt.  Du får nemlig op til tre murertilbud og dertilhørende kontaktoplysninger tilsendt fra os, når murerne hver især har budt ind på din opgave.

Det er gratis og uforpligtende for dig at modtage op til tre tilbud, og vi er således din genvej til godt murerarbejde i København.

Selvom prisen for murerarbejde kan være meget svær at forudse, vil en grundig beskrive hjælpe. For eksempel kan du skrive, om din opgave skal udføres indendørs eller udendørs, og i hvilke rum eller på hvilke områder. Du kan også beskrive dine ønsker til materialevalg samt din forestilling om tidsplan og økonomi.

Udendørs murerarbejde

Udendørs kan en murer blandt andet renovere mange forskellige typer installationer. Han kan også støbe terrasser og anlægge emner rundt om bygningen – så længe materialerne knytter sig til murerarbejde. En murer kan også pudse facader på huse samt lægge tagsten. Naturligvis kan en murer også opbygge hele mure og bygninger, hvis du starter et byggeprojekt helt fra bunden.

Indendørs murerarbejde

Indendørs kan en murer blandt andet støbe gulve og opmure vægge. En murer kan også stå for både opførsel og rådgivning, hvis du for eksempel ønsker en murstensvæg i nogle af rummene for at skabe et særligt udtryk. De professionelle murere har erfaring med lidt af hvert, og de har godt styr på, hvad der ser godt ud og samtidig fungerer i praksis.  Derudover kan en murer også sikre dit badeværelse eller andre vådrum og sørge for, at fliser sidder ordentligt på vægge og gulve.

Dit projekt: Murerarbejde eller flere typer håndværk?

Har du brug for flere forskellige slags håndværkere til dit projekt, samarbejder vi også med en lang række malere og tømrere i København. Det fungerer på samme måde som ved murerne, hvor du gratis og uforpligtende kan modtage op til tre tilbud fra vores fagpartnere.

Når du beskriver dit projekt i formularen til os, vil murerne også kunne vurdere, om de kan klare alle led i opgaven selv, eller om der netop vil være behov for at hyre flere slags fagfolk ind over projektet.

De murere og andre håndværkere, vi samarbejder med, varetager desuden både private og erhvervsmæssige projekter. Du kan derfor finde professionelle håndværkere gennem os, uanset om du skal have fikset din privatbolig eller din kontorbygning – og uanset om opgaven involverer en hel bygning, eller om du blot skal lagt fliser på terrassen eller ordnet din skorsten i København.

Hvad koster et murerfirma i København?

Selvom du modtager op til tre tilbud fra murerne gennem os, har de som regel brug for at komme ud til dig, inden de kan give et realistisk prisoverslag. Gennem et indledende møde kan mureren nemlig besigtige byggeopgaven. Det er altid en fordel med et sådant møde, inden I indgår en endelig aftale, så I kan forventningsafstemme og undgå misforståelser og tidsspild.

Prisen kommer også an på, om du udelukkende vil arbejde sammen med en murermester, eller om du vil lade en lærling komme med på job, da det ofte kan være en lidt billigere løsning for murerarbejde i København.

Hvad en murer i København tjener, kommer dog helt an på den timeløn, mureren selv fastsætter. Prisen for dig kommer derfor an på timelønnen, hvor mange timer mureren skal bruge og selvfølgelig på de nødvendige byggematerialer. Materialer koster som regel det samme for de forskellige murere, så det er mest timelønnen og antallet af arbejdstimer, der kommer til at gøre en forskel mellem de forskellige tilbud.

Få udført professionelt murerarbejde i København

Veggerbyg Anlæg IVS

Øvejen 5, 4000 Roskilde
Mail: tilbud@veggerbyg.dk
Tlf: 25540885

Gentoftes murer ApS

Fuglegårdsvænget 96, kl, 2820 Gentofte
Mail: murermesterklausen@hotmail.com
Tlf: 20815900

Build&Design22

Ehlersvej 4G, 1.th, 2900 Hellerup
Mail: builddesign22@gmail.com
Tlf: 60652298

Murerfirma Jørn Rasmussen A/S

Ådalen 7, 4600 Køge
Mail: info@murer-jr.dk
Tlf: 29684811

CONSTRUCTION COPENHAGEN

Gammel Jernbanevej 39, kl. tv, 2500 Valby
Mail: kontakt@concph.dk
Tlf: 51884894

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.