Tilbud på murerarbejde i Odense

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle murere i Odense

Start gratis her  

Skal du snart have bygget eller renoveret, og overvejer du at hyre en murer til opgaven?

Det gode murerarbejde tager afsæt i solidt håndværk. Uanset størrelsen på dit projekt og uanset om du skal have bygget eller renoveret, er det en utrolig fornuftig investering at få en professionel murer til at klare opgaven.

Colego arbejder sammen med rigtig mange murerfirmaer på Fyn, og gennem vores fagpartnere kan du finde en dygtig murermester i Odense og omegn til en god pris.

Tre gratis og uforpligtende tilbud: Start dit murerprojekt her

Når du starter dit murerprojekt hos os, indsender du blot en formular med en grundig beskrivelse af din opgave. Herefter sender vi din beskrivelse ud til samtlige af vores fagpartnere i dit nærområde, som derefter byder ind på din opgave med deres mest konkurrencedygtige priser. Når vi har fundet de murere, der passer bedst til dit specifikke projekt, giver vi dig kontaktoplysninger på dem, så du selv kan kontakte det firma, du helst vil arbejde sammen med.

“Efter opgaven blev der fulgt op på både tilbudsgivning samt udførelse af arbejdet. Kan stærkt anbefale dette koncept.” – Paw Albin Løvendahl, Greve Strand

Det er gratis og uforpligtende at modtage op til tre tilbud. De fleste ender dog med at vælge en af de dem, da er en nem måde finde en både dygtig og billig murer i Odense.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

Typisk arbejder en murer med materialer som tegl, mursten og fliser. Dette arbejde kan både være udenfor og indenfor. Når du skriver om dit projekt i formularen, er det en fordel, hvis du inkluderer mange detaljer, så murerne på forhånd kan vide så meget som muligt.

For eksempel kan du skrive, hvilke materialer du ønsker at få lavet arbejdet i. Det er ligeledes vigtigt at skrive, om opgaven skal udføres indenfor eller udenfor, og i hvilke rum og eller på hvilke områder. Dine forventninger til tidsplan og budget er ligeledes god information for murermesteren.

Hvad kan en murer lave indendørs?

Indendørs murerarbejde angår for eksempel badeværelser eller andre vådrum, som kræver ekstra ekspertise. En murer kan blandt andet sikre vådrummet samt sætte fliser på vægge og gulve. En murer kan også hjælpe med mere æstetiske opgaver som en smart murstensvæg i køkkenet eller omkring pejsen. Generelt kan du se din murer som en rådgiver og sparringspartner, da han med mange års erfaring og adskillige typer opgaver har set og været med til lidt af hvert og derfor nemt kan vurdere, hvad der vil passe godt i dit hjem.

Hvad kan en murer lave udendørs?

Udendørs kan en murer blandt andet lægge tagsten – enten enkelte i forbindelse med reparationer eller et helt nyt tag i forbindelse med renovering. En murer kan også pudse facaden på hele bygningen – og selvfølgelig bygge mure og huse op fra bunden. Udendørs kan en murer også støbe terrasser og anlægge forskellige emner rundt omkring bygninger.

Du kan således få hjælp til både små og de helt store opgaver af professionelle murere. De kommer også ud til dig ved både private og erhvervsejede bygninger. Du kan altså finde et dygtigt murerfirma til både din lejlighed i Odense C, din villa i Odense N, din firmabygning i Odense V, osv.

Hvad koster murerarbejde i Odense?

Prisen på murerarbejde i Odense varierer, alt efter hvad dit projekt går ud på, da en stor del af prisen naturligvis afhænger af antallet af arbejdstimer, murerfirmaet skal lægge hos dig. Murerne fastsætter selv deres timeløn, så du kan først få en idé om prisen, når de har lavet regnestykket med deres timeløn x forventede antal arbejdstimer. Ofte vil en murer gerne hjem til dig, inden han kommer med et prisoverslag. Når I mødes, kan I nemlig tale nærmere om dine forventninger, ligesom mureren kan se din bygning an, så du kan få et så præcist tilbud som muligt.

De tilbud, du får sendt af murerne gennem os, er derfor meget vejledende og foreløbige. Det er som regel først efter et indledende møde, at prisen er fast.

Murere i hele Odense og omegn

Vi har kontakt med murermestre i alle dele af Odense og omegn, så du kan finde murer nær dig, uanset om du bor i Odense C, M, NV, SV eller andet.

Når du finder en murer gennem os, kontakter vi dem, der er tæt på dit område. Du får derfor mulighed for at støtte en lokal murermester og eventuelt lokale lærlinge, hvis du ønsker at have lærlinge med til opgaven. Det er også en fordel for din pengepung, når du støtter det lokale erhvervsliv, da mureren sparer penge på transport, hvormed hans samlede pris bliver lavere.

Colego: Alle dine håndværkere samlet på ét sted

Vi samarbejder ikke blot med murere, men også for eksempel malere, elektrikere og tømrere i Odense og resten af landet. Hvis dit bygge- eller renoveringsprojekt har behov for flere typer håndværkere, kan du derfor ligeledes benytte dig af vores op til tre uforpligtende tilbud til de andre fagområder. Det kan for eksempel være, at dele af din renovering skal udføres af en tømrer, eller at du ganske enkelt skal have malet facaden, når mureren har pudset den af.

Hvis du står over for et projekt, hvor du på forhånd ved, at du får brug for mange håndværkere og nogen til at holde det store overblik, kan du overveje at bruge en totalentreprise. Så samler en totalentreprenør alle opgaver under sig – det vil sige, totalentreprenøren sørger for at hyre de nødvendige håndværkere ind og har al ansvaret for både tidsplan, økonomi, jura, osv. Hvis det er tilfældet, kan du også finde totalentreprise i Odense gennem os og få den størst mulige hjælp til dit projekt.

Find dygtige håndværkere på Fyn:

Find en kompetent murer til arbejde i Odense

Gideons murerservice v/ Gideon Dror

Hallindskovvej 78, 5700 Svendborg
Mail: gideondror@sydfynsmail.dk
Tlf: 22427096

PM Byggerenovering IVS

Langgade 18, st. tv, 5620 Glamsbjerg
Mail: pmbyggerenovering@gmail.com
Tlf: 53549818

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.