Tilbud på murerarbejde i Roskilde

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle murere i Roskilde

Start gratis her  

Leder du efter en dygtig murer i Roskilde, er du kommet til det rigtige sted. Hos Colego arbejder vi nemlig sammen med de bedste murermestre i Roskilde og omegn, så du kan få realiseret dit murerprojekt. Læs mere om murere i Danmark her.

Er det dyrt at ansætte en murer? Ikke nødvendigvis. Når du finder et murerfirma gennem os, får du automatisk tilbudt markedets bedste priser, fordi de forskellige murere byder ind på din opgave i direkte konkurrence mod hinanden.

“Jeg kan kun give min bedste anbefaling af Colego og de firmaer, som kom til mig. Dagen efter jeg havde udfyldt formularen, kontaktede tre firmaer mig, og to kom samme dag. Alle tre udførte deres opgaver til perfektion, og der var rigtig meget at spare. Mange 1000 tak til jer alle!” – Charlotte Gade

Få også tilbud fra andre fagfolk fra Roskilde :

Det fungerer på den måde, at du sender en beskrivelse af dit murerprojekt via formularen på vores hjemmeside. Derefter sender vi din beskrivelse ud til samtlige murerfirmaer i Roskilde og omegn, hvorefter de hver især byder ind på din opgave. Når vi har fundet de murere, der passer bedst til dit projekt, sender vi op til tre tilbud til dig. Herefter kan du selv vælge, hvilket af firmaerne du helst vil have til at udføre dit projekt.

Det er desuden uforpligtende og gratis at modtage op til tre tilbud, så du bliver altså ikke bundet til noget.

Dit murerprojekt – hvad kan en murer hjælpe med?

En murer arbejder som regel med tegl, fliser og mursten – og arbejdsopgaverne vedrører ofte renovering, opmuring og anlæg.

En murervirksomhed kan varetage både udendørs og indendørs opgaver. Udendørs kan mureren for eksempel renovere og anlægge forskellige emner omkring bygningen. Indendørs kan en murer for eksempel opmure vægge i mursten eller gasbeton, opsætte fliser, støbe gulve samt sikre dit badeværelse og andre vådrum.

Murerarbejde – et krævende stykke håndværk

Murerarbejde er et utroligt krævende stykke arbejde, og mange bliver overraskede over, hvor meget kroppen bliver belastet – særligt uden den rette teknik. Det er derfor en god idé at ansætte en professionel murer til at udføre dit murerprojekt i stedet for selv at kaste dig ud i det, hvis ud ikke kender til faget. Størstedelen af murerarbejdet kan en privatperson heller ikke klare selv. For eksempel kan det være fatalt for dit byggeprojekt, hvis mørtlen ikke er blandet ordentligt op – eller utroligt tidskrævende og irriterende, hvis der ikke kan komme røg ud af din skorsten efter endt arbejde.

En anden ting, der måske virker lille på papiret, men som du bliver rigtig glad for ved en professionel murer, er, at du slipper for at bøvle med oprydningen af materialer bagefter. Murere sørger nemlig som regel selv for at bortskaffe materialer og affald, når opgaven er udført.

Hvis du har en håndværksmæssig baggrund, kan det selvfølgelig være, at du ønsker at stå for dele af projektet selv – det aftaler I blot indbyrdes.

Alt i alt anbefaler vi dog, at du får mureren til at klare opgaven for dig, så du er sikker på, at du får udført et godt og holdbart stykke arbejde.

Hvad koster en murer i Roskilde?

Murere i Roskilde – såvel som i andre dele af landet – fastsætter selv deres timeløn. Din pris kommer derfor først og fremmest an på denne timeløn og selvfølgelig antallet af timer, mureren skal bruge på arbejdet. Dertil kan du overveje, om du udelukkende ønsker at få en murermester til at klare opgaven, eller om han må tage en eller flere af sine lærlinge med. Prisen kan ofte blive lidt lavere, hvis du vælger en lærling til, da murerne derfor kan klare opgaven på kortere tid.

Materialer er en anden stor post, og prisen kommer derfor også meget an på dine materialeønsker.

Som nævnt byder de forskellige murere hver især ind på din opgave, hvormed de er i direkte konkurrence mod hinanden. Derfor giver vores fagpartnere dig mulighed for at finde en billig murer i Roskilde.

En billig murer, ja, men selvfølgelig også kompetent og pålidelig. Vi samarbejder kun med dygtige murermestre, og vi holder desuden konstant øje med kundetilfredshed og feedback. Det vigtigste er, at vores kunder altid kan stole på, at de får kvalitetsarbejde gennem vores fagpartnere. Når vi skriver ”billig” er det altså udelukkende, fordi de byder ind på din opgave op imod hinanden, hvormed priserne bliver konkurrencedygtige, men uden at der er gået på kompromis med faglighed og kvalitet.

Støt det lokale erhvervsliv

Vi samarbejder med en bred vifte af forskellige håndværkere i hele landet, men når du søger efter en håndværker gennem os, sender vi din opgave ud til de lokale fagpartnere i dit område.

Du støtter således automatisk dit lokalområde, når du finder en murer gennem os. Det er som regel er billigere at ansætte en murer tæt på, som ikke skal bruge tid og penge på en masse transport – men vi mener også, at det er vigtigt at støtte lokal arbejdskraft. Vi samarbejder altså med håndværkere over hele landet, og når du kontakter os med et projekt i Roskilde, er det Roskilde og omegn, vi holder os inden for.

Find andre håndværkere og services til dit projekt

Vi samarbejder med mange forskellige håndværkergrupper, så du kan få hjælp fra blandt andet tømrere, malere, elektrikere og meget mere.

I forbindelse med murerarbejde er det meget normalt at ansætte en vinduespudser bagefter. Murere kan for eksempel godt komme til at plette med lidt cement med vinduer og karme, hvis de har ordnet udvendige facader. Sådan cement kan være svært at få af selv uden at ridse vinduerne, men en professionel vinduespudser har det rigtige udstyr til en sådan type rengøring. Får du brug for en  vinduespudser i Roskilde, kan du derfor også finde det i vores kartotek af håndværkere.

Gode murere i Roskilde og omegn:

CMJ & Søn ApS

Gammel Hastrupvej 14, 4600 Køge
Mail: cmjogson@gmail.com
Tlf: 40796223

Kstobbe

Sorøvej 25, 4295 Stenlille
Mail: kstobbe@hotmail.com
Tlf: 22144383

Murer Mr. Matzen IVS

Letlandsgade 5, 2. tv, 1723 København V
Mail: chrulla@msn.com
Tlf: 42951104

Esp Dk ApS

Hedekæret 40, 1. Th, 2640 Hedehusene
Mail: espdk@yahoo.com
Tlf: 91677754

MSL Byg

Kattingevej 25, 4000 Roskilde
Mail: morten@mslbyg.dk
Tlf: 36834692

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.