Rengøringstilbud til firmaer og private hjem på Fyn

Få tilbud på rengøring fra professionelle rengøringsfirmaer på Fyn – gratis og uforpligtende!

Start gratis her  

For de fleste af os er tid en mangelvare. Derfor vil du sandsynligvis også gerne slippe for selv at bruge tid på at støvsuge, gøre badeværelset rent og vaske gulvet.

Med hjælp fra Colego kan du nemt finde rengøringsfirmaer på Fyn, som kan varetage både rengøring i privaten og rengøring af erhvervslokaler. Vi indhenter uforpligtende tilbud for dig, så du blot skal vælge det bedste for dig. Du kan læse mere om rengøring her

Rengøring af privat hjem og erhvervslokaler

Du kan finde massevis af forskellige rengøringsfirmaer på Fyn, som både kan varetage rengøring af private hjem og af erhvervslokaler. Inden du vælger et rengøringsfirma, skal du naturligvis sikre dig, at det pågældende firma tilbyder netop den type rengøring, du er på udkig efter.

Som regel er erhvervsrengøring billigere end rengøring i private boliger. Det skyldes, at erhvervslokaler ofte er sparsommeligt indrettede sammenlignet med private hjem. Samtidig er der ofte flere lokaler, som er nogenlunde ens. Det er med til at gøre rengøringen nemmere for rengøringsfirmaet, og dermed bliver det billigere for dig.

Nogle firmaer har specialiseret sig i erhvervsrengøring, mens andre hovedsageligt beskæftiger sig med privatrengøring. Hvis du bor i større byer har vi specifikke sider med de bedste lokale firmaer:

Få gode tilbud på rengøring på Fyn

Uanset om du er på udkig efter erhvervsrengøring af eksempelvis dine kontorlokaler, eller du søger nogen til at svinge støvsugeren hjemme i din dagligstue, finder du nemt det perfekte rengøringsfirma via Colego.dk.

Det er ganske enkelt: du udfylder formularen og skriver de informationer, du kan give om din rengøringsopgave. Herefter sender vi den i udbud hos rengøringsfirmaer på Fyn, der kan varetage din opgave.

Når vi har indsamlet tilbud hos forskellige firmaer, sender vi op til tre tilbud til dig. Tilbuddene er naturligvis helt uforpligtende, vi sparer dig blot for alt besværet med selv at skulle kontakte diverse forskellige firmaer.

”Portalen er meget nem at bruge, fik hurtigt svar på min opgave. De 3 tilbud, jeg fik, var alle fra seriøse firmaer. Firmaet, jeg valgte til opgaven, løste den 100% som aftalt. Meget tilfreds kunde, vender helt sikkert tilbage med andre opgaver.” – Birgit Holme

Vælg det rette rengøringsfirma

For at yde den bedste service samarbejder vi kun med professionelle rengøringsfirmaer. Det vil sige, at det er firmaer, der typisk har mange års erfaring, og som kan varetage mange forskelligartede rengøringsopgaver.

En af fordelene ved at vælge et professionelt firma fremfor privat rengøring er netop, at der er masser af erfaring at trække på. Dermed kan du forvente, at din opgave bliver løst hurtigt og effektivt.

Uanset om du vælger a få en privatperson eller et professionelt rengøringsfirma til at klare rengøringen, skal du sørge for at finde nogen, du stoler på. Rengøring af din bolig vil typisk ske, imens du er på arbejde. På samme vis vil dine erhvervslokaler som regel blive rengjorte uden for arbejdstiden. Det vil sige, at du ikke selv vil være til stede, når din rengøringshjælp arbejder.

Når du vælger rengøringshjælp, gør du således klogt i at finde én, du har god kemi med. Stol på din mavefornemmelse, så du kommer til at føle dig tryg ved at lukke rengøringshjælpen ind i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, selvom du ikke selv er der.

Hvad kan et rengøringsfirma på Fyn hjælpe med?

Et rengøringsfirma kan naturligvis klare alverdens former for ”almindelig rengøring”. Dertil kommer, at de kan stå for grundigere rengøring af eksempelvis hårde hvidevarer eller badeområder, hvor der skal fjernes kalk.

Har du brug for hjælp til at klare flytterengøringen eller slutrengøring efter at have haft besøg af en maler, kan et rengøringsfirma også klare det. Kort sagt kan du finde et rengøringsfirma på Fyn til at varetage enhver form for rengøring – og vi hjælper dig naturligvis med at finde det rette firma. Har du erhvervslokaler, sommerhus eller andet andre steder i landet, kan du målrette dine tilbud efter dette ved for eksempel at indhente tilbud på rengøring på Sjælland.

Gode rengøringsfirmaer til opgaver på Fyn:

Kunst

Bøgeparken 124, 5240 Odense NØ
Mail: odense76@hotmail.com
Tlf: 60720456

Blue Clean v/ Selma Kurtesi

Hørgård 36, st. tv., 6200 Aabenraa
Mail: blue-clean@outlook.dk
Tlf: 60905493

JN Rengøring IVS

Åvangen 11, 5750 Ringe
Mail: majklnigt@hotmail.com
Tlf: 42504501

Pinlig-Rent

Sophie Amalie Vej 33, 5700 Svendborg
Mail: pinligrent@gmail.com
Tlf: 42778770

Rye puds og rengøring

Vesterballe 3, 5600 Faaborg
Mail: ryepuds@gmail.com
Tlf: 71780265

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.