Rengøringstilbud til firmaer og private i København

Få tilbud på rengøring fra professionelle rengøringsfirmaer i København – gratis og uforpligtende!

Start gratis her  

Colego.dk gør det nemt for dig at finde den billigste og bedste rengøring i København. Vi indhenter uforpligtende tilbud på din opgave hos forskellige rengøringsfirmaer for dig, så du slipper for besværet og blot skal forholde dig til op til tre forskellige tilbud.

Nedenfor giver vi et par gode råd til, hvordan du finder både god og billig rengøringshjælp i København, samt hvad du skal være opmærksom på, når du vælger rengøringsfirma.

Find god og billig rengøring i København

Det kan være en langsommelig og bøvlet proces at skulle kontakte en lang række forskellige rengøringsfirmaer for at indhente tilbud. Hver eneste gang du kontakter et nyt firma, skal du fremlægge din opgave, hvorefter du modtager et tilbud. Du skal nu holde styr på, hvilket firma der kom med hvilket tilbud, samt hvilke firmaer du følte den bedste kemi med, da du snakkede med dem. Det kan blive noget værre rod, og ende med at være en uoverskuelig opgave.

Alt dette bøvl sparer vi dig for. Udfyld formularen og læn dig tilbage, mens vi indhenter tilbud på rengøring for dig. I formularen angiver du de informationer, du kan, så vi kan få en så præcis beskrivelse som muligt af arbejdsopgavens karakter og omfang.

Når vi har indsamlet tilbud, sender vi dig op til tre, og så skal du blot vælge, hvilket tilbud du eventuelt vil takke ja til. Vi kontakter naturligvis kun de rengøringsfirmaer i København, vi finder passende i forhold til din specifikke opgave, og alle tilbud er uforpligtende. Du kan også læse mere om rengøring her.

”Rigtig fedt koncept og sindssygt dygtige og kompetente medarbejdere. Jeg vil anbefale Colego til både Erhvervsdrivende og Private.” – Sayed Masiola

Hvorfor vælge et professionelt rengøringsfirma?

Når du vælger et professionelt rengøringsfirma, er du sikker på, at jobbet bliver udført tilfredsstillende og hurtigt – første gang. Hos et professionelt firma er der gerne flere års erfaring at trække på, og det kan betyde både hurtigere og grundigere rengøring, end hvis du valgte privat rengøringshjælp i København.

På sigt vil det altså ofte godt kunne betale sig at vælge et professionelt firma. Selvom der måske er nogle penge at spare ved at købe privat rengøring, kan det på den lange bane betyde, at du skal betale for flere timers rengøring end nødvendigt, eller at arbejdet ganske enkelt ikke bliver udført godt nok i første omgang. Det vil sige, at det alligevel ender med at blive dyrere.

Hvilke opgaver kan en rengøringshjælp klare?

Et rengøringsfirma i København kan klare alverdens forskellige opgaver inden for rengøring. Om du søger nogen til at svinge støvsugeren og gøre badeværelset rent i din private bolig, eller du mangler nogen til at rengøre en mængde større erhvervslokaler, kan du finde et rengøringsfirma, der kan klare opgaven.

Ud over at en professionel rengøringshjælp naturligvis kan klare alle former for ”almindelig” rengøring, kan en sådan også være behjælpelig med mere dybdegående rengøringsopgaver. Er der for eksempel brug for at få afrimet fryseren eller afkalket badeværelset, kan et rengøringsfirma også klare dén. Er der brug for rengøring af for eksempel et industrikøkken eller et produktionslokale i erhvervssammenhænge, kan et rengøringsfirma også varetage disse opgaver.

Hos nogle rengøringsfirmaer i København tilbydes der indvendig vinduespudsning. Ellers kan du også indhente tilbud på vinduespudsere i København på Colego.dk, hvis huset eller kontoret skal have den helt store omgang.

Det skal du overveje, når du vælger rengøringsfirma

Uanset om du søger rengøring af privaten eller af dine erhvervslokaler, skal du sørge for at finde et firma, du kan stole på. Rengøring af din bolig foregår som regel, når du er på arbejde, og omvendt bliver erhvervslokalerne rengjorte, når du er hjemme. Det vil sige, at du sjældent er til stede, når rengøringsfirmaet arbejder.

Det kan virke grænseoverskridende, at der skal være nogen i din bolig eller dine erhvervslokaler, når du ikke er der. Derfor er det også relevant at vælge et rengøringsfirma, du har god kemi med. Stol på din mavefornemmelse, og vælg et firma, du er tryg ved at lukke ind, selvom du ikke selv er til stede.

Når du skal vælge rengøringsfirma, kan du med fordel kigge på anbefalinger fra andre kunder. På den måde kan du danne dig et indtryk af de forskellige firmaers service og profil. Har andre været glade og tilfredse med et firmas arbejde, bliver du det sandsynligvis også.

Når du indhenter tilbud på rengøring i København via Colego.dk, bliver du sat i kontakt med professionelle og pålidelige firmaer. Du kan således ganske roligt overlade din rengøringsopgave til et af de firmaer. Hvis du vil udvide din søgning, kan du også indhente tilbud fra rengøringsfirmaer på hele Sjælland.

Gode rengøringsfirmaer til opgaver i København:

LouPa Rengøringsservice IVS

Faxevej 32, st. tv, 4654 Faxe Ladeplads
Mail: lp@loupa.dk
Tlf: 71960462

Emily’s service Ivs

Tuborg Boulevard, 2900 Hellerup
Mail: emilysservice.ivs@gmail.com
Tlf: 27146046

Vaka Rengøring

Midtfløjene 38, st. tv., 2700 Brønshøj
Mail: vaka.ren@hotmail.com
Tlf: 61610446

De2Gulvmopper

Ørslevvej 161, 4760 Vordingborg
Mail: puttemor56@hotmail.com
Tlf: 52802528

Unik Clean Ivs

Gladsaxevej 134, st. tv., 2860 Søborg
Mail: sa@unikclean.dk
Tlf: 41413334

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.