Rengøringstilbud til firmaer og private på Sjælland

Få op til tre tilbud fra professionelle rengøringsvirksomheder. Gratis og uforpligtende!

Start gratis her  

Vil du gerne have nogen til at varetage rengøringen af din bolig, så du kan bruge mere tid på andre, sjovere ting, eller søger du nogen til at rengøre dine kontorlokaler eller andre erhvervslokaler, så indhent nemt og hurtigt tilbud fra rengøringsselskaber på Sjælland via Colego.dk. Du kan læse mere om rengøring her og vi har også sider til dig der leder efter rengøringsfirmaer i de store danske byer :

Hvilke opgaver kan et rengøringsfirma klare?

Et rengøringsfirma kan naturligvis klare alt, hvad der hører under ”almindelig dagligdagsrengøring”. Det vil eksempelvis sige støvsugning, rengøring af badeværelse og lignende. Derudover kan et rengøringsfirma klare grundigere og mere dybdegående rengøring – for eksempel i forbindelse med en flytning. Har du haft en maler eller tømrer på besøg, som ikke selv har klaret slutrengøringen, kan et rengøringsfirma også være behjælpeligt i en sådan sammenhæng.

Ud over at du kan få et af de mange rengøringsfirmaer på Sjælland til at klare rengøringen af din private bolig, tilbyder de også erhvervsrengøring. Har du for eksempel en række kontorlokaler, der skal holdes rene, kan et af de mange sjællandske rengøringsfirmaer stå for det.

Find nemt det bedste rengøringsfirma på Sjælland

Vi gerne gøre det nemt for dig at finde frem til det helt perfekte rengøringsfirma på Sjælland. Derfor tilbyder vi at indhente tilbud på din rengøringsopgave for dig. Dermed slipper du for at bruge tid og energi på at kontakte en lang række forskellige rengøringsfirmaer for at indhente tilbud.

Hvis du vil have os til at finde gode tilbud på rengøringen for dig, skal du blot udfylde formularen, hvor du skal du angive informationer om rengøringen, så at vi kan kontakte de sjællandske rengøringsfirmaer, der er mest relevante i dit specifikke tilfælde. I formularen kan du for eksempel skrive, hvilken type rengøring du er interesseret i, hvor mange rum der skal rengøres, og om du er interesseret i en løbende rengøringsaftale.

”Har søgt efter rengøringshjælp og fik 3 gode tilbud nemt og hurtigt.”– Annette Kreutzmann

Når du har sendt din forespørgsel afsted, kontakter vi de rengøringsfirmaer på Sjælland, der kan varetage din opgave. Herefter sender vi de bedste tilbud på rengøring til dig. Så skal du blot vælge, hvilket tilbud du eventuelt vil takke ja til. Alle tilbud er naturligvis uforpligtende.

Dette skal du være opmærksom på, når du vælger rengøringsfirma

Når du skal vælge rengøringsfirma, skal du naturligvis sørge for at finde et firma, der er i stand til at varetage de opgaver, du har brug for at få klaret. Derudover skal du sørge for at finde et firma, hvis priser matcher deres services. Kig gerne på andres brugeranmeldelser, hvis du vil blive klogere på, hvad du kan forvente dig af forskellige rengøringsselskaber.

Uanset om der er tale om rengøring i privaten eller rengøring af dine erhvervslokaler på Sjælland, gælder det, at du som regel ikke selv vil være til stede, når rengøringsfirmaet udfører deres arbejde. Derfor skal du også sørge for at finde et firma, du føler dig tryg ved.

Når du skal vælge imellem de mange forskellige sjællandske rengøringsfirmaer, gør du derfor klogt i at stole på din mavefornemmelse. Gør noget ud af at finde en rengøringshjælp, du har god kemi med, så du er helt rolig, når vedkommende skal ind i dit hjem eller på dit kontor.

Hvad koster rengøring på Sjælland?

Rengøring på Sjælland koster typisk 300-450 kroner i timen. Hos mange rengøringsfirmaer bruges timepriserne imidlertid kun, hvis der er tale om grundigere rengøring såsom rengøring af køleskab og ovn. Er der derimod tale om almindelig dagligdagsrengøring, vil du typisk få en fast pakkepris fra rengøringsfirmaet. Denne gælder, uanset hvor lang tid det tager at klare dagligdagsrengøringen. Når du laver aftalen med rengøringsfirmaet, vil I i fællesskab blive enige om, hvad pakkeprisen helt konkret dækker over.

Typisk kan du få billigere rengøring ved at lave en fast, løbende aftale med et af de mange rengøringsselskaber på Sjælland. Skal du eksempelvis have gjort rent hver 7. eller 14. dag, vil du kunne lave en fordelagtig aftale, imod at du binder dig for en vis periode. Desuden gælder det ofte, at du kan lave en god aftale, hvis du for eksempel har mange større kontorlokaler, der alle skal rengøres.

Når du indhenter tilbud via Colego, bliver du præsenteret for de bedste til netop din opgave. Hvis haven også skal have en overhaling, så den kan følge med det rengjorte hjem, kan du også indhente op til tre tilbud på en god anlægsgartner på Sjælland – lige så nemt og uforpligtende som på rengøring.

Gode rengøringsfirmaer på Sjælland

Alm Rent IVS

Klostergade 28, 2. th, 4200 Slagelse
Mail: me@almrent.dk 
Tlf: 36937882

Solid Multiservice v/ Dean Erik Torp

Birkeengen 92, 2740 Skovlunde
Mail: solid-ren@outlook.dk
Tlf: 40367754

Multi-Group

Jernbanevej 11, 2., 4400 Kalundborg
Mail: multi-group@outlook.dk 
Tlf: 53331892

HM Ejendomsservice IVS

Strandlodsvej 65B, 4.th, 2300 København S
Mail: hm@hmren.dk
Tlf: 61630824

DAS Rengøringsservice

Parkvej 116, st. tv., 4600 Køge
Mail: dragandkk@hotmail.com
Tlf: 50546314

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.