Find revisor priser på billig revision

Få op til 3 revisor tilbud fra registrerede og statsautoriserede revisorer

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette revisor tilbud

 1. Du beskriver kort din opgave i formularen
  Du beskriver kort din opgave i formularen
 2. Vi matcher dig derefter med dygtige revisorer
  Vi matcher dig derefter med dygtige revisorer
 3. Du får op til 3 tilbud og vælger selv din revisor
  Du får op til 3 tilbud og vælger selv din revisor

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Modtag op til 3 tilbud på en billig revisor – helt gratis

Med Colego.dk kan du helt gratis og uforpligtende indhente op til 3 tilbud, så du kan finde en billig revisor, der passer til dine behov. Uanset om der er tale om et aktie- eller anpartsselskab eller en mindre enkeltmandsvirksomhed, har du mulighed for at finde en revisor til dig.

De fleste virksomheder vil på et tidspunkt have brug for en registreret eller statsautoriseret revisor, der kan hjælpe med rådgivning vedrørende salg og opkøb af virksomheder samt revision ved årsregnskaber.

Vi, hos Colego, kan hjælpe dig med at finde den rette revisor, der kan hjælpe til med diverse regnskabsopgaver. Det tager 2 minutter at indhente tilbud fra os – og når du har færdiggjort din opgave, klarer vi resten. Vi inviterer professionelle revisorer til at byde på din opgave og derefter komme med det bedst mulige tilbud.

Der kan være mange penge at spare ved at indhente forskellige tilbud på billig revision. Det giver nemlig mulighed for at sammenligne tilbud og ydelser, ligesom det også giver noget at forhandle med. Revisorerne bliver ligeledes tvunget til at give det bedste tilbud, da de er klar over at det er i udbud hos andre fagpartnere.

Når du har fundet dit tilbud, er du klar til at få kompetent assistance af en erfaren, registreret eller statsautoriseret revisor.

Indhent tilbud fra registrerede og statsautoriserede revisorer

Start gratis her  

Hvad er en revisor?

Helt generelt hjælper en revisor virksomheder af forskellige størrelser med at holde styr på økonomien og revisoren reviderer virksomhedens regnskab efter alle lovens regler. På den måde sikrer virksomhederne, at de ikke komme i problemer med myndighederne og SKAT. Det vil sige, at det er revisorer, der har til opgave at lave regnskaber, gennemgå det og eventuelt påtegne, hvis noget er galt. Man kan også bede en revisor om vejledning omkring bogføring, regnskab og SKAT.

Alt efter virksomhedens størrelse, kan man også overveje at tilknytte en fastansat revisor i sin virksomhed. Ofte vil det være store virksomheder, som aktieselskaber eller anpartsselskaber, der har brug for fast hjælp til regnskab og SKAT, mens mindre virksomheder, som enkeltmandsvirksomheder eller interessentskaber, ofte vil have brug for et revisionsbureau til at løse opgaver op til slutningen af regnskabsåret.

Der er mange regler, der skal overholdes og der er stor lovgivning på dette område – og det kræver en fagpartner til at holde styr på alle disse. Der er forskel på hvilken selskabs- eller virksomhedstype, der er tale om, men for alle former for virksomhedsdrift gælder det, eksempelvis, at der skal betales SKAT.

Forskellen mellem bogholder og revisor

En revisor sidestilles ofte med bogholderen, men de løser ikke altid de samme opgaver. Ud fra deres titler kan man måske godt gisne sig frem til hvad de beskæftiger sig med, men der er nogle grundlæggende forskelle på de to titler og hvad de beskæftiger sig med.

Mens en revisor har uddannet sig til sin revisor titel – og måske videreuddannet sig til statsautoriseret revisor – har en bogholder en bogholder-uddannelse. Ofte ser vi, at bogholdere markedsfører sig som en revisor, der laver bogholderiopgaver, men bogholderi-uddannelsen er ofte kortere og opgaverne er ofte lidt mere simple.

Revisoren vil ofte fungere som en uvildig rådgiver og har også til formål at revidere regnskabet, mens det er bogholderen, der laver det reelle regnskab og laver konteringer.

Har du brug for en bogholder, der udarbejder et regnskab for dig og tager sig af andre økonomiske aspekter af forretningsdrift, kan Colego også hjælpe. Læs mere om bogholderen her.

Find det rette revisor tilbud for dig

Har du en lille virksomhed med en lille omsætning og få ansatte, vil der måske kun være brug for en engangsopgave. Vi anbefaler dog, at man vælger den rette revisor og holder fast i denne, såfremt samarbejdet fungerer. Revisorer holder skarpt øje med deres kundekartotek selv, når det ikke er tid til afslutning af regnskabsåret.

På den måde sikrer du dig som virksomhedsejer at der ikke kommer grimme overraskelser i slutningen af regnskabsåret, fordi din tilknyttede revisor hele tiden har holdt styr på finanserne og at virksomheden holder sig inden for lovens grænser og betaler sin skat.

Der kan ligeledes være penge at spare, hvis man forpligter sig til en revisor og opbygger et forhold. I takt med at din virksomhed så vokser sig større og større, vil du ikke have brug for at finde en ny revisor, da den nuværende allerede har et indgående kendskab til din forretning og dit regnskab.

Billig revision for private

For private, der måske ikke er vant til erhvervssprog og alle de elementer det fører med sig, er det vigtigt at vide, at revisor-titlen ikke er beskyttet. Det er blandt andet derfor en bogholder kan slippe afsted med at markedsføre sig selv som en revisor, trods den kortere uddannelse.

Hvis du vil være sikker på, at du får en revisor, kan du søge hjælp i Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, Registrerede Revisorer eller Foreningen Danske Revisorer. Optræder din revisor dér, vil de være rigtige revisorer, med papir på deres uddannelse som enten registreret eller statsautoriseret revisor. Billig revision kan også blive for billig og der kan ske fejl, som du selv hæfter for.

Der kan være brug for en revisor for private i forbindelse med:

 • Forældrekøb
 • Skat
 • Køb af fast ejendom
 • Generel økonomi
 • Gæld

Skal jeg bruge en registreret eller statsautoriseret revisor?

Med al respekt for statsautoriserede revisorer, er forskellen på de to ikke stor. De statsautoriserede revisorer har en længere uddannelse, men de kan omtrent det samme. Den store forskel består i din sikkerhed som kunde eller klient ved en revisor.

Hvis der er tale om en registreret revisor, betyder det, at du til stadighed selv hæfter for eventuelle fejl eller mangler i eksempelvis en årsrapport eller et regnskab. Har du derimod tilknyttet en statsautoriseret revisor, stiller revisoren sig selv som sikkerhed, og det er vedkommende, der hæfter for eventuelle fejl eller anden misligholdelse.

Således står du ikke med håret i postkassen, hvis der bliver lavet en fejl – og risikoen for fejl bliver mindsket betydeligt, da det er revisoren selv der hæfter. Som oftest er prisen på en statsautoriseret revisor højere og det er naturligvis værd at tage med i overvejelserne.

Hos Colego har vi kun tilknyttet registrerede og statsautoriserede revisorer, så du er sikker på at det er en uddannet og erfaren revisor, der giver dig et tilbud.

Få de bedste revisor priser med Colego.dk

For at du sikrer dig de bedste revisor priser og det bedste revisor tilbud, kan du med fordel gøre brug af vores tilbud her på colego.dk.

Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave, eller det, du har udfordringer med, hvornår du vil have hjælp til det og indtaste dine kontaktoplysninger og så klarer vi resten. Det er nemt, gratis og ikke mindst helt uforpligtende. Det vil sige, at hvis tilbuddene ikke tilsvarer det du ønsker, kan du blot smide dem ud – eller tage dem med til en anden revisor og forhandle med dem.

Kom i gang med at finde din revisor og billig revision her.