Revisor | Få de bedste tilbud fra revisorer her

Få op til 3 tilbud fra revisorer der ordner løn, bogføring, moms, revision og meget mere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette revisor

  1. Du beskriver nemt din opgave i formularen
    Du beskriver nemt din opgave i formularen
  2. Vi matcher dig derefter med dygtige revisorer
    Vi matcher dig derefter med dygtige revisorer
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din revisor
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din revisor

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Revisor til store og mellemstore virksomheder

Alle store og mellemstore virksomheder vil på et tidspunkt have brug for en autoriseret eller registreret revisor, der kan tjekke op på, om regnskaberne stemmer overens med de lovmæssige bestemmelser. Ligeledes kan revisoren rådgive omkring salg og opkøb af virksomheder samt bogføring, regnskaber og lignende. En statsautoriseret eller registreret revisor har to primære fokusområder: revision og rådgivning.

Registreret eller statsautoriseret

Har du brug for en registreret eller statsautoriseret dansk revisor til at revidere dine regnskaber? Så kan vi hjælpe dig med at finde en, der kan løse regnskabsopgaverne i din virksomhed. Det er nemlig ikke altid lige til at skulle finde den helt rigtige fagperson som tilmed kan hjælpe dig nu og her. Og det er ikke altid din opgave kan vente på, at en fagmand først har tid om nogle måneder. Så hvad gør du? Du lader selvfølgelig Colego hjælpe dig.

Din næste revisor finder du nemt, hurtigt og gratis på colego.dk

Colego.dk er en serviceportal som skaber kontakt mellem dig som har brug for hjælp og firmaer, som kan hjælpe dig. Vi gennemlæser alle de opgaver der bliver oprettet i vores system. Desuden inviterer vi kun de bedste firmaer til at kontakte dig med henblik på den bedste løsning af din problemstilling. De firmaer vi har i folden på Colego.dk er seriøse, professionelle og CVR-registrerede for at sikre dig kvalitet og sikkerhed. Det eneste du skal gøre er, at beskrive din opgave så udførligt som muligt og så vente på at du bliver kontaktet. Du bliver kontaktet af revisorer på din opgave så du kan skabe dig et bedre overblik. Dermed får du et bedre beslutningsgrundlag.

Det er ganske gratis og uforpligtende! Start her