Bogholder | Find hjælp til din bogføring

Du får tilbud fra maks. 3 bogholdere – nemt og gratis

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette bogholder

  1. Du beskriver nemt din opgave i formularen
    Du beskriver nemt din opgave i formularen
  2. Vi matcher dig med de rette bogholdere
    Vi matcher dig med de rette bogholdere
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din bogholder
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv din bogholder

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En god bogholder kan være guld værd

En bogholder, er ansvarlig for postering af hver enkelt finansiel transaktion foretaget af en virksomhed. Han eller hun noterer betalinger og hvad hver betaling var for og holder styr på indbetalinger. Bogholderi og regnskab kan blive meget komplekst især når virksomheden vokser. En god bogholder er i stand til at være yderst fleksibel, arbejder med en konstant tilstrømning af oplysninger og overraskelser.

Freelance bogholder

Mange små virksomheder kan sandsynligvis nøjes med en freelance bogholder til bogføring og bogholderi et par timer om ugen. Den typiske service virksomhed kan ofte outsource sine økonomichef opgaver og bogføring indtil indtægterne overstiger 1 million kroner. Det kan også være indtil virksomheden har omkring 30 medarbejdere. Indtil da har de fleste virksomheder normalt ikke nok arbejde til at holde en fuldtidsbogholder beskæftiget.

Så hvem skal tage sig af din bogføring?

Det kan være lidt besværligt at finde den bedste bogholder til netop din virksomhed. Man kan komme til at bruge oceaner af tid på at skulle opsøge og kontakte potentielle kommende samarbejdspartnere og lave en konkret aftale. Her på siden sparer du tiden og besværet. Du beskriver ganske kort hvad du skal bruge en bogholder til og hvor mange bilag du ca har om året, hvorefter du bliver kontaktet af interesserede og kvalificerede bogholdere som kan varetage din opgave. De bogholdere der kontakter dig, har læst din opgave igennem inden de kontakter dig og har derfor sat sig ind i den.

Spar tid – gratis og uforpligtende

Du sparer tid på at skulle kontakte og forklare forfra hver gang du bliver kontaktet. De forskellige bogholdere der kontakter dig, har hver deres bud på hvordan din opgave kan løses og prisen på dette,  hvorefter du står tilbage med maks. 3 tilbud du kan vælge mellem. Det giver dig et bedre overblik og beslutningsgrundlag. når du skal gå videre med din opgave.

Det er helt gratis og uforpligtende at oprette en opgave her på Colego. Det betyder, at de tilbud du modtager, står dig frit for om du vil benytte. Der er dermed intet at tabe ved at benytte dig af denne servicetjeneste. Så opret din opgave og modtag hurtigt og nemt 3 tilbud. Start her, hurtigt, nemt og gratis.

Få op til 3 gratis tilbud og find din bogholder

Opret din opgave her