Skadedyrsbekæmpelse

Få hurtigt op til 3 tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette til skadedyrsbekæmpelse

  1. Du beskriver nemt dit problem
    Du beskriver nemt dit problem
  2. Vi matcher dig med professionelle bekæmpere
    Vi matcher dig med professionelle bekæmpere
  3. Du modtager maks. 3 tilbud – helt gratis
    Du modtager maks. 3 tilbud – helt gratis

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Skadedyrsbekæmpelse – Hvad er skadedyr?

Skadedyr er en betegnelse, man giver dyr og insekter, der generer mennesker, der så har brug for skadedyrsbekæmpelse. Skadedyr laver fysisk skade på ejendomme, ved at spise bestemte planter eller ødelægge jorden. Det er forskelligt, hvad man betegner som skadedyr. For eksempel betegnes græshoppen som et skadedyr, når de er i flok, hvor rotter, mulvarper, mårer og lignende betegnes som skadedyr, uanset, hvor mange de er. Nogle betegner også gråspurve, svaler og andre fugle som skadedyr.

Man kan dele skadedyrene op i tre kategorier; konkurrenter, opportunister og snyltere. Konkurrenterne er dem, der spiser af menneskets føde og planter. Det er blandt andet bladlus, græshopper, kakerlakker, dræbesnegle og fluer. Opportunisterne udnytter de miljøer, der er menneskeskabte. Eksempelvis rotter, der tiltrækkes af kloakker eller af lettilgængelige skraldespande. Ligeledes betegnes gråspurve og vaskebjørne som opportunistiske skadedyr.

Snyltere er groft sagt de skadedyr, der lever af menneskekroppen. Det vil sige fnat, fladlus, spoleorm, skovflåter og så videre.

Hvornår har du brug for skadedyrsbekæmpelse?

Har du fået væggelus i hjemmet? Så  kontakt en skadedyrsbekæmper med det samme! Væggelus kan hurtigt sprede sig. Det gælder især for folk, der bor i lejlighed. Væggelus kan nemlig bevæge sig igennem væggene og dermed sprede sig til andre boliger.

Når fugle betegnes som skadedyr, er det ofte fordi de bygger rede inde i bygninger, lægger ekskrementer og generelt larmer meget.

Eksempler på dyr, fugle, bløddyr og insekter, der betegnes som skadedyr

Bier, biller, dræbersnegle, duer, fluer, græshopper, gråspurve, husbukke, hvepse, kakerlakker, larver, lus, mosegrise, muldvarpe, mus, myg, myrer, måger, måre, rotter, svaler og væggelus.

Er dit hjem, din have, eller du selv plaget af en af disse typer skadedyr, kan du tage kontakt til en skadedyrsbekæmper, som kan hjælpe dig med at få udryddet dem.

Få op til 3 tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Start gratis her