Få tilbud fra op til tre professionelle tømrere i Aarhus. Gratis og uforpligtende

Det har aldrig været nemmere at indhente tilbud fra tømrere

Start gratis her  

Leder du efter en god tømrer i Aarhus, der kan sørge for, at dit projekt bliver udført hurtigt, effektivt og med et solidt resultat? Vi giver dig her nogle forslag, ligesom vi giver dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den bedste tømrer til dit projekt.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger tømrer

Det er altid en god idé at starte med at tjekke en tømrervirksomheds ry, før du bestiller noget. Mange virksomheder har kundeudtalelser på deres hjemmeside, og ellers kan du nemt finde frem til dem via en søgning online.

Uanset om det er et stort eller lille projekt, du skal have udført, er det sikkert noget, der har stor betydning for dig, så det er selvfølgelig vigtigt, at du finder frem til en tømrer, som du er tryg ved, og som lever op til dine krav og forventninger.

Derfor er det altid en god idé at gøre sit forarbejde, inden du sender en ordre afsted til et tømrerfirma.

Lad Colego.dk gøre arbejdet for dig

Det kan være en lang og uoverskuelig proces at finde frem til den helt rigtige tømrermester. Der er masser af tømrere i Århus, så det er svært at vide, hvor du skal begynde din søgning. Læs mere om tømrere her eller finde tømrere i Aalborg her.

Med Colego kan du slippe for de mange telefonopkald og alt den besværlige research. Det eneste, du skal gøre, er at beskrive din opgave for os, så sender vi den i udbud hos de forskellige tømrere i Aarhus, hvorefter du modtager op til tre tilbud på tømrerarbejde. Herefter skal du blot vælge blandt dem, vi har fundet, og slipper altså for grovsorteringen.

Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud via Colego, og langt de fleste ender med at vælge en af de tømrere, vi præsenterer dem for.

”Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego” – Kasper Thomsen

Colego er din garanti for godt håndværk

Hos Colego samarbejder vi kun med yderst professionelle tømrere, så du er sikker på at få ordentligt håndværk, der lever op til dine forventninger. Alle vores tømrere i Aarhus er naturligvis uddannede og lever desuden op til vores kvalitetskrav, ligesom vi jævnligt indhenter bedømmelser fra kunderne, så vi er sikre på at opretholde den gode kvalitet af både håndværket og samarbejdet mellem tømrerne og vores kunder.

Hvad koster en tømrer i Aarhus?

Priserne på tømrerarbejde kan variere fra virksomhed til virksomhed. Det er derfor altid en god idé at hente flere tilbud, inden du beslutter dig for en bestemt tømrer.

Det er svært at sige, hvad de forskellige ydelser koster generelt, da prisen for et projekt altid fastsættes ud fra den enkelte opgave, og derfor afhænger af mange forskellige faktorer, eksempelvis behov for materialer, timetal og hvad der i det hele taget skal laves i dit specifikke projekt.

De fleste tømrere giver dig en fast pris på projektet, så du ved hvad den endelige regning bliver, inden arbejdet går i gang. Du kan dog også stadig finde tømrere, der fakturerer dig på timebasis, det vil sige, du får oplyst en timepris, og den endelige faktura kommer til dig, når projektet er færdigt, og tømreren ved præcist hvor mange timer, der er blevet brugt. Du får dog altid et estimat over, hvor mange timer tømreren forventer, at projektet vil tage.

Der er både fordele og ulemper ved henholdsvis store og små tømrerfirmaer. De store firmaer i Aarhus kan ofte tilbyde billigt tømrerarbejde, fordi de kan købe stort ind og derved få prisen ned på deres materialer. På den anden side foretrækker nogle de mindre tømrervirksomheder, da de kan virke mere personlige og er mere villige til at gøre en ekstra indsats, for at dine – måske til tider skøre – idéer kan blive realiserede.

Det er dog langt fra i alle tilfælde, at ovenstående gør sig gældende, så hvis prisen er det vigtigste for dig, er det helt klart en god idé at indsamle nogle forskellige tilbud, før du sender din ordre afsted. Med Colego kan du nemt og hurtigt få op til tre tilbud på tømrerarbejde i Aarhus – gratis og uforpligtende.

Hvad kan en tømrer i Aarhus hjælpe dig med?

Opret din opgave og få op til tre tømrertilbud

Start gratis her  Uanset om du skal have udskiftet døre og vinduer, have lagt nyt tag eller gulv, eller noget helt tredje, er der masser af gode tømrere i Aarhus, der er klar til at hjælpe med dit projekt.

Nogle har specialiseret sig i forskellige projekter, eksempelvis opførelse af en ny carport eller et skur. Vi kender vores tømrere, så vi kan finde frem til dem, der er bedst egnede til lige præcis dit projekt.

Skal bilen have et godt sted at stå, er det vigtigt at finde den helt rigtige tømrer til at opføre din nye carport. Den skal selvfølgelig have plads til din bil, men det kan være, du også har andre krav til materialer eller udseende, så en god tømrer med erfaring på dette område er guld værd. En carport er ikke nødvendigvis bare en carport, og hvis du har besluttet dig for at få lavet en, er det vigtigt med en god dialog mellem dig og tømreren, så I er sikre på, at I forstår hinanden, og at I begge ved, hvor projektet skal ende henne.

Tømrerfaget spænder i dag bredt og er meget mere end ”bare” træarbejde, så selvom dit projekt måske umiddelbart kræver flere forskellige håndværkere, kan det være, du kommer langt med en tømrer. Hvis der er brug for andre ekspertiser, hjælper vi naturligvis også med det. Du kan for eksempel også indhente tilbud på anlægsgartnere i Aarhus, hvis haven skal have en makeover.

Du kan altid tjekke de enkelte tømrere på deres hjemmeside, som du finder på vores liste nederst, men du kan som nævnt tidligere også lade os gøre fodarbejdet for dig og blot sende en beskrivelse af dit projekt til os via formularen. Så finder vi frem til de tømrere, der er bedst egnede til netop dit projekt.

Gode virksomheder til tømrerarbejde i Aarhus:

KP Multi-Service

Lynggårdsvej 1, 6880 Tarm
Mail: kpmulti@stofanet.dk
Tlf: 25110730

Roesgaard Byg

Trabjerggårdvej 20, 7620 Lemvig
Mail: hans@roesgaardbyg.dk
Tlf: 21610941

Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler

Vesterled 33, 8600 Silkeborg
Mail: ivanjacobsen69@gmail.com
Tlf: 25306037

Toft og Alexandersen ApS

Smedebakken 23, 8544 Mørke
Mail: mva@tabyg.dk
Tlf: 40722106

Em Byg & Konstruktion ApS

Tjørnevej 18, 8752 Østbirk
Mail: esben@embk.dk
Tlf: 22347670

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.