Få tilbud fra op til tre professionelle tømrere på Fyn. Gratis og uforpligtende

Det har aldrig været nemmere at indhente tilbud fra tømrere

Start gratis her  

Den klassiske tømrerservice lever i bedste velgående, og der føjes hele tiden nye opgavetyper til en tømrers kunnen. De fleste ved, at en tømrer arbejder med træ, men de færreste ved alligevel, hvor bredt det egentlig er. En tømrer gør meget mere end at banke et par brædder sammen, og der findes masser af dygtige tømrere på Fyn, så uanset om du skal have bygget en carport, have sat nye lofter op, have designet en ny trappe eller noget helt fjerde, er der rigeligt med kompetente tømrerfirmaer at vælge imellem.

1, 2, 3 tilbud direkte til dig

Med de mange tømrerfirmaer på Fyn kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte din søgning. Nogle giver måske op, før de rigtigt er kommet i gang, mens andre blot vælger den første, de støder på, selvom det kan ende med mangelfuldt håndværk eller overpriser.

Med Colego bliver det ikke nemmere at indhente tilbud og finde frem til det bedste tømrerfirma på Fyn, der skal varetage netop din opgave. Hvis du bor i eksempelvis Odense, kan du også indskrænke din søgning til kun at omfatte tømrere i Odense.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores korte formular. Her skal du skrive dine kontaktoplysninger, så vores fagpersoner kan få fat på dig, og beskrive den opgave, du skal have udført. Herefter sender vi din forespørgsel ud i vores store netværk, så vi kan indsamle relevante tilbud til dig. I løbet af få dage modtager du tilbud fra op til tre tømrere, som er klar til at påtage sig din opgave. Det er gratis og uforpligtende, så du bestemmer selv, om du vil benytte et af de indkomne tilbud.

Alle indsendte formularer bliver tjekket manuelt af vores medarbejdere, som ligeledes kontakter dig, hvis der mangler oplysninger om dit projekt. Det gør vi, for at vores tømrere har det bedste grundlag for at udarbejde et tilbud til dig. Jo flere oplysninger, de har, og jo mere præcise de er, des bedre og grundigere tilbud, kan du få.

”Jeg har brugt Colego en del hjemme i privaten i forbindelse med renovering af mit hus. Det har været super nemt. Jeg fik 3 tilbud samme dag, fra 3 forskellige håndværkere, og valgte derefter den, jeg havde bedst korrespondance med! Det er ikke sidste gang, jeg bruger Colego til at få udført mine opgaver.” – Christian Bonde

Intet projekt er for stort eller småt til at blive sendt ind. Uanset om du skal have skiftet et enkelt vindue, eller du skal have bygget og opsat tagspær på hele din bolig, har vi masser af tømrere, der står klar til at byde på projektet. Hvis du står med et meget stort projekt, der kræver flere forskellige håndværkere, bør du overveje at indhente tilbud fra totalentreprenører på Fyn. Sådan en kan stå for det samlede projekt, så du slipper for at skulle koordinere på tværs af håndværkergrupper.

Afhængigt at dit projekt, kan det også være, at du skal gå efter en tømrer- og snedkerservice. Dette er især oplagt til projekter, hvor der er brug for mere detaljeret arbejde, for eksempel en indendørs trappe, der gerne må pyntes med fine mønstre.

Der er mange aspekter i at blive uddannet tømrer

Tømreruddannelsen er selvsagt en meget praktisk uddannelse, så de færdiguddannede tømrere har masser af erfaring, allerede når de får overrakt deres svendebrev. Undervejs i uddannelsen skal der bygges en masse, ligesom IT og matematik fylder en del i skoleperioderne, så tømrerlærlingene bliver i stand til at udregne, tegne og planlægge de forskellige projekter.

Kombinationen af det faglige og det praktiske giver en komplet tømrer, der kan varetage alle dele af en arbejdsopgave.

Hos Colego samarbejder vi kun med uddannede tømrere, der holder sig opdaterede på deres fag, og dermed altid kan yde den bedste service. Det giver dig en garanti for, at du og dit projekt er i de bedste hænder, når du indhenter tilbud på Colego.dk

Vi har også andre håndværkere på Fyn der er klar til at give jer tilbud :

Hvad koster en tømrer på Fyn?

Prisen på tømrerarbejde varierer meget. Det afhænger selvfølgelig af omfanget og typen af dit projekt, men det er også op til den enkelte tømrermester selv at fastsætte sine priser. Netop derfor kan der godt være forskel i prisen, selvom du får tilbud på den samme opgave fra flere forskellige tømrerfirmaer.

Nogle tømrere angiver en timepris på deres arbejde, men de fleste kommer med en fast projektpris, så du ved, hvad du kan forvente at skulle betale, når opgaven er fuldført. Der kan naturligvis altid opstå uforudsete problemer, der kræver ekstra materialer eller andet, men det er som udgangspunkt bedst for dig som kunde, hvis der bliver aftalt en fast projektpris.

På den måde risikerer du ikke en stor ekstraregning, hvis dele af projektet tager længere tid end først beregnet – det er til gengæld en risiko, tømreren løber, når der ikke afregnes på timebasis.

Til mindre projekter sker der dog ikke noget ved at afregne pr. time. Hvis du for eksempel skal have en ny hoveddør sat i, og du får et prisoverslag, som du er tilfreds med, før arbejdet begynder, er det sjældent, at den endelige regning ender langt fra prisen i overslaget.

Ved større projekter – for eksempel hvis du skal have lagt gulve i hele huset – kan det dog være svært at vurdere præcist, hvor lang tid det vil tage, så her er det bedre at få en pris på projektet som helhed.

Du skal dog have in mente, at det selvfølgelig koster noget, når du skal have udført et godt stykke håndværk. Ud over tiden betaler tømrermesteren også materialer, transport, værktøj, forsikringer, osv., så der er mange poster – som mange måske ikke tænker over, når de beder om priser – der skal dækkes.

Ved at bruge Colego.dk er du dog sikret nogle af markedets bedste priser, da tømrerne i vores system er i direkte konkurrence med hinanden. Det giver dig den fordel, at ingen vil risikere at komme med et for dyrt tilbud, da det som oftest medfører, at du vælger konkurrentens tilbud i stedet for.

Gode tømrere på Fyn:

PM Byggerenovering IVS

Langgade 18, st. tv., 5620 Flemløse
Mail: pmbyggerenovering@gmail.com
Tlf: 53549818

Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev
Mail: hans@tmht.dk
Tlf: 24617554

Tømrerfirmaet JM ApS

Stavadgyden 200, 5270 Odense N
Mail: kontakt@tfjm.dk
Tlf: 31347887

Nielsen Montage

Agernæsvej 49, 5450 Otterup
Mail: nielsenmontage99@gmail.com
Tlf: 28515217

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.