Få tilbud fra op til tre tømrere i København på få dage. Gratis og uforpligtende

Det har aldrig været nemmere at indhente tilbud fra tømrere

Start gratis her  

Det kan være noget af en jungle at skulle finde rundt i de mange muligheder, hvis du skal have fat i en god tømrer i København. Det er svært at vide, hvem der er bedst, hvem der har den bedste pris, osv. Vi giver dig herunder et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter en tømrermester i København. Vi hjælper dig også med at indhente op til tilbud, så du nemt kan finde den bedste tømrer til dit projekt.

Gode råd til at finde den helt rigtige tømrer

Der findes mange både små og store tømrerfirmaer i København, og det kan være noget af en mundfuld at skulle sortere i de mange muligheder. Har du svært ved at overskue, hvad du skal lægge vægt på, når du skal finde den helt rigtige tømrer til dit byggeprojekt, har vi her samlet tre gode råd, du kan starte med at tage udgangspunkt i:

1. Find en tømrer med Byg Garanti

Byg Garanti er en sikkerhed for dig som forbruger, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med dit byggeprojekt. Vælger du en tømrer med Byg Garanti, kan du få dækket fejl og mangler op til 150.000 kroner inklusive moms. Desuden dækker garantien synlige fejl og mangler i tre år samt skjulte fejl og mangler i 10 år.

2. Tjek tømreren før du beslutter dig

Selvom prisen ofte spiller en stor rolle hos mange, er det vigtigt også at undersøge andre ting. Det giver for eksempel god mening at tjekke andre kunders anmeldelser af en bestemt tømrer: møder håndværkerne til tiden, bliver opgaven udført inden for den aftalte tidsramme, og bruges der ordentlige materialer? Der er mange parametre, der kan spille ind, når du skal have udført et stykke tømrerarbejde.

Pris hænger som regel sammen med kvalitet, så hvis du finder en rigtig billig tømrer i København, der giver et tilbud, der næsten er for godt til at være sandt, er det nok fordi, det er det. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så hvis du vil have ro i maven, mens projektet står på, og et godt resultat i sidste ende, kan det ofte godt betale sig at betale lidt mere.

3. Mærk efter

Det kan lyde banalt, men det kan have stor betydning for processen. Hvis du står over for et stort byggeprojekt, er det vigtigt, at du vælger en tømrer, du føler dig tryg ved. Det hænger lidt sammen med ovenstående punkt om andre folks anmeldelser, men det handler også om det indtryk, du får, når du møder tømreren første gang.

Hvis du føler dig usikker på, om du skal lægge projektet i hænderne på en bestemt tømrer, er det nok bedst at du finder en anden, så du ikke skal ligge søvnløs gennem hele processen.

Spar besværet – lad Colego.dk indhente tilbud

Hos Colego arbejder vi hver dag for, at det skal være nemt og ligetil at finde frem til den bedste tømrer i København. Vi samarbejder med en række kompetente tømrere i Københavnsområdet, herunder blandt andet i Valby og Lyngby samt på Amager, Østerbro og Frederiksberg. Du kan også læse mere om tømrere i andre storbyer her.

Alle tømrere i vores system lever op til vores kvalitetskrav, så du er sikret solidt tømrerhåndværk til konkurrencedygtige priser.

”Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.” – Paw Albin Løvendahl

Du skal blot udfylde vores formular, så klarer vi resten af researchen for dig. Vi sender opgaven ud til vores tømrere og sender herefter op til tre tilbud til dig. Efterfølgende er det op til dig at vælge, hvilken tømrerforretning du helst vil have til at udføre dit projekt.

Det er gratis og uforpligtende at benytte vores service, men vi må advare dig: langt de fleste, der bruger Colego.dk, ender med at finde et godt tilbud og sætte gang i deres byggeprojekt.

Hvad koster en tømrer i København?

Det er umuligt at give en præcis pris på, hvad en tømrer i København koster. En god tommelfingerregel er at regne med en timeløn på mindst 400,- kroner eksklusive moms, men det varierer meget fra virksomhed til virksomhed.

Det er desuden sjældent, at vi i Danmark betaler et tømrerfirma en timepris for deres arbejde. Ofte giver tømreren et tilbud på den samlede pris for dit projekt, så du ved, hvad du ender med at skulle betale. Det medfører en risiko for tømreren, hvis projektet kommer til at tage længere tid end forventet, men til gengæld er du som kunde sikret ret godt mod uforudsete ekstraregninger.

En fast projektpris er altså at foretrække – naturligvis afhængigt at dit projekt. Hvis du blot har et lille byggeprojekt, du skal have lavet, kan en timepris være fin, men så snart projektet bliver mere omfattende, kan det vare rart med en fast projektpris, så du ikke bliver overrasket, når opgaven er afsluttet.

Tømrerfaget er bredt og kan klare det meste

En tømrer kan klare en lang række forskellige opgaver, så uanset om du skal have varmeisoleret din tilbygning, have udskiftet vinduer og døre eller have lagt nyt gulv, er der masser af tømrere i København og omegn, der står klar til at udføre opgaven.

Hvis du skal have nyt køkken, er det også en tømrer, du skal have fat på til denne opgave. Du kan få tømreren til at afmontere det gamle køkken, eller du kan gøre det selv, alt efter hvad du foretrækker. Dette er et af de steder, hvor du kan spare penge på tømrerregningen, hvis budgettet er presset, eller du bare gerne selv vil rive det gamle køkken ned.

Det gælder også for bortskaffelsen af de gamle materialer. Det koster ikke meget mere end din tid, hvis du gør det selv, men tømreren kan også gøre det for dig, så du slipper for besværet. Igen er det helt op til dig at vælge den løsning, du foretrækker.

Er du i gang med en større renovering af huset, har du måske også brug for hjælp til andre opgaver, end dem tømreren kan klare. Måske skal du bruge en elektriker i København til installationerne i hjemmet.

Du kan også indhente tilbud på eksempelvis en tagdækker eller en facade- og tagvasker, hvis det ikke kun er indvendigt, huset skal have en makeover.

Gode tømrere der udfører arbejde i København:

ALLERØD TØMRERFORRETNING ApS

Kongevejen 78, 3450 Allerød
Mail: jansipo@gmail.com
Tlf: 40164100

Rosbjørn Tømrer & Snedker v/ Martin Rosbjørn Jensen

Grunderupvej 6, 4683 Rønnede
Mail: hd2ros@gmail.com
Tlf: 21838127

Dickow’s Tømrer Og Have Service

Lønspjæld 7, 4320 Lejre
Mail: perj04@gmail.com
Tlf: 61794593

AB RENOVERING v/ Adam Baniak

Lyngbyvej 44, 1.tv, 2100 København Ø
Mail: abrenovering@gmail.com
Tlf: 81740203

Procon VVS ApS

Ved Amargerbanen 13, 2300 København S
Mail: mail@proconvvs.dk
Tlf: 70707974

Hent endnu flere tilbud i København:

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.