Få tilbud fra op til tre tømrere i Odense på få dage. Gratis og uforpligtende

Det har aldrig været nemmere at indhente tilbud fra tømrere

Start gratis her  

Står du overfor et større eller mindre byggeprojekt, hvor der skal udføres tømrerarbejde, står Colego klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige tømrer i Odense.

Det eneste, vi skal bruge fra dig, er en beskrivelse af dit projekt. Herefter kan du bare læne dig tilbage og vente på besked fra os. I løbet af få dage sender vi dig tilbud fra op til tre forskellige tømrere i Odense, som er klar til at udføre din opgave.

Du sparer altså masser af tid og energi, da vi indskænker feltet af tømrere, så du ikke skal trawle dig igennem alle tømrervirksomheder i dit område.

”Skulle have skiftet vinduer i mit hus, og fik derfor tre tilbud af Colego. Super nemt, hurtigt og rigtig god kundeservice. Kan anbefales!” – Judith Mogensen

Odense bugner af tømrermestre, der alle gerne vil stå for udførelsen af dit byggeprojekt. De fleste kan ret nemt finde frem til nogle forskellige tømrere i Odense ved en simpel internetsøgning, og søgningen kan også indskrænkes til eksempelvis Odense N, Odense C eller Odense SØ.

Det er dog langt fra tilstrækkeligt, så hvis du vil være sikker på at finde frem til en god tømrer, der leverer et godt stykke arbejde og tilbyder en fair pris, er Colego.dk lige noget for dig.

Vi samarbejder kun med professionelle tømrermestre i Odense, så du er sikret godt håndværk, god service og professionel betjening fra start til slut. Tømrerne sender tilbuddene i direkte konkurrence med hinanden, hvilket betyder, at du ofte får en rigtig god pris, når du indhenter priser via Colego.

Hvad laver en tømrer?

Tømrerfaget er meget bredt, og det er nærmest umuligt at lave en udtømmende liste over de mange opgaver, en tømrer kan varetage. Derfor har vi valgt nogle stykker ud, som forhåbentligt kan give dig en idé om alsidigheden i tømrerfaget – og dermed også hvor mange af dine opgaver, der kan udføres af et tømrerfirma.

Nye vinduer og døre

Hvis dørene og/eller vinduerne i din bolig skal skiftes ud, er det en tømrer, du skal have fat i. Det er vigtigt, at døre og vinduer bliver monteret helt korrekt, så de bliver siddende, hvor de skal, og der er sluttet helt tæt omkring dem, så det ikke trækker ind.

Størstedelen af tømrerne i Odense har stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer, og det hører til blandt de tømreropgaver, der bliver udført flest af i Odense.

Opsætning af trapper

Er kældertrappen ved at være rådnet væk, eller trænger trappen op til førstesalen til en overhaling, er det igen tømreren, du skal have fat i. Det kræver stor viden at bygge en trappe, så den både er behagelig at gå på, passer til rummet og er pæn at se på.

Nogle tømrere i Odense har specialiseret sig i særlige teknikker, så du kan få en helt speciel trappe med særlige udskæringer eller former, hvis det for eksempel er en indendørstrappe, der tydeligt ses i dagligdagen, og som derfor godt må være lidt ekstravagant at se på.

Du kan naturligvis også få hjælp til en diskret trappestige, som kan gemmes væk bag lemmen op til loftet, eller hvad du ellers har brug for.

Kort sagt kan du finde en tømrer i Odense, der kan varetage de fleste opgaver. Vi har også mange andre håndværkere i Odense, skulle du have behov for det :

Tømrerfirmaer til store og små projekter

Uanset om du står over for et stort eller lille byggeprojekt, er der masser af kompetente tømrere i Odense, der står klar til at påtage sig opgaven.

Der kan være fordele og ulemper ved både små og store tømrervirksomheder, men i bund og grund handler det om at finde den, du har den bedste følelse med. Et stort tømrerfirma køber ofte stort ind i materialer og kan derfor sælge dem billigere til dig end de mindre kan. Til gengæld har en tømrermester med et lille firma ofte mere tid til den enkelte kunde, og det kan virke mere personligt, hvilket for nogle er et stort plus.

Hvis det drejer sig om en større renovering af dit hus, kan det være en god idé at alliere dig med en totalentreprenør, som kan stå for det samlede projekt. Totalentreprenøren holder overblik over alle processerne og sørger for at finde de rigtige håndværkere til de forskellige opgaver, så der hele tiden bliver koordineret på tværs af de forskellige håndværkergrupper.

Gode tømrere i Odense:

Roed Byg

Blæsenborg 6, 5000 Odense C
Mail: c14@outlook.dk
Tlf: 28259875

AB tømrer & tag

Egeparken 164, 1. th., 5240 Odense NØ
Mail: kontakt@abtt.dk
Tlf: 53787010

Tømrerfirmaet JM ApS

Stavadgyden 200, 5270 Odense N
Mail: kontakt@tfjm.dk
Tlf: 31347887

Tømrerservice Fyn

Grønnegyden 48, 5270 Odense N
Mail: toemrerservicefyn@gmail.com
Tlf: 22635480

MC Tømrerfirma

Nyborgvej 189, 1. tv., 5220 Odense SØ
Mail: kontakt@mctoemrerfirma.dk
Tlf: 53322894

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.