Tilbud på totalentreprise i Esbjerg

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle totalentreprenører i Esbjerg

Start gratis her  

Hvis du står over for et større renoverings- eller byggeprojekt, men kan ikke overskue hele processen selv, kan Colego hjælpe dig med at få kontakt til en dygtig totalentreprenør i Esbjerg. En totalentreprenør er den største hjælp, du kan få, når det gælder store projekter.

Med totalentreprise får du nemlig din helt egen ekspert og koordinator til at varetage alle aspekter af projektet som for eksempel økonomi, jura, materialebestilling, tidsplaner, håndværkere, osv. Du (bygherren) afgiver på denne måde størstedelen af ansvaret – til gengæld kan du slappe af og overlade beslutningerne til en, der har helt styr på sit fag. Det er de færreste privatpersoner, der har den fornødne viden om samtlige aspekter i renoverings- og byggeprojekter. Derfor er det helt forståeligt og ofte nødvendigt at hyre en totalentreprenør.

Colego: Din genvej til totalentreprise i Esbjerg

Det næste spørgsmål er så, hvor du finder den rigtige totalentreprenør. Det er vigtigt, at du vælger at samarbejde med en, der er både dygtig og troværdig, da det er et utroligt stort ansvar, du giver vedkommende.

Vi samarbejder kun med kompetente og pålidelige entreprenører, og vi holder hele tiden øje med kundetilfredsheden, så du er sikret den bedste service gennem os.

“Prøvede for første gang sådan en service og er blevet positivt overrasket. De gode håndværkere findes derude, og via jer fandt jeg den rette til opgaven på tre dage.” – Thomas Fogh Thomsen

For at få hjælp til at finde den rigtige totalentreprenør, skal du blot udfylde og indsende formularen her fra siden. I formularen beskriver du dit bygge- eller renoveringsprojekt så grundigt som muligt. Herefter kan du lægge det fra dig, mens vi sender din opgave ud til vores totalentreprenører i området. De forskellige totalentreprenører vil derefter hver især byde ind på din opgave, hvorefter du modtager op til tre tilbud. Det er vigtigt, at du beskriver dit projekt med så mange detaljer som muligt, så totalentreprenørerne har de bedste forudsætninger for at forstå din opgave og give retvisende tilbud.

Det er gratis og uforpligtende for dig at indsende formularen og modtage tilbud.

Hvad koster totalentreprise i Esbjerg?

Prisen kommer helt an på omfanget af dit projekt, og derfor er det umuligt at sige på forhånd. Totalentreprenørerne kommer med et foreløbigt tilbud, når de har læst din beskrivelse af projektet, men det kan godt være, at prisen ændrer sig, når de først har været ude at besøge dig. Ved et indledende besøg – stadig uforpligtende – kan I drøfte nærmere om dine planer og se området an sammen. Det er til fordel for både dig og entreprenøren, at I aftaler at mødes, inden arbejdet går i gang, så I begge kan få en realistisk idé om omfang, pris, mv.

Totalentreprise – hvad går det helt præcist ud på?

Totalentreprise er den entrepriseform, hvor du får mest hjælp. Det er nemmest at forklare, hvis man stiller totalentreprise op over for de to andre entrepriseformer: fagentreprise og hovedentreprise.

Fagentreprise er en entreprisemodel, du kan vælge, hvis du blot har brug for én type håndværker eller ganske få. En fagentreprenør er en, der er specialiseret i sit fag – for eksempel en tømrer eller en murer. Til mindre projekter kan du med fordel vælge at hyre en fagentreprenør frem for en totalentreprenør. Ved fagentreprise beholder du nemlig selv ansvaret og kontakten til håndværkerne, og det kan for det meste ikke betale sig at få en totalentreprenør til at koordinere mellem håndværkerne, hvis du kun benytter dig af et enkelt firma. I dette tilfælde samarbejder vi også med en bred palet af forskellige håndværkerfirmaer i dit område. For eksempel arbejder vi sammen med tømrere, murere og malere – og du kan naturligvis modtage tilbud fra enkelte håndværkere på helt den samme måde som totalentreprenører. Vi har ligeledes de mindre udbredte fagområder på vores platform, så du kan få hjælp til eksempelvis snerydning og træfældning i Jylland.

Ved hovedentreprise overtager en hovedentreprenør en stor del af ansvaret for blandt andet koordineringen med forskellige håndværkergrupper. Er dit projekt større, kan du derfor med fordel hyre en hovedentreprenør. Du har dog stadig selv noget af ansvaret – for eksempel for hvilke materialer, der skal bruges.

Ved totalentreprise tager en totalentreprenør endnu mere ansvar end en hovedentreprenør. Totalentreprise er, som navnet hentyder, en totalløsning. Du uddelegerer således alt ansvaret til totalentreprenøren, ligesom du overlader koordineringen og det store overblik over alle processerne. Totalentreprise anbefales derfor til større projekter som for eksempel helrenoveringer, tilbygninger og nybyggeri.

Totalentreprenører har for eksempel professionelle bygningskonstruktører, ingeniører og arkitekter med på holdet, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvilke typer fagfolk dit projekt har brug for, ligesom du ikke behøver kontakte flere forskellige firmaer. Kontakten til underentreprenører står totalentreprenøren nemlig for, ligesom de står for bestilling af materialer mv.

Sikkerhed, forsikring og rådgivning

Du afgiver altså rigtig meget ansvar til en totalentreprenør, hvilket kan være en kæmpestor lettelse, men måske også en smule angstprovokerende, hvis du er vant til at være tovholder. Det er vigtigt, at du føler, du kan stole 100 % på din totalentreprenør, og her vil vi igen fremhæve, at vi kun arbejder sammen med dygtige og pålidelige fagfolk.

Vi anbefaler altid – også selvom du arbejder sammen med den mest troværdige entreprenør – at kontakte en professionel tilsynsførende. En sådan tilsynsførende vil rådgive dig og optræde som uvildig tredjepart. For eksempel foretager en tilsynsførende en fotografisk og skriftlig rapportering, så du opdager, hvis der er noget, der ikke bliver lavet ordentligt. Det er altid fornuftigt at have en tredjepart med på sidelinjen, uanset hvor lille eller stort dit projekt er, og uanset hvor meget du stoler på din entreprenør.

Siden 2008 har det desuden været obligatorisk for entreprenører at tegne det, der hedder en byggeskadeforsikring. En sådan forsikring er til for at beskytte dig mod eksempelvis utætte tage og byggeskader.

Få hjælp af en dygtig totalentreprenør i Esbjerg

BFK TRÆLØSNINGER

Sletten 47, 6800 Varde

Mail: kontakt@bfktrae.dk

Tlf: 61708697

Kd Byg v/ Kristian Dam

Havkrogen 1, 6064 Jordrup

Mail: kdambyg@gmail.com

Tlf: 22176231

Murer Jan Hansen v/ Jan Jørgen Hansen

Vibes Allé 8, 7200 Grindsted

Mail: jjh55@live.dk

Tlf: 40763874

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.