Tilbud på totalentreprise på Fyn

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle totalentreprenører på Fyn

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Står du over for et større bygge- eller renoveringsprojekt, kan du få stor glæde af totalentreprise. Med totalentreprise får du mest mulig hjælp til at overskue hele dit projekt, ligesom du får hjælp til alle de komplicerede beslutninger om materialevalg, økonomi, tidsplan, jura, underentreprenører, osv. Læs mere om hvor vi har totalentreprenøre i Danmark her.

Leder du efter en totalentreprenør på Fyn, kan Colego hjælpe dig godt i gang. Vi samarbejder nemlig med en lang række dygtige totalentreprenører på hele Fyn, og vi kan derfor sætte dig i kontakt med dem, der passer bedst til netop dit projekt. Bor du i Odense, arbejder vi også specifikt sammen med totalentreprenører i Odense – men vi dækker som sagt hele Fyn. Her er de andre fagfolk på Fyn vi arbejder med :

Fyns bedste totalentreprenører – find dem gennem Colego

Alle de totalentreprenører, vi arbejder sammen med, lever op til vores høje krav til både faglighed og kundetilfredshed. Vi holder nemlig skarpt øje med kunders feedback ved alle vores samarbejdspartnere, så du altid er sikret de mest kompetente og pålidelige fagfolk, når du indhenter tilbud gennem os.

For at få hjælp til at finde den totalentreprenør, der bedst kan varetage dit projekt, skal du blot udfylde den formular, du finder her på siden. I formularen skal du beskrive dit projekt så specifikt som muligt og inkludere, hvor på Fyn dit projekt skal finde sted. Når du har gjort dette, overlader du den indledende kontakt og grovsorteringen til os – og så lægger vi din opgave ud til samtlige totalentreprenører på Fyn.

”Inden for 24 timer fik jeg tre forskellige tilbud. Jeg valgte et af dem, og de kom og udførte opgaven. Alt foregik hurtigt og med god information fra både Colego.dk og tilbudsgiveren.” – Kristina

I løbet af få dage modtager du op til tre tilbud fra totalentreprenører. Det er gratis og uforpligtende at indsende formularen og modtage tilbuddene. Du har derfor ikke noget at miste, og ovenikøbet sparer du tid og besvær ved at lade os stå for den indledende kontakt, så du ikke gang på gang skal forklare nye entreprenører om dit projekt.

Hvad koster totalentreprise på Fyn?

Prisen for totalentreprise er faktisk umulig at sige noget om på forhånd, fordi der indgår så mange forskellige håndværkere og processer i større projekter. For at gøre det hele så realistisk som muligt fra start, er det vigtigt, at du beskriver dit projekt så detaljeret som muligt i formularen. Alligevel kræver det dog som regel, at totalentreprenøren og du holder et indledende møde, hvor I taler nærmere om projektet, forventninger, deadlines, osv. Et indledende møde er til stor gavn for jer begge, og entreprenøren vil ofte også gerne ud at se på din grund, inden vedkommende giver et prisoverslag.

Du kan selvfølgelig også få hjælp af en totalentreprenør til din erhvervsbygning. Hvis du for eksempel skal have renoveret din firmabygning, skriver du det blot i formularen. Det fungerer på helt samme måde med et indledende møde, uanset hvilken type bygning og grund det drejer sig om.

Totalentreprise: den største hjælp og forsikring

Totalentreprise er den største hjælp, du kan få, når du står over for et bygge- eller renoveringsprojekt. En totalentreprenør overtager nemlig hele ansvaret for projektet – lige fra materialebestilling, økonomi og jura til koordinering mellem de forskellige håndværkere. For eksempel har en totalentreprenør professionelle arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører tilknyttet, og du behøver således ikke bekymre dig om, hvilke fagfolk der helt præcist er brug for.

Derudover har det siden 2008 været obligatorisk for entreprenører i Danmark at tegne en byggeskadeforsikring. En sådan forsikring er til for at beskytte forbrugeren, og med en byggeskadeforsikring er du blandt andet forsikret mod byggeskader og utætte tage.

Gode råd til bygge- og renoveringsprojekter

Et godt råd er, at du bør starte med at overveje, om du egentlig har brug for en totalentreprenør til dit projekt. Som sagt er totalentreprise en fordel (og ofte en nødvendighed) til store projekter. Men hvis dit projekt er knap så omfattende, har du måske ikke brug for en totalentreprenør. Hvis du blot skal have malet dit hjem og installeret nye stikkontakter, kan du i mange tilfælde selv stå for overblikket og ansvaret for projektet. En totalentreprenør er derfor primært at foretrække, hvis dit projekt er stort.

En anden meget brugt entrepriseform er fagentreprise. Ved fagentreprise overlader du ikke ansvaret til en entreprenør – i stedet hyrer du selv de fagfolk, der er nødvendige, mens du selv står for projektets økonomi, tidsplan, osv. Hvis du for eksempel blot skal hyre et tømrerfirma, giver det således ikke mening at få en totalentreprenør til at koordinere projektet for dig, da du selv kan koordinere direkte med tømrerfirmaet.

Et andet råd er at have en uvildig rådgiver eller tilsynsførende med på sidelinjen – uanset hvilken form for entreprise, du vælger. Denne tredjepart vil således foretage en fotografisk og skriftlig rapportering, hvormed vedkommende vil opdage og give besked, hvis der – mod forventning – skulle være noget, der ikke bliver lavet ordentligt.

Igen vil vi dog understrege, at vi kun arbejder sammen med dygtige og pålidelige entreprenører, som ligeledes udelukkende har kompetente fagfolk i deres kartotek, så du er sikker på et professionelt udført stykke håndværk.

Colego: Fagfolk til alle projekter

Vi samarbejder også med en lang tække individuelle håndværkerfirmaer såsom tømrere, malere, elektrikere og murere. Hvis dit projekt angår udendørsarealer, arbejder vi også sammen med både anlægsgartnere og træfældning på Fyn. Listen er derfor lang, og du kan danne dig et overblik over alle vores samarbejdspartnere i bunden af siden.

Få fat i en totalentreprenør på Fyn:

Tømrerfirmaet JM Aps

Stavadgyden 200, 5270 Odense N

Mail: kontakt@tfjm.dk

Tlf: 31347887

Nielsen Montage

Agernæsvej 49, 5450 Otterup

Mail: nielsenmontage99@gmail.com

Tlf: 28515217

PM Byggerenovering IVS

Langgade 18, st. tv., 5620 Flemløse

Mail: pmbyggerenovering@gmail.com

Tlf: 53549818

Roed Byg

Blæsenborg 6, 5000 Odense C

Mail: c14@outlook.dk

Tlf: 28259875

Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Mail: hans@tmht.dk

Tlf: 24617554