Tilbud på totalentreprise på Sjælland

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra professionelle totalentreprenører på Sjælland

Start gratis her  

Totalentreprise på Sjælland

Står du over for et større renoverings- eller byggeprojekt, hvor du har brug for flere forskellige håndværkere? I så fald kan det være en fordel for dig at samarbejde med en totalentreprenør. En totalentreprenør kan nemlig koordinere og holde styr på alle de forskellige håndværkere samt den økonomiske og juridiske del af projektet.

”Nemt at anvende. Fik hurtigt tre tilbud. Tilfreds med arbejdets udførelse og pris.” – Peter Jessen

Gennem Colego kan du finde den helt rigtige totalentreprenør på Sjælland, der kan varetage dit projekt. Kontakt os via formularen, så sætter vi dig i kontakt med totalentreprenører, hvad end du skal bruge en på Syd-, Øst-, Vest- eller Nordsjælland.

Totalentreprise på Sjælland – få op til tre gratis og uforpligtende tilbud

Når du har udfyldt formularen med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af dit projekt, sender vi din opgave ud til vores totalentreprenører i området. Herefter byder de forskellige virksomheder ind på din opgave, hvorefter du modtager op til tre tilbud.

Det er derfor vigtigt, at du er så grundig i din beskrivelse af dit projekt som muligt, så totalentreprenørerne kan få en præcis idé om, hvad du skal have lavet, og hvor mange og hvilken type håndværkere, de skal hyre til det.

Når du har modtaget kontaktoplysningerne på de udvalgte totalentreprenører, kan du vælge den, du helst vil arbejde sammen med. Det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende at indsende formularen og modtage tilbud fra os – du opnår således kun fordele ved at starte dit projekt hos os. På den måde behøver du nemlig ikke forholde dig til alle Sjællands totalentrepriser, men kan nøjes med at koncentrere dig om de mest relevante.

De totalentreprenører, vi arbejder sammen med, varetager både private og erhvervsmæssige projekter. Du kan derfor benytte dig af vores service, uanset om du skal have bygget din drømmebolig, renoveret dit sommerhus eller have udvidet din firmabygning. Beskriv blot dit projekt i formularen, så klarer vi resten af den indledende kontakt.

Totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise – hvad skal du vælge?

Som det første skal du overveje, om du har brug for totalentreprise, eller om du kan ”nøjes” med en anden entrepriseform. De tre entrepriseformer (total-, hoved- og fagentreprise) er kort fortalt en måde at kategorisere de forskellige ansvarsområder. Der er fordele og ulemper ved alle tre entrepriseformer, og de egner sig bedst til hver deres type projekt alt efter projektets omfang.

Med totalentreprise vil totalentreprenøren som sagt have ansvaret for alle de forskellige håndværkere og desuden stå for alt koordinering, leverance, jura, økonomi, osv. Totalentreprise egner sig derfor godt til store projekter som for eksempel helrenovering, tilbygning eller nybyggeri. Det er især en fordel at hyre en totalentreprenør til at have det kølige overblik og ansvar, hvis din egen viden om byggeteknik, jura, økonomi, osv. er begrænset. En totalentreprenør sparer dig også for en masse tid og bekymringer, da der ofte er enormt mange aspekter at holde styr på ved et større byggeprojekt. Med totalentreprise kan du nøjes med at underskrive én kontrakt og holde kontakt til én person, som overtager alle opgaverne derfra.

Med hovedentreprise har hovedentreprenøren ligeledes rigtig meget ansvar for eksempel i forbindelse med koordinering af de forskellige håndværkere (underentreprenører), økonomi og tidsplan. Dog er det dig (bygherren), der skal stå for alt godkendelse, og på den måde får du mere ansvar med hovedentreprise, end du gør med totalentreprise.

Fagentreprise er til gengæld den entrepriseform, hvor mest ansvar hviler på dig. Her skal du selv hyre de forskellige håndværkere, koordinere, holde styr på økonomi, osv. Hvis du står over for et stort projekt, kan det derfor være en overvældende opgave, men er dit projekt mindre, kan det være en fordel at vælge fagentreprise. Skal du for eksempel kun bruge et tømrerfirma og ikke andet, giver det ikke mening at hyre en total- eller hovedentreprenør.

Vi samarbejder også med en bred vifte af specifikke fagpartnere som tømrere, murere, malere og elektrikere, som du kan læse mere om nederst på siden. Angår dit projekt udendørsarealer, samarbejder vi blandt andet også med en lang række anlægsgartnere på Sjælland. En anlægsgartner kan for eksempel hjælpe dig med at renovere din have, lægge fliser i indkørslen, etablere smukke bede og bygge en ny terrasse. Se andre fagfolk vi arbejder med på Sjælland her :

Om du bør vælge en total-, hoved- eller fagentreprise kommer derfor an på omfanget af dit projekt. Derudover er det vigtigt, at du er realistisk omkring din tid og ikke mindst din viden om byggeprojekter, da man selvfølgelig også skal huske på, at ansvar kræver både tid og viden. Her kan en totalentreprenør være en utrolig kærkommen hjælp.

Hvad en prisen for totalentreprise på Sjælland?

Det er svært at sige, hvor meget det kommer til at koste at hyre en totalentreprenør. Kort fortalt er der simpelthen så mange faktorer at tage højde for, at vi ikke kan give en standardpris. Hvor mange og hvilke slags håndværkere er der behov for? Hvor meget og hvilket materiale skal de forskellige håndværkere bruge? Hvor lang tid tager projektet? Disse spørgsmål vil totalentreprenøren finde svarene på, men først efter at have talt grundigt med dig om dit projekt og dine forventninger.

Du skal derfor regne med at få besøg af totalentreprenøren, før du kan få et realistisk prisoverslag. Som udgangspunkt kan du få tilbuddene fra os med prisoverslag fra de forskellige totalentreprenører, men disse prisoverslag er meget foreløbige. Et personligt møde forud for arbejdet vil derfor være en stor fordel for jer begge, da det giver entreprenøren det bedste overblik og dermed dig den mest realistiske pris.

Læs mere om totalentreprise her.

Udvalgte totalentrepriser på Sjælland:

MBH-ENTREPRISE

Bråbyvej 61, 4690 Faxe
Mail: michaelbohansen@live.dk
Tlf: 30349399

q-byg

Eskilstrupvej 49, 4500 Nykøbing Sj
Mail: kontakt@q-byg.dk
Tlf: 28144781

TYSTRYP GRUPPEN ApS

Tuelsborgvej 11, st. tv., 4180 Sorø
Mail: tystrup@hotmail.com
Tlf: 42730939

KVK Byg og Anlæg ApS

Mistebjergvej 6, 4200 Slagelse
Mail: kvkbyg@outlook.dk
Tlf: 40830877

MSL Byg

Kattingevej 25, 4000 Roskilde
Mail: morten@mslbyg.dk
Tlf: 22461519

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.