Tilbud på vinduespudsning af professionelle i Odense

Få op til 3 uforpligtende tilbud på vinduespolering til både private og erhverv

Start gratis her  

Odense har et stort udvalg af vinduespudsere, og det kan være en overvældende opgave at skulle finde den helt rigtige. Colego kommer dig heldigvis til undsætning. Hos os får du op til tre uforpligtende tilbud fra vinduespudsere, som kan varetage dine opgaver. Derefter kan du blot vælge mellem dem, så du slipper for at bruge tid på at finde frem til en masse forskellige firmaer og at holde styr på kontakten med dem. Du udfylder blot vores formular og bliver efterfølgende kontaktet af op til tre vinduespudsere, som vil afgive tilbud på din opgave.

Colegos service fungerer på den simple måde, at du indsender dine behov til vinduespudsning via vores onlineformular, og i løbet af kort tid bliver du kontaktet af vinduespudsere i dit område, der vil tage sig af din opgave. Vi sender altså din opgavebeskrivelse rundt til vores lokale fagpartnere, hvorefter de hver især byder ind på opgaven med deres bedste priser.

”Nemt at anvende. Fik hurtigt 3 tilbud. Tilfreds med arbejdets udførelse og pris.” – Peter Jessen, Odense SV

Ved at bruge Colego får du derfor også mulighed for at finde en billig vinduespudser i Odense, fordi det altid er til kundens økonomiske fordel, når de forskellige fagpartnere byder ind på opgaver i direkte konkurrence mod hinanden.

Det er gratis og uforpligtende at modtage op til tre tilbud, så det kan godt betale sig! Læs mere om vinduspudsning her.

Du skal egentligt blot beskrive din opgave så detaljeret som muligt i formularen samt indtaste dine kontaktoplysninger. Derefter kan du læne dig tilbage, lade Colego tage sig af grovsorteringen og derefter vælge dén vinduespudser, der passer dig allerbedst.

Hvad koster en vinduespudser i Odense?

Som nævnt får du altid tilbudt yderst konkurrencedygtige priser af vores vinduespudsere, fordi de byder ind på din opgave i direkte konkurrence med hinanden. Det er klart, at vinduespudserne gerne vil have flere opgaver, og derfor har de stor interesse i at tilbyde dig deres bedste pris. Du kan altid se prisen på de forskellige tilbud over for hinanden, så du kan vælge den vinduespudser, der er billigst, hvis det er den afgørende faktor for dit valg.

Vi kan dog ikke sige på forhånd, hvad vinduespudsere i Odense tager af priser, da det kommer helt an på selve opgaven. Der er forskel på, om du skal have pudset vinduer på din lejlighed i Odense C, din store villa i Odense M eller din kontorbygning i Odense SØ. Prisen kommer også an på, om dine vinduer sidder i stueetage eller på femte sal – og om der er tale om få store eller mange små. Som udgangspunkt tager vinduespudsere en højere pris for mange små vinduer i højderne, da de kræver mere udstyr såvel som tid.

Hvis din bygning har specielle ruder, der gør dem svære at komme til, kan prisen også stige. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd skriver disse detaljer i formularen til os, så vinduespudserne fra start kan tilbyde dig en realistisk pris, så I ikke begge bliver overraskede, når vinduespudseren kommer ud til dig.

En del af vores fagpartnere foretrækker at kontakte dig pr. telefon, så I kan tale om opgaven, før der afgives et tilbud. Det sikrer, at I er helt på bølgelængde og har samme forståelse for opgavens type og omfang.

Indhent tilbud for andre services i Odense

Vinduespudsning til private og firmaer

Vinduespudsere i Odense kommer gerne ud til dig både privat og i erhvervssammenhænge. Du kan derfor benytte dig af vores service og indhente op til tre tilbud, uanset om du skal have poleret vinduerne på din egen bolig eller din firmabygning.

Der er gode fordele at hente i begge tilfælde.  Virksomheder har ofte en vinduespudser tilknyttet, da der sjældent er andre til at varetage opgaven – og hvis det er en større bygning med flere etager, kan det være besværligt, men også farligt selv at skulle pudse de udvendige vinduer.

I forhold til private boliger kan det også være besværligt og farligt selv at pudse sine vinduer, hvis vinduerne sidder højt oppe. Derudover er tid en vigtig faktor for de fleste, og med en vinduespudser kan du spare dig selv for en masse tid, når du kan passe din hverdag og lave andre aktiviteter, mens vinduespudseren ordner dine ruder. Det er faktisk normen, at vinduespudsere kommer forbi i dagtimerne, når de fleste ikke er hjemme. Du opdager altså ikke engang, at vedkommende har været der – ud over at du selvfølgelig bagefter kan se det på dine pæne og blanke vinduer! Tidspunktet skyldes selvfølgelig, at vinduespudsere som udgangspunkt har en almindelig 8.00-16.00-lignende arbejdsdag, men du aftaler selv med din vinduespudser, hvad tid vedkommende skal komme.

Opret din opgave og få op til tre tilbud

Start gratis her  

Rengøring, vinduespudsning og meget mere

Du kan også bestille vinduespudsning sammen med andre services hos Colego.

Du har måske allerede en fast aftale med et rengøringsfirma på Fyn. De fleste kontorbygninger får ugentligt besøg af et rengøringsfirma til at støvsuge, skrubbe overflader og gøre toiletter rene. Men det er sjældent, at rengøringsfirmaer også varetager vinduespudsning – og slet ikke de udvendige vinduer.

En vinduespudser har også noget andet udstyr med til sine opgaver, end rengøringspersonalet har. Et eksempel på et nyttigt vinduespudserudstyr, som alle vores vinduespudsere i Odense medbringer, er et rensningsanlæg til vand. Et sådan rensningsanlæg er nødvendigt til polering af vinduer, også selvom vandet i hanen er rent. Det skyldes, at almindeligt vand fra hanen indeholder kalk og jern – og det kan give grumsede og grimme striber på vinduerne. Med det korrekte udstyr og værktøj sikrer vores vinduespudsere altid et pænt og professionelt resultat.

Det er altså en god ide at få booket en vinduespudser, også selvom du allerede har en rengøringsaftale.

En vinduespudser kan dog også varetage visse rengøringsopgaver, så længe opgaverne hører til vinduerne. For eksempel kan en vinduespudser også stå for afvask, afrensning og den dybere rengøring af vindueskarme.

Professionel vinduespudsning i Odense

Kunst

Bøgeparken 124, 5240 Odense Ø

Mail: odense76@hotmail.com

Tlf: 60720456

Pinlig-Rent

Sophie Amalie Vej 33, 5700 Svendborg

Mail: pinligrent@gmail.com

Tlf: 42778770

Vejen Flytteforretning v/ Jeanette Larsen Weylandt

Jacob Gades Allé 10, 6600 Vejen

Mail: vejen-flytteforretning@hotmail.com

Tlf: 27848093

N. Buch’s Vinduespolering v/ Nicolaj Buch

Brændeskovvej 29, 5700 Svendborg

Mail: nicolajbuch@gmail.com

Tlf: 40954542

Quist Vinduespolering

Grønnevangen 17, 5750 Ringe

Mail: kquist@hotmail.dk

Tlf: 28341371

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

OBS: Angiv venligst antal vinduer, om det er ud-/indvendigt eller begge dele, om det er en enkelt gang eller fast aftale. Ved fast aftale, angiv venligst hyppigheden.
0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du de bedste vinduespudser priser i Odense

  1. Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
    Du beskriver dine ønsker til vinduespudserne
  2. Vi matcher dig med en lokal vinduespudsere
    Vi matcher dig med en lokal vinduespudsere
  3. Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette
    Du får tilbud tilpasset dig og vælger frit det rette

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.