Brug for en blikkenslager? Få op til 3 tilbud

Vi gør arbejdet for dig og finder op til 3 professionelle blikkenslagere

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette blikkenslager

  1. Du beskriver nemt din situation til blikkenslageren
    Du beskriver nemt din situation til blikkenslageren
  2. Vi matcher dig med dygtige blikkenslagere nær dig
    Vi matcher dig med dygtige blikkenslagere nær dig
  3. Du får tilbud fra blikken-slagerne og vælger frit
    Du får tilbud fra blikken-slagerne og vælger frit

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Skal du bruge en Blikkenslager, en Smed, en Bliktud eller en VVS’er?

I gamle dage kaldte man en blikkenslager for en smed eller en bliktud, hvis der skulle drilles lidt kærligt. En blikkenslager hedder sådan, fordi han hovedsagligt arbejdede med metal og smedearbejde. Dengang var det blikkenslageren, der lagde kobber på tage, tårnspir og kirker og satte zinkbeklædninger på de fine huse.  

Idag er grænserne mellem blikkenslager- og VVSarbejdet lettere udviskede. De fleste virksomheder, der arbejder med blik idag, er også autoriserede indenfor Varme, Ventilation og Sanitetsteknik.  

Hvad kan en blikkenslager?

I dag uddanner og specialiserer man sig som VVS montør. Derfor er blikkenslager og smed egentlig mere kælenavne for det klassiske erhverv. Blikkenslagerens kompetenceområder spænder bredt. Og alt efter hvordan han er specialiseret, kan han hjælpe dig med det samme som en VVS’er.

Hvis man tænker klassisk på blikkenslagerens opgaver, vil man tilkalde ham, når man skal have udført en eller anden form for plade- eller rørarbejde. Han arbejder også med tagrender, nedløb, inddækninger af kviste, skorstene, skotrender, gesimser og sålbænke. Og han kan arbejde med forskellige metaller som zink og kobber.

Find din blikkenslager her

Hvis du har en relevant blikkenslageropgave, er det heldigvis blevet meget nemt at finde en dygtig håndværker, der kan løse den for dig. Tidligere ringede man hele telefonbogen igennem, for at finde en blikkenslager, der havde tid og evner for at løse en bestemt opgave. Ofte var det svært at få kontakt med nogen. Ind imellem var det fuldstændig umuligt at få opgaven løst opgaven.

Det besvær slipper du helt for med den service Colego.dk stiller til rådighed. Det eneste du skal gøre er at oprette din blikkenslageropgave her på siden. Så får du nemt kontakt med op til 3 blikkenslagere (smede, bliktude eller VVS’ere), der har mulighed for at løse din opgave.

Få op til 3 gratis tilbud fra professionelle blikkenslagere

Opret din opgave her