Brug for en blikkenslager? Få op til 3 tilbud

Vi gør arbejdet for dig og garanterer, at du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere.

Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Vælg type *

Er du ejer eller lejer? *

Beskriv din opgave
0/500
Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette blikkenslager

  1. Du beskriver nemt din situation til blikkenslageren
    Du beskriver nemt din situation til blikkenslageren
  2. Vi matcher dig med dygtige blikkenslagere nær dig
    Vi matcher dig med dygtige blikkenslagere nær dig
  3. Du får tilbud fra blikken-slagerne og vælger frit
    Du får tilbud fra blikken-slagerne og vælger frit

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Proffesionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En dygtig blikkenslager er god at have ved hånden

Når tagrenderne bliver utætte, du skal have installeret fjernvarme eller måske der er noget sanitet, der skal skiftes, så er det en blikkenslager, du skal kontakte. Dem er der mange af rundt omkring i hele landet, så egentlig er det bare at vælge. Det kan dog være en rigtig god ide først at orientere sig lidt på markedet, inden du vælger den første og den bedste blikkenslager. Der er mange fisk i vandet, og den første du kontakter er jo ikke nødvendigvis den bedste. Omvendt kan det også virke uoverskueligt at ringe rundt til en række af blikkenslagere i f.eks. København for at få et bedre beslutningsgrundlag. Det kan Colego hjælpe dig med – Her kan du finde en blikkenslager, der kan klare din opgave.

Når du har oprettet og beskrevet din opgave til en blikkenslager, så sørger vi for, at den kommer videre til interesserede blikkenslagere. Det kan f.eks. være en blikkenslager i København. Herefter vil du så blive kontaktet med henblik på at give dig et tilbud. Derfra er det ene og alene op til dig, om du vil benytte dig af de tilbud som du modtager. Ønsker du ikke at tage imod nogle af dem, kan du blot afvise dem, da det er gratis og uforpligtende at benytte Colego.dk.

Så brug de 2 minutter, det tager at oprette en opgave, så du kan komme i kontakt med en blikkenslager, der kan gøre dine tagrender tætte igen.