Inddækning

Få gode og uforpligtende tilbud på en god inddækning med Colego – Helt gratis

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Få ny inddækning på din bolig med gode tilbud fra VVS’ere

Det kan være inddækning der ikke fungere som det skal, hvis du oplever at der kommer vand ind, når det regner kraftigt. Især hvis det lige præcis ét sted, hvor to bygningsdele mødes! Så er det formentlig inddækningen den er gal med. I alt for mange tilfælde opleves det nemlig, at der ved den generelle vedligeholdelse af ens bolig bliver overset et ganske vigtigt element i fx skorstensinddækning. Bliver de ikke vedligeholdt, kan det have store konsekvenser for holdbarheden af dit hjem.

Kom problemet til livs og undgå utætheder

Hvis du gerne vil komme problemet til livs inden det bliver rigtig slemt, så kan du med fordel selv efterse inddækninger og tagrender. Har du adgang til dit tagrum, kan du gå op og se, om der er nogle åbenlyse tegn på utætheder i inddækninger. Det kan fx være, hvis du kan se fugt eller råd i træværket. Indirekte tegn på, at der kan være utætheder, er hvis der er fugtskjolder.

Undgå utætheder inden det bliver rigtig slemt

Få gratis tilbud på inddækning  

Colego finder VVS’ere der kan hjælpe dig med inddækning

Vil du være helt sikker på, at dine inddækninger på huset er som de skal være? Eller mistænker du, at der skal laves en ny inddækning? Så er det en god ide at kontakte en VVS’er. Det kan vi hos Colego hjælpe dig med. Du skal blot oprette din opgave her på vores hjemmeside. Så præsenterer vi den for vores interesserede samarbejdspartnere.

Når du modtager du tilbud fra de mest interesserede, er det op til dig at tage stilling til, hvad der skal ske videre.

Gør som tusindvis af andre danskere og brug Colego til at indhente dine tilbud.
Det er enkelt, gratis og uforpligtende. Og så kan du nemt starte lige her.