Luft-til-vand varmepumpe

Få en luft-til-vand varmepumpe, der matcher dine behov

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan får du tilbud og kontakt vedr. luft-til-vand varmepumpe

  1. Beskriv dine behov og evt. spørgsmål
    Beskriv dine behov og evt. spørgsmål
  2. Colego finder de mest relevante firmaer til opgaven
    Colego finder de mest relevante firmaer til opgaven
  3. Du får hurtig kontakt til VVS specialister der kan løse opgaven
    Du får hurtig kontakt til VVS specialister der kan løse opgaven

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

En luft-til-vand varmepumpe er effektiv og billig

Er du træt af større el-regninger om vinteren fordi du skruer op for varmen? I så fald, kunne det være en god idé at investere i en luft-til-vand varmepumpe, som er en effektiv, billig og miljøvenlig varmekilde. Hvis du har et olie- eller gasfyr, så vil det spare dig for en masse besvær, hvis du fik installeret en luft-til-vand varmepumpe. Det er relativ nemt for din lokale VVS’er og tager højst et par dage.

Hvilke fordele kan jeg få ved at have en luft-til-vand varmepumpe?

luft-til-vand varmepumpen udnytter den udvendige luft til at opvarme huset og dets vand. Når varmepumpen er installeret, kan den passe sig selv da den er drevet af el. Yderligere fungerer pumpen også på de meget kolde vinterdage, faktisk helt ned til -25 grader.

Hvis luft-til-vand varmepumpen f.eks. skal sammenlignes med et oliefyr, så er der en række fordele ifølge beregninger fra energiministeriet. I forhold til driften, så er der en besparelse på 40%, hvis man skifter oliefyret ud med en luft-til-vand varmepumpe. Derudover er levetiden typisk på omkring 20 år.

Få op til 3 tilbud fra VVS firmaer

Start gratis her  

Hvordan fungerer luft-til-vand varmepumpen?

Først og fremmest skal der installeres 2 dele, 1 udendørs og 1 indendørs som bliver forbundet. Den udvendige del er en bred boks, som er ca. 1 meter høj og dette fungerer som en ventilator. Den udenvendige luft bliver trukket igennem varmeveksleren, hvorefter det bliver overført til et kølemiddel. I varmepumpen befinder der sig en kompressor, som i dette tilfælde hæver temperaturen i kølemidlet ved at øge trykket. Dernæst vil den opvarmet kølemiddel sendes over til den indenvendige varmtvandsbeholder.

Opret og beskriv din opgave helt gratis

Colego hjælper dig med at finde en kvalificeret VVS’er, som kan installere en luft-til-vand varmepumpe. Hvorfor ikke prøve at modtage tilbud her? Det er gratis og nemt. Start her.