Nyt naturgasfyr eller reparation?

Så brug Colego og indhent gratis tilbud fra VVS'ere der kan udføre opgaven

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan kommer du let i gang

  1. Beskriv dine behov og ønsker til installation eller reparation
    Beskriv dine behov og ønsker til installation eller reparation
  2. Colego gennemgår din beskrivelse og sender opgaven ud til VVS'ere
    Colego gennemgår din beskrivelse og sender opgaven ud til VVS'ere
  3. Du får op til 3 tilbud som du frit kan vælge frit mellem
    Du får op til 3 tilbud som du frit kan vælge frit mellem

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Gasfyr med naturgas, når du vil spare penge på varmeregningen

Der er rigtig mange, der vælger at skifte deres varmekilde ud til et gasfyr, da det kan spare hver enkelt for op mod 50 % på varmeregningen. Så selvom det kan være en større investering at få installeret et naturgasfyr, så kan det altså hurtigt betale sig ind i løbet af en årrække med et naturgasfyr. Udover at du kan spare mange penge, så er et gasfyr også en af de mest miljøvenlige opvarmningskilder, der findes. Det er den, fordi den udleder helt op til 50 % mindre CO2 end andre opvarmningstyper. Så et naturgasfyr er en rigtig god investering.

Installation af naturgas

Vil du have naturgas i dit hjem, så undersøg først, om du kan få naturgas i din bolig. Det er ikke alle boliger i Danmark, der har tilgang til naturgas. Der findes desuden regler, hvad angår installation af naturgasfyr. Er du godkendt til at få naturgasfyr, bør du vælge et, hvor du kan skrue op og ned, og et med så godt energimærke som muligt (skala A til G), hvor A er det bedste. Naturgasfyret virker mest effektivt, når det er tændt i længere tid ad gangen.

Reparation eller installation af Naturgasfyr?

Så start ganske gratis her  

Gode tilbud på køb, installation eller reparation af gasfyr
– Helt gratis!

Kontakten koster ikke noget. Colego tilbyder af indhente tilbud på nyt naturgasfyr, gasfyr test, ny gasbrænder og lign. fra dit lokalområde. Det er gratis og du behøver ikke nødvendigvis at bruge de tilbud der kommer til dig.

Når du opretter en opgave her på Colego.dk, så sørger vi for, at du ikke selv skal ringe rundt til forskellige leverandører, der kan installere dit nye gasfyr. Vi sender nemlig din opgave videre og og du vil herefter blive kontaktet med henblik på at give dig tilbud på din opgave, så du kan spare penge på din varmeregning.

Helt uforpligtende at gøre brug af de tilbud du modtager

Når du har modtaget dine tilbud er det helt op til dig, om du har lyst til at gøre brug af nogle af dem. En af fordelene ved Colego er nemlig, at du modtager tilbuddene helt gratis og så er de uforpligtende. Derfor er det din beslutning om du ønsker at gå videre med et af dem. Under alle omstændigheder har du i hvert fald her muligheden for at få et bedre beslutningsgrundlag, når du skal vælge et gasfyr.

Start nemt og gratis her.