Jurist- og advokathjælp

Boligadvokat

Få op til 3 tilbud fra professionelle boligadvokater

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Modtag hurtigt tilbud fra boligadvokater

  1. Beskriv kort din sag
    Beskriv kort din sag
  2. Klik på send
    Klik på send
  3. Få op til 3 tilbud fra boligadvokater
    Få op til 3 tilbud fra boligadvokater

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Ønsker du hjælp fra en boligadvokat? Så kom godt igang via Colego

En boligadvokat hjælper dig blandt andet med jura i forbindelse med købsaftalen og tjek af dokumenter, som salgsopstilling, lokalplan, husforsikring, skøde, servitutter m.m. Der kan være spørgsmål omkring tilstandsrapport, energirapport og advokatforbehold. Alle de spørgsmål som du vil have svar på, kan du få ved at oprette din opgave på Colego. Vi sender din forespørgsel videre til boligadvokater, som kan hjælpe dig videre i processen.

Boligadvokaten er på din side

I tilfælde af at noget går galt, sikrer boligadvokaterne, at du er dækket ind økonomisk. Uden en boligadvokat skal du selv dække omkostningerne, hvis du har overset noget i forbindelse med kontraktudfærdigelse, låntagning mv. Du kan også få hjælp til at tinglyse dit boligkøb. En boligadvokat yder uvildig juridisk bistand. Det vil sige, at du er sikker på, at boligadvokaten er på din side – og kun er på din side – når du modtager rådgivning. Hvis du sidder og tænker, at du gerne vil spare penge ved at gøre det selv, så lad være. At forstå og redigere papirer i det juridiske sprog tager typisk meget længere tid. Det kan bestemt betale sig at gøre brug af en boligadvokat via Colego.

Så står du og skal købe en bolig eller sælge din egen? Så er der flere ting at tænke på, og du kan have brug for juridisk rådgivning. Opret din opgave nu, beskriv dine ønsker, og Colego klarer resten. Det er desuden helt gratis og uforpligtende, at bruge colego.dk til din opgave.

Find din boligadvokat igennem Colego

Beskriv din opgave her