Colego – din opgaveportal

Portalen hvor du nemt og gratis kan modtage op til 3 tilbud

Nemt, gratis og uforpligtende
Tilbud indhentet på 113.923 opgaver
Mere end 500 samarbejdspartnere tilmeldt Colego

Colego – din opgaveportal

Colego.dk er din opgaveportal, der formidler kontakten imellem dig som kunde og relevante håndværks-, advokat- og servicevirksomheder, som kan løse dine opgaver. Vi dækker hele Danmark, på nær ikke-brofaste øer.

Hver måned håndterer vi flere hundrede opgaver, som er oprettet af både private og virksomheder. Vi servicerer kunder inden for mange forskellige håndværks-, advokat/jura og serviceområder.

Vores opgave er at gøre det nemmere for dig.

Vores ekspertiseområder ligger inden for markedsføring og den digitale verden. Den ekspertise har vi brugt til at skabe en opgaveportal, der gør det nemt for dig at opnå forbindelse med fagfolk, der kan løse din opgave i Danmark. De opgaver, du opretter på Colego.dk, bliver kvalitetssikret manuelt. Vi har erfaret, at det giver en hurtigere og mere positiv proces.

Dét, du får ud af at bruge vores service, er en mærkbar tidsbesparelse og kontakt med relevante fagfolk, som har mulighed for at løse opgaven. Du får også et overblik over opgavens omfang og mulighed for at sammenligne de tilbud, du får fra fagpartnerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om, hvordan vores service fungerer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Service: service@colego.dk

Telefon: 33 60 80 50
Mandag-torsdag: 8:00-15:00
Fredag: 8:00-15:00