Colego – din opgaveportal

Portalen hvor du nemt og gratis kan modtage op til 3 tilbud

Nemt, gratis og uforpligtende
Tilbud indhentet på 47.620 opgaver
Mere end 500 samarbejdspartnere tilmeldt Colego

Colego – din opgaveportal

Colego.dk er din opgaveportal, der formidler kontakten imellem dig som kunde og relevante håndværks-, advokat- og servicevirksomheder, som kan løse dine opgaver. Vi dækker hele Danmark, men har øget fokus på Københavnsområdet, Aarhus/Østjylland og Odense.

De opgaver, som bliver oprettet på opgaveportalen, bliver videreformidlede til vores fagpartnere, som Colego.dks søstervirksomhed, Ejerforening Danmark A/S (efdk.dk), har samarbejdsaftaler med.

Hver måned håndterer vi flere tusinde opgaver, som er oprettede af både private og virksomheder. Vi servicerer kunder inden for mange forskellige håndværks-, advokat/jura og serviceområder.

Colego.dk og Ejerforening Danmark er en del af Colego A/S

Vores opgave: at gøre det nemmere for dig

Vores ekspertiseområder ligger inden for markedsføring og den digitale verden. Den platform har vi brugt til at skabe en opgaveportal, der gør det nemt for dig at opnå forbindelse med fagfolk, der kan løse din opgave i Danmark. De opgaver, du opretter på Colego.dk, bliver kvalitetssikrede manuelt. Vi har erfaret, at det giver en hurtigere og mere positiv proces.

Dét, du får ud af at bruge vores service, er en mærkbar tidsbesparelse og kontakt med relevante fagfolk, som har mulighed for at løse opgaven. Du får også et overblik over opgavens omfang og mulighed for at sammenligne de tilbud, du får fra fagpartnerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om, hvordan vores service fungerer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Service: service@colego.dk

Telefon: 33 60 80 50
Mandag-torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-15:30