Colego – din opgaveportal

Portalen hvor du nemt og gratis kan modtage op til 3 tilbud

Nemt, gratis og uforpligtende
Tilbud indhentet på 163.166 opgaver
Mere end 2.500 partnere tilmeldt Colego

Colego – din opgaveportal

Colego.dk er din opgaveportal, der formidler kontakten imellem dig som kunde og relevante håndværks-, advokat- og servicevirksomheder, som kan løse dine opgaver. Vi dækker hele Danmark, men har øget fokus på Københavnsområdet, Århus/Østjylland og Odense.

De opgaver som bliver oprettet på opgaveportalen, bliver videreformidlet til ca. 2.500 fagpartnere, som Colego.dk’s søstervirksomhed Ejerforening Danmark A/S (efdk.dk) har samarbejdsaftaler med.

Hver måned håndterer vi flere tusinde opgaver, som er oprettet af både private og virksomheder. Vi servicerer kunder indenfor mange forskellige håndværks-, advokat/jura og serviceområder.

Colego.dk og Ejerforening Danmark er en del af Colego Group A/S.

Vores opgave: at gøre det nemmere for dig

Vores ekspertiseområder ligger inden for markedsføring og den digitale verden. Den platform har vi brugt til at skabe en opgaveportal, der gør det nemt for dig at opnå forbindelse med fagfolk, der kan løse din opgave i Danmark. De opgaver du opretter på Colego.dk bliver kvalitetssikret manuelt. Vi har erfaret, at det giver en hurtigere og mere positiv proces.

Dét du får ud af at bruge vores service er en mærkbar tidsbesparelse og kontakt med relevante fagfolk, som har mulighed for at løse opgaven. Du får også et overblik over opgavens omfang og mulighed for at sammenligne de tilbud, du får fra fagpartnerene.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, om hvordan vores service fungerer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Service: service@colego.dk

Telefon: 33 60 80 50
Mandag-fredag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-15:30

Vi er medlem af Dansk Erhverv