Gulvafslibning – få op til 3 tilbud på pæne gulve

'Jeg vil gerne have mine trægulve i min lejlighed fra 1935 slebet. Det drejer sig om 95 kvm på 2. sal fordelt på 3 værelser'

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du den rette gulvsliber

  1. Du beskriver nemt din opgave til gulvsliberne
    Du beskriver nemt din opgave til gulvsliberne
  2. Vi matcher dig derefter med dygtige gulvslibere
    Vi matcher dig derefter med dygtige gulvslibere
  3. Du får maks. 3 tilbud og vælger selv det rette firma
    Du får maks. 3 tilbud og vælger selv det rette firma

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Gulvafslibning så gulvene fremstår flotte igen

Når du vælger en gulvafslibning, kan det have flere årsager. Måske er den nuværende lakering slidt – måske synes du bare det ser flot ud at dine gulve fremstår mere råt og fremhævet. I Norden mødes vi mere i vores hjem end ude i byen. Derfor er det vigtigt for mange, at boligen tager sig så pænt ud som overhovedet muligt. Et afslebet gulv både dufter godt og giver et flot look i indretningen. Desuden bliver dine gæster imponerede allerede ved hoveddøren, når gulvet fremstår nyt. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en grundig gulvafhøvling.

Find nemt en fagmand til din gulvafslibning

Måske synes du at det er besværligt? Du har ret, det kan være besværligt at finde den rette gulvsliber. For hvordan udføres en gulvafslibning i netop din bolig? Hvem er de bedste på netop dette område? Bliver det nu godt nok og forstår de, hvad dine behov er? Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kan gøre det så godt som du har krav om. Heldigvis kan vi hjælpe dig, med at finde den rette fagmand til din gulvafslibning!

Brug 2 minutter og få hurtigt tilbud fra lokale gulvslibere

Her på siden kan du oprette din opgave ganske gratis og uforpligtende. Herefter kontakter firmaerne dig. Dermed slipper du for at skulle ringe eller skrive rundt, til gulvslibere i dit nærområde. Du stiller krav, og firmaerne vender tilbage med en vurdering. Sammen finder I en passende pris. Du får et bedre beslutningsgrundlag når du har nogle konkrete tilbud at vælge i mellem. Det er fuldstændig uforpligtende at oprette din opgave – og du er ikke bundet til at skulle have en gulvafslibning udført af en af vores samarbejdspartnere som har kontaktet dig.

Så brug to minutter på gratis at beskrive din opgave her på siden. Så bliver du kontaktet af dygtige og seriøse gulvslibere. Med flere tusinde fagpartnere i Danmark, har du hos Colego, de bedste chancer for at finde et godt tilbud. Find en gulvsliber nær dig.

Opret din opgave og få et pænere gulv

Start gratis her