Brug for hjælp til gulvbelægning?

Vi finder op til 3 håndværkere, der kan lægge dit gulv

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette gulvfirma

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til gulvbelægningen
    Du beskriver nemt dine ønsker til gulvbelægningen
  2. Vi matcher dig med de rette gulvfirmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette gulvfirmaer nær dig
  3. Du får tilpassede tilbud og vælger frit det rette for dig
    Du får tilpassede tilbud og vælger frit det rette for dig

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Skal du have ny gulvbelægning?

Hvis du af den ene eller anden grund skal have skiftet din gulvbelægning, så kontakt en fagmand inden du selv finder på at gå i gang. Måske kan det faktisk virkelig godt betale sig at få en fagmand til at lægge gulvet for dig fremfor selv at begynde på projektet.

Der er enkelte typer af gulv, som man kan lægge selv, men i langt de fleste tilfælde kræver det mere ekspertise, hvis gulvet skal lægges korrekt uden revner, buler eller andre fejl og mangler. Du kan læse mere om vinygulve her og hvordan det bliver lagt ordentligt. Større opgaver, såsom installation af gulvvarme, kræver at man fjerner gulvet kræver flere fagfolk som gulvbelæggere og vvs’er.

Er det parketgulvet, som du går og drømmer om, så er der mange, der selv giver sig i kast med det. Det er nemlig bare et kliksystem, men i mange tilfælde så bliver resultatet faktisk ikke som håbet. For bliver der ikke taget hensyn til ujævnheder i det eksisterende gulv eller bliver det ikke samlet ordentligt, så kan man mærke det, når man går på gulvet. Det samme gør sig gældende med diverse plastgulve som linoleum eller vinyl. Bliver det ikke strammet ordentligt ud, så kan der komme buler, som vil irritere dig hver gang du går over det.

Så inden du selv giver dig i kast med at få lagt gulvet, så giv dig selv et bedre beslutningsgrundlag ved at oprette din opgave her hos Colego.dk. Det tager kun få minutter at få beskrevet, hvad du søger og så klarer vi resten af arbejdet for dig. Vi kontakter dygtige gulvlæggere, der er interesseret i at give dig et tilbud og så skal du blot vælge mellem de tilbud du modtager. Det er nemt, uforpligtende og så er det også gratis – Der er derfor ingen grund til at lade være, så opret din opgave nu.

Få op til 3 tilbud på gulvbelægning

Start gratis her