Find de bedste VVS tilbud her - helt gratis

Vi gør arbejdet for dig, så du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra autoriserede VVS installatører.

Start gratis her  

Find det rette VVS tilbud hos Colego!

Skal du have monteret et nyt badekar, ønsker du en ny moderne afløbsrende eller har du brug for opstilling af en vand- og affugter efter en vandskade? Det kan være en udfordring at finde den rette til at udføre sådan en opgave – fordi hvilken installatør er bedst og hvilken pris er fair?

Spørgsmålene kan være mange, men hos på Colego.dk gør vi det nemt og overskueligt for dig – uanset opgaven og omfang. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et firma for at få et tilbud, fordi det klarer vi for dig. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave, så sørger vi for, at du bliver sat i forbindelse med et eller flere firmaer, der gerne vil udføre din opgave for dig. Det er nemt, gratis og helt uforpligtende!

På den måde får du fair VVS priser fra forskellige VVS installatører, der forstår og kan udføre den opgave, som du selv har beskrevet. Uanset om det gælder den dryppende vandhane eller der er tale om en større opgave, som at installere eller reparere rørledninger.

Hvilke VVS opgaver må jeg selv udføre?

Det er vigtigt at alle installationer er sikre og lovlige – det er faktisk et fælles ansvar mellem forbruger og installatør. Det kan være svært at holde styr på dit ansvar som forbruger. Det er nemlig ikke alt arbejde, der kræver en autorisation, men af hensyn til sikkerhed og miljøet har visse installationsopgaver et krav om autorisation.

Eksempelvis må du, som forbruger, gerne udskifte brusearmatur og blandingsbatteri på badeværelset, men kun hvis der er en stophane – altså at du kan lukke for vandet. På samme måde, må du som forbruger gerne udskifte en radiator, hvis den er tilknyttet husets centralvarmesystem. Er der derimod tale om en el-radiator, så er det en opgave for en autoriseret VVS installatør.

Som forbruger er der altså mange faldgruber, hvor det kan gå galt. Det kan du undgå, ved at få et VVS tilbud fra vores samarbejdspartnere. Hos Colego.dk samarbejder vi udelukkende med VVS installatører med autorisation. På den måde, sikrer du, at alt er som det skal være – sikkert og lovligt.

Hvad kan en VVS installatør lave for dig?

VVS installatører har ofte en bred vifte af kompetencer inden for vand, varme og sanitetsteknik (VVS), som du kan udnytte til at dække dine behov. De har ofte specialiseret inden for et bestemt emne; dette kan være alt arbejde inden for montering, reparation, service, varme og energi. Det gør, at du fĂĄr konkurrencedygtige VVS priser og en dygtig installatør med ekspertise pĂĄ netop det omrĂĄde, hvor du har brug for hjælp. Her er et par opgaver en VVS’er kan gøre for dig :

Der kan være stor forskel på VVS priser, hvorfor det kan være en fordel at få flere tilbud fra forskellige installatører på netop din opgave.

Hvorfor skal du indhente VVS tilbud gennem Colego?

Colego indhenter tilbud fra kompetente VVS-teknikere, som kan tilpasse, samle, installere og reparere gas-, vand og andre rørledninger. Derudover giver Colego dig en række fordele, når du skal udvælge en af vores fagpartnere:

➔ Vi gør hele processen, fra at finde en kompetent VVS’er til opgavens udførelse, meget nemmere for dig. Du har derfor mere tid til andre ting i hverdagen og du kan koncentrere dig om at gå på arbejde eller være sammen med familien.

➔ Vi ønsker at finde de bedste VVS tilbud til dig. Det er du sikker på, med os som bindeled mellem dig og fagpartneren.

➔ Det kan være omkostningsbesparende og befriende at anvende Colego. Det tager ikke mere end 3 minutter, før processen er igangsat og det er helt gratis og uforpligtende. Derfor ønsker vi altid at have de bedste VVS priser til dig.

➔ Vores samarbejdspartnere er alle autoriserede VVS installatører. Derfor kender de generelle industri specifikke regler, derfor er der garanti for at arbejdet udføres i henhold til forskrifterne.

➔ Når dit arbejde er udført af en VVS installatør, kan de fremlægge papirer for korrekt udført arbejde, som kan være kritisk ved forsikringssager, samt et køb/salg af ejendom.

➔ VVS’erne skal ved gennemførelsen af projekter aktivt bistå kunden med at få klarlagt og bedst opfyldt sine forventninger til det færdige resultat.

Derudover, har du mulighed for at undersøge den enkelte VVS installatør, inden du siger ja tak til et tilbud og efterfølgende få kompetent rådgivning om de bedste løsninger for dig direkte fra en fagekspert. Således, er du sikker på, at du vælger den rette fagpartner, med den rette ekspertise, til den rette pris.

Få op til 3 uforpligtende tilbud fra VVS installatører

Start gratis her  

En enkelt gennemgang kan spare dig mange penge

Det kan være en god idé at få en fagkyndig ud at kigge din bolig igennem. Der kan være mange penge at spare på vand og varme, ved at lave små eller store justeringer som kun en fagekspert kan gennemskue. Samtidig har de fleste installatører et stort kendskab til energieffektivisering og kan lave en mere økonomisk og energi- og miljørigtig løsning.

Denne type rådgivning kan være uvurderlig. Selvom der er en arbejdsløn, der skal betales til VVS installatøren, kan du spare mange penge på lang sigt – ved for eksempel at udnytte eller reparere dine nuværende installationer. Mange skader sker ofte på grund af dårligt, eller ulovligt, udført arbejde eller at der er brugt produkter af for ringe kvalitet. Det kan en ekspert på området identificere og bringe i orden.

Derudover, kan der tidligere være lavet uautoriseret arbejde i din bolig. Hvis der skulle ske en skade, hvor der er udført ulovlige installationer, dækker forsikringen ikke. Derfor kan pengene til en VVS installatørs arbejdsløn være godt givet ud.

Du har mulighed for at få tilbud fra VVS døgnvagt

Drypper vandhanen igen, løber toilettet eller har du brug for at afdække en del af dit tag efter en voldsom storm? Når uheldet er ude, kan gode råd være dyre, og det er ikke altid lige sådan at bringe i orden selv. Derfor kan det være en god idé at have en VVS døgnvagt tilknyttet, som du kan tilkalde uden for de almindelige åbningstider.

Det kan dog være en dyr fornøjelse, men du har mulighed for at få op til 3 tilbud fra VVS døgnvagter, så du får præcist dét, der passer bedst til dig og dine behov.

Det tager kun 3 minutter at oprette din opgave

I det øjeblik vi modtager din opgave, sender vi den videre til vores fagpartnere. Er der en VVS-fagmand, der kan udføre din opgave og er interesseret i at gå videre i processen, så vil du blive kontaktet med henblik på at I indbyrdes aftaler nærmere om opgaven. Sådan sikrer du, at opgavens udføres korrekt og lige efter dine ønsker.

Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det helt uden omkostninger og uforpligtende for dig. Så få monteret dit nye, moderne badekar nu! Beskriv din opgave og kom i kontakt med et firma, som kan hjælpe dig. Lad os hos Colego.dk skabe kontakten for dig.

Beskriv din opgave

Se eksempel pĂĄ en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

SĂĄdan finder du det rette VVS tilbud

  1. Beskriv kort din opgave og hvornår du ønsker den udført
    Beskriv kort din opgave og hvornår du ønsker den udført
  2. Vi matcher dig med autoriserede VVS installatører nær dig
    Vi matcher dig med autoriserede VVS installatører nær dig
  3. Du får tilbud på opgaven og vælger frit hvem der skal udføre den
    Du får tilbud på opgaven og vælger frit hvem der skal udføre den

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.