VVS firma? Få op til 3 tilbud her – helt gratis

Vi gør arbejdet for dig og garanterer, at du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra professionelle VVS'ere.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette VVS-firma

 1. Du beskriver nemt dine ønsker til VVS-firmaet
  Du beskriver nemt dine ønsker til VVS-firmaet
 2. Vi matcher dig med de rette VVS-firmaer nær dig
  Vi matcher dig med de rette VVS-firmaer nær dig
 3. Du får tilbud på opgaven og vælger frit VVS-firmaet
  Du får tilbud på opgaven og vælger frit VVS-firmaet

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

VVS firmaer der kan ordne din dryppende din vandhane

Vandhanen drypper igen, toilettet løber eller måske er afløbene ved din vask blevet utæt. Grundene kan være mange, men når man står og skal bruge en fagmand, så er det ikke altid, at man kender nogen, der lige kender nogen. Så gode råd kan være dyre, for hvilket firma skal man egentlig vælge, og kan det betale sig at ringe rundt til flere VVS’ere og få et tilbud, som man så kan vurdere ud fra?

Spørgsmålene er mange. Her på Colego.dk gør vi det nemt for dig. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave, så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et eller flere firmaer, der gerne vil klare din opgave for dig.

 

Hvad kan en VVS’er lave for dig?

En VVS’er har ofte en bred vifte af kompetencer, som du kan udnytte til at dække dine behov. De har ofte specialiseret inden for et bestemt emne; dette kan være alt arbejde inden for montering, reparation, service, varme og energi.

 

Hvorfor skal du finde ham gennem Colego?

Colego indhenter tilbud fra kompetente VVS-teknikere, som kan tilpasse, samle, installere og reparere gas-, vand og andre rørledninger. Hertil giver Colego dig en række fordele, når du skal udvælge en af vores fagpartnere:

 • Vi gør hele processen fra at finde en kompetent VVS’er til opgavens udførelse meget nemmere for dig. Du har derfor mere tid til din familie eller andre vigtige opgaver.

 • Det kan være omkostningsbesparende og befriende at anvende Colego. Vi vil være bindeleddet mellem dig og fagpartneren.

 • VVS-mændene kender de generelle industri specifikke regler, derfor er der ofte garanti for at arbejdet udføres i henhold til forskrifterne.

 • VVS’erne kan fremlægge papirer for korrekt udført arbejde, som kan være kritisk ved forsikringssager, samt et køb/salg af ejendom.

 • VVS’erne skal ved gennemførelsen af projekter aktivt bistå kunden med at få klarlagt og bedst opfyldt sine forventninger til det færdige resultat.

 

Du har mulighed for at få tilbud fra VVS service og VVS døgnvagt

Hvis der mangler dokumentation og sælger hævder at badeværelset er nyrenoveret, bør man helt sikkert foretage nogle yderligere undersøgelser evt. udført af VVS service og VVS døgnvagt. Herunder er der nogle grundlæggende elementer, som vedrører afløbet, toilettet.

 

Det tager kun 3 minutter at oprette din opgave

I det øjeblik hvor vi modtager din opgave, sender vi den videre til vores fagpartnere. Er et VVS firma interesseret, så vil du blive kontaktet med henblik på at i aftaler nærmere om opgaven. Efter din vurdering af firmaernes tilbud, vælger du uforpligtende om du vil takke ja eller nej tak.

Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et firma, som kan hjælpe dig. Lad Colego.dk skabe kontakten for dig.

Få op til 3 tilbud fra VVS firmaer

Start gratis her