Har du brug for et VVS firma? Få op til 3 tilbud her – helt gratis

Vi gør arbejdet for dig og garanterer, at du gratis bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra professionelle VVS'ere.

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/500
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Er du ejer eller lejer? *

Verificér via SMS eller e-mail

Sådan finder du det rette VVS-firma

  1. Du beskriver nemt dine ønsker til VVS-firmaet
    Du beskriver nemt dine ønsker til VVS-firmaet
  2. Vi matcher dig med de rette VVS-firmaer nær dig
    Vi matcher dig med de rette VVS-firmaer nær dig
  3. Du får tilbud på opgaven og vælger frit VVS-firmaet
    Du får tilbud på opgaven og vælger frit VVS-firmaet

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

VVS firmaer der kan ordne din dryppende din vandhane

Vandhanen drypper igen, toilettet løber eller måske er afløbene ved din vask blevet utæt. Grundene kan være mange, men når man står og skal bruge en fagmand, så er det ikke altid, at man kender nogen, der lige kender nogen. Så gode råd kan være dyre, for hvilket firma skal man egentlig vælge, og kan det betale sig at ringe rundt til en VVS installatør eller flere og få et tilbud, som man så kan vurdere ud fra? Spørgsmålene er mange. Her på Colego.dk gør vi det nemt for dig. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave, så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et eller flere firmaer, der gerne vil klare din opgave for dig.

Det tager kun 3 minutter at oprette din VVS opgave

I det øjeblik hvor vi modtager din opgave, sender vi den videre til firmaerne. Er et firma interesseret, og har mulighed for at klare din opgave, så vil du blive kontaktet med henblik på, at I aftaler nærmere om opgaven. Når du så har set nærmere på det tilbud du modtager, så kan du selv vælge om du vil gøre brug af en af de fagfolk, som du er kommet i kontakt med igennem Colego. Du vælger selv om du vil takke ja eller nej tak til det tilbud du modtager.

Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et firma, som kan hjælpe dig. Lad Colego.dk skabe kontakten for dig.