Solvarmeanlæg

Udnyt den rene energi effektivt med solvarme og solvarmeanlæg

Beskriv din opgave

Se eksempel på en opgavebeskrivelse

0/1000
Dine kontaktoplysninger

Dit valg: Ingen adresse valgt

Verificér via SMS eller e-mail

Kom i gang med at udnytte solens rene energi

  1. Beskriv dine behov vedr. installation eller reparation
    Beskriv dine behov vedr. installation eller reparation
  2. Colego behandler din forespørgsel
    Colego behandler din forespørgsel
  3. Du modtager derefter tilbud fra professionelle firmaer
    Du modtager derefter tilbud fra professionelle firmaer

Masser af tilfredse brugere

Ekstrem hurtig og effektiv! Colego.dk udviste hurtig og effektiv eksekvering på min forespørgsel. Jeg kan kun anbefale at benytte Colego.

Kasper Thomsen

Super nemt og ligetil! Jeg har flere gange indhentet tilbud via Colego og er særdeles tilfreds med deres service. {...} de firmaer jeg har fået kontakt til, har alle ydet et super stykke arbejde.

Pia Andersen

Professionelle. Fik 3 tilbud af tømrermestrer, som var og besigtigede. Alle sendte brugbare tilbud efter deres vurdering.

Paw Albin Løvendahl

Solvarmeanlæg —ren energi med en økonomisk gevinst

Hvis du går og overvejer at udnytte solens stråler til at spare på energien og opvarmningen i dit hus, så kan det varmt anbefales. Du skal dog være opmærksom på, at et solvarmeanlæg ikke kan stå som en enkeltstående opvarmnings- eller energikilde. Solvarme kan bruges som et supplement til de løsninger, der er i forvejen findes i huset. Et solvarmeanlæg er i stand til at bidrage med omkring 70 % af en husstands vandforbrug, og derudover kan det bidrage til mellem 20 og 30 % af en husstands forbrug til opvarmning i hvert enkelt rum. De sidste procenter skal altså derfor findes et andet sted. Det betyder altså, at der kan spares rigtig mange penge på de forskellige udgifter.

Brug solens stråler til at varme dit hus op med solvarme

Solvarme vil gøre en forskel for både dig og for miljøet. Det er nemlig sådan, at det er en af de reneste kilder, som vi har til energi, og så er den vedvarende, så vi kan blive ved med at udnytte solens energi. Vælger du et solvarmeanlæg, så er du sikret, at du opnår besparelser på varmeregningen, du er ikke afhængig af fremtidige stigninger på energipriserne, og så kræver det en minimal vedligeholdelse. Der er altså mange fordele og derfor er der ingen grunde til ikke at få tastet din solvarme opgave ind.

Send din forespørgsel gratis på solvarme og solvarmeanlæg i dag

Start gratis her  

Hvordan virker et solvarmeanlæg?

Et solvarmeanlæg fungerer på den måde, at der sidder en solfanger på dit hus’ tag. Det kan dog være, at det står på jorden eller måske på et udhus. Når solen så er fremme, så bliver dens stråler optaget og bliver omdannet til en væske, der kører videre i systemet og i sidste ende opvarmer vandet i dit hus. Egentlig lyder det ganske simpelt, men der er naturligvis nogle detaljerede ting, der går forud og nogle mekanismer, der gør, at det egentlig kan fungere. Inden du vælger solvarme som varmekilde, skal du lige overveje en række ting. Disse overvejelser, kan professionelle fagpartnere med tilknytning til Colego hjælpe dig med. 

Du får op til 3 gode tilbud med Colego

Når du har oprettet din forespørgsel, så vil du blive kontaktet af firmaerne, der kan give dig et tilbud på, hvad det vil koste at sætte en solfanger op på dit tag. Så kan du spare (måske tusindvis af kroner) på både varme og el.

Spar tusindvis af kroner med Solvarme og solvarmeanlæg

Beskriv dine ønsker her  

Det er gratis og uforpligtende – prøv selv her.